Paradoks ljubezni..
Če misliš, da odkrivaš toplo vodo vrži pogled na moj podpis. :-))
Ma ja…. saj njega ne zanima nič od tega kar sprašuje tule, on rabi nekaj pozornosti, ki jo najlažje dobi s tem, da napiše nekaj kontradiktornosti in potem uživa, ko neti konflikte med nami. Zdraharsko okolje mu je edino znano in si ga poustvari kamorkoli pride, ker edino v takem okolju lahko funkcionira zato mu je sožitje v zvezi tuje kaj šele ljubezen.[/quote]
Meni se pa zdi, da je prepričevanje (v prvi vrsti samega sebe) v to, kako s(m)o vsi ostali nesrečni, njegova tolažba. Le zakaj bi sicer odpiral teme o tugi ljudi, ki jih ne pozna?[/quote]
Ja, če bi rabil le pozornost, ne bi ob pozornosti in dobronamernih nasvetih, tako negativno odreagiral, kot da bi mu nekdo grozil.
Pogum za to, da narediš en korak naprej.
Kot sam ugotavljaš, se padci dogajajo vsem. Včasih po lastni krivdi, včasih pač po krivdi nekoga drugega. Edino, kar lahko narediš, je, da poskusiš ugotoviti, kje si se zmotil (če si se…) in napake poskušaš ne ponoviti več. Če misliš, da se nisi zmotil, even better. Si lahko rečeš shit happens in greš naprej. Če si se zmotil, pa se moraš posuti s pepelom in poskusiti narediti naslednjič bolje.
Življenje je prekratko, da bi živel v zatočišču, da te slučajno dež ne zmoči, sonce ne opeče ali burja ne prepiha.
Začni končno spet živeti. Tvegaj.
Tudi če se nekaj konča ali če ne uspe, kot si zamisliš, to še ne izbriše vseh občutij, čustev in lepih trenutkov, ki si jih doživel. Ljudje večkrat dojemamo ljubezen kot cilj – everlasting love, srečen zakon do smrti. In če se slučajno prej ločiš, varaš ali kaj vem še drugega, si luzer. Ljudje sami sebi postavljajo nemogoče parametre uspeha v zvezah – take, ki zahtevajo nadljudi, če jih želiš doseči. In ker večina nismo nadljudje .- potem taki kot ti ugotavljajo, da pač ni mogoče uspeti v tej igri.
Bistvo ni v cilju. Bistvo je v poti. V tem, koliko danes uživaš, ko se zbudiš ob nekom, ki ti veliko pomeni. Koliko ti danes pomeni, da si lahko nekomu v oporo pri določeni težavi ali mu danes zaupaš svoje skrbi. Kako zabavno je danes skupaj peči palačinke ali kidati sneg. Kako dober je danes seks.
To je bistvo, Spider. Na tem gradiš in se trudiš, da bi bilo jutri tudi tako ali še bolje. In če pač jutri ne bo tako dobro in se vse sfiži, to ne izbriše tega, kar se je dogajalo danes. Ne glede na to, kaj te lahko jutri prizadane, boli, se ti gnusi ali upira – luzer si in luzer postaneš samo tedaj, ko tega ne znaš postaviti v perspektivo. Ne znaš predelati svoje bolečine in prizadetosti in se “spomniti”, kako je bilo pred tem. Dokler ne uvidiš, da sta bolečina in polom samo en del zgodbe, ne pa cela pot – ne živiš. Životariš. Ker življenja ne zajemaš v celoti, ampak z rezervo. Ker se bojiš. Poloma? Bolečine? Razočaranja? Prizadetosti? Zato capljaš…
Bolečina, prizadetost, slabe izkušnje, strto srce, tudi smrt. Vse do je del življenja. Uideš jim lahko samo tako, da ne živiš, ampak životariš. Kar se ti trudiš po najboljših močeh početi vsaj odkar sem jaz tu…[/quote]
A si lahko še bolj patetična?
Životarim? LOL. ma daj, na take idiotizme se mi niti odgovarajti ne da. dejstvo je, d animaš nobenega odgovora, zato se spravljaš name na osebnem nivoju in delaš rovtarsko pishonalaizo. Ti si nivo matjažka.[/quote]
Tu gor lahko predvidevaš odgovor, preden ga prebereš. V zadnje pol leta je Pandora1 tebi, kot že drugemu, ki ne more čez ovire, ki si jih je postavil, napisala zelo uporaben odgovor. Žal se, čeprav anonimni, čutijo ljudje prizadeti in napadeni na osebnem nivoju.
Vsi ste registrirani, morda bi zs komunikacija primernejša.
A si lahko še bolj patetična?
Životarim? LOL. ma daj, na take idiotizme se mi niti odgovarajti ne da. dejstvo je, d animaš nobenega odgovora, zato se spravljaš name na osebnem nivoju in delaš rovtarsko pishonalaizo. Ti si nivo matjažka.[/quote]
Tu gor lahko predvidevaš odgovor, preden ga prebereš. V zadnje pol leta je Pandora1 tebi, kot že drugemu, ki ne more čez ovire, ki si jih je postavil, napisala zelo uporaben odgovor. Žal se, čeprav anonimni, čutijo ljudje prizadeti in napadeni na osebnem nivoju.
Vsi ste registrirani, morda bi zs komunikacija primernejša.[/quote]
In tudi tvoj odgovor je bil predvidljiv. Vedno, ko nekdo spaca 3 strani “iskrenega”, “dobronamernega” čistega dreka, se potem oglasi še drug uporabnik, ki pohvali zgoraj omenjenega avtora, na povsem identičen način tvojemu.
Ja, saj. Bistvo debate si ti. Z vsako novo temo se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše. Iste kaše.[/quote]
Saj to že vemo, bistvo debate pri skorajda vseh ženskah so ravno ljudje kot Spider, Sadni Dater, jaz itd. ne pa pridni fantje kot Marko, On_ itd….
To nam je jasno, samo smešno je, ko dajete ”iskrene” nasvete, ki jih niste sposobni udejanit v real lajfu, drugače vas ne bi bilo tu 😛
Ti si pa tudi svojevrstna pojava… Kdo je postal temo? Kdo potrebuje odgovor?
Ko človek posta temo sem gor, pridobi dva tipa odgovorov. Take, ki so mu všeč, in take, ki mu niso. Tisti, ki so mu všeč, so nerelevantni, saj bi si jih lahko sam napisal in jih načeloma tudi sam že ve. Tisti, ki mu niso všeč, pa bodejo. Tam lahko najde kaj koristnega zase. Ali pa tudi ne, kot želi.
Jaz sem ti – res dobronamerno – napisala, kaj mislim. Brez namena, da bi ti kakorkoli solila pamet ali svetovala ali sebe postavljala na piedestal. Kot človeku, ki se mi zdi, da se v svoji veličini in ob svojem potencialu spotika vedno ob nek majhen, brezvezen kamen. Po nepotrebnem. Morda ga ne vidi. Večkrat so stvari, ki so drugim očitne, nam nevidne. Zato sem te nanj želela opozoriti. Lahko vzameš. Lahko pustiš. Nič ne silim, nič ne vsiljujem.
Kot vsi ljudje, imam tudi jaz težave, tudi jaz strahove, tudi jaz stvari, s katerimi ne znam opraviti. In me ni sram tega priznati. In včasih kakšno tako zadevo, ki me v tistem trenutku muči, tudi vržem v neko temo.
Na tem področju, ki ga ti izpostavljaš, sem jaz v svoji odraslii dobi imela (zaenkrat) precej sreče. Priznam – “sreče”, več kot pameti ali sposobnosti. Zato “korak naprej” na tem področju zame v tem trenutku ni relevanten ali aktualen.
Če pa me na splošno sprašuješ, kaj je bil zame na tem področju en korak naprej, sem o tem že nekajkrat pisala.
Vsi ste registrirani, morda bi zs komunikacija primernejša.[/quote]
In tudi tvoj odgovor je bil predvidljiv. Vedno, ko nekdo spaca 3 strani “iskrenega”, “dobronamernega” čistega dreka, se potem oglasi še drug uporabnik, ki pohvali zgoraj omenjenega avtora, na povsem identičen način tvojemu.[/quote]
In potem se vedno najde še kak pametnjakovič, ki mu vse to nič ni všeč in malo pojamra poleg. Doda še malo svojega dreka, z drugimi besedami. :))
Ja, saj. Bistvo debate si ti. Z vsako novo temo se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše. Iste kaše.[/quote]
Saj to že vemo, bistvo debate pri skorajda vseh ženskah so ravno ljudje kot Spider, Sadni Dater, jaz itd. ne pa pridni fantje kot Marko, On_ itd….[/quote]
Matkič, sorry, ampak to ne drži
Će bi debato postal nekdo drug, bi bil bistvo debate nekdo drug. Saj temo odpreš z razlogom. Svojim razlogom. In ni naključje, da so Spiderjeve teme pogosto na to noto… Boom-ove pa na drugo.
In z vsemi naštetimi (razen samoveščneža brez kuture, ki je milo rečeno idiot – kot muha, ki ti brenči nad glavo, pa ni vredno dvigniti roke, da bi jo cmoknil… škoda energije :)) se da o zadevah debatirati, dokler se ne postavite skupaj na neko obrambno držo. In moj postz ni bil namenjeni celi četici napisanih, temveč zgolj in samo Spiderju.
In tudi tvoj odgovor je bil predvidljiv. Vedno, ko nekdo spaca 3 strani “iskrenega”, “dobronamernega” čistega dreka, se potem oglasi še drug uporabnik, ki pohvali zgoraj omenjenega avtora, na povsem identičen način tvojemu.[/quote]
In potem se vedno najde še kak pametnjakovič, ki mu vse to nič ni všeč in malo pojamra poleg. Doda še malo svojega dreka, z drugimi besedami. :))[/quote]
Ki ga potem citira spet isti pametnjaković, pod drugim vzdevkom, tokrat registriranim. 🙂
Saj to že vemo, bistvo debate pri skorajda vseh ženskah so ravno ljudje kot Spider, Sadni Dater, jaz itd. ne pa pridni fantje kot Marko, On_ itd….[/quote]
Matkič, sorry, ampak to ne drži
Će bi debato postal nekdo drug, bi bil bistvo debate nekdo drug. Saj temo odpreš z razlogom. Svojim razlogom. In ni naključje, da so Spiderjeve teme pogosto na to noto… Boom-ove pa na drugo.
In z vsemi naštetimi (razen samoveščneža brez kuture, ki je milo rečeno idiot – kot muha, ki ti brenči nad glavo, pa ni vredno dvigniti roke, da bi jo cmoknil… škoda energije :)) se da o zadevah debatirati, dokler se ne postavite skupaj na neko obrambno držo. In moj postz ni bil namenjeni celi četici napisanih, temveč zgolj in samo Spiderju.[/quote]
Napisal sem na splošno. zanimivo je, da takih dolgih iskrenih nasvetov nikoli ne postaviš drugim kot je matjazko, Marko, Robi…
Marsikdo tukaj na čveku replicira zgoraj omenjenim, pa se nikoli ne oglasi in enako pove tudi drugim uporabnikom (pa ne mislim zdaj tu tebe) ko bi za njih lahko napisali enak, ampak se slučajno ”izgubi” in to presliši. In to potem generira našo obrambno držo, ker tukaj gor resnično dobiš občutek (občasno) da tisti ki se najbolj hvalijo kako so resni in odrasli (kar mimogrede kot je Dater napisal, nikoli nobeden ne obsodi kot hvalisanje, medtem ko če podreš 2 pički in se s tem pohvališ pa takoj) in najbolj dajejo nasvete so dejansko največji polom v lajfu…. in tudi največji konzervativci. Pa naj si gre za ljubezen ali gospodarstvo in državo, od vzdržnosti do poroke, pa vse do planskega načrtovanja države ki bi morala uničit vse ki so sposobnejši od njih.
Nasvet lahko daš nekomu, ki nekaj o sebi pove. Neposredno ali posredno. Ki se izpostavi, Ki skoči v areno. Takih, ki nekaj neposredno povedo, je tu gor sila malo. Nekaj več takih, ki posredno kaj povedo, če znaš brati.
Konkretno od omenjenih… pišuka, zdaj smo prišli do tega, da moram razlagat, zakaj me nekdo pritegne in nekdo ne? A štejejo dolge noge in jakna? 😀
Glede drugega pa – vse skupaj mečeš v en koš in ne paše v isti koš. Življenje ni črno ali belo. Imeti zdaj enega resnega partnerja ne pomeni,da di ga vedno imel ali da ga boš vedno imel.
Mislim, zdaj pa res: Bistvo debate sem jaz? Sem mogoče v naslovnem postu kje sebe izpostavil? Ti drugače, kto ad hominem ne znaš debatirati?
da ti malo vrnem: raje uredi odnos s svojim tipom, ki je očitno slab do neobstoječ. Srečno vezane ženske ne visijo tu gor.
Mislim, zdaj pa res: Bistvo debate sem jaz? Sem mogoče v naslovnem postu kje sebe izpostavil? Ti drugače, kto ad hominem ne znaš debatirati?
da ti malo vrnem: raje uredi odnos s svojim tipom, ki je očitno slab do neobstoječ. Srečno vezane ženske ne visijo tu gor.[/quote]
Seveda si izpostavil sebe. Če jaz odprem neko temo in postavim vprašanje, s tem izpostavim sebe, neke svoje dileme, dvome, “probleme”, kakorkoli pač temu rečeš.
če ti zaradi osebnega miru verjameš v triprso vlačugo z erotikona V ……verjemi , če verjameš v trditve, ki si jih zgoraj zapisal in ti jih je nekdo tu serviral….verjemi ….in verjamem, da zvečer lažje zaspiš…ker verjameš v palčka Smuka…dolg je nos, dolg je nos o Matkič:)[/quote]
Daj nehaj obračat, ločenec, smo te pogruntali da si pijani X6 ki se ga je babnca losala, in potem nam taki solijo pamet, zapiti starci ki sanjajo o mladih ki jih podira Sadni
Ti si edini ki rabi šnopčeka da lažje zaspi, da te ne lovijo strahovi preteklosti in zgrešenega lajfa ki nezadržno hodijo za tabo kot Grim Reaper, ki že brusi koso, za tvoja zanič jetrca.
Torej imaš ti probleme z bad boyi, ker si nekoč odprl temo o tem.[/quote]
Ne ne, on pač ne, on samo debatira o tem, ti in ostali ki jih ON določi pa imajo/mo probleme.
Forum je zaprt za komentiranje.