Papir za vabila, zahvale
Hojla!
Jaz sem papir za vabila, namizne kartončke in zahvale kupila v Artu v Europarku. Paus papir (tisti prozorni – nisem sigurna, da se tako napiše) pa sem kupila v eni trgovinici na Prešernovi, zraven Dobe – pola A3 je stala 40 Sit. Kuverte sva dala kar navadne bele amerikanke, ker je bil format vabila približno enak in je zgledalo čisto ok. So me pa na pošti opozorili, da se klasične kuverte obračunavajo normalno, medtem ko so “eksoti” (nestandardna velikost, drugačen papir,… ) dražji.
Malo poglej tudi v Leonardu v Europarku, v Skrinji na Gosposki, kolegica pa mi je rekla, da je ona papir za njuna vabila dobila v Hočah zraven Bokija (industrijska cona). Mogoče se celo lahko povežeš s kakšno tiskarno, če imajo kaj takega, kar bi ti odgovarjalo – ugibam pač…
Upam, da sem pomagala…
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
Največjo izbiro sem našla v Leonardu v Europarku, pa tudi v tisti trgovini nasproti (zraven Sončka), kjer imajo material za umetniške duše. Sicer pa se ti splača pogledat v kaki zasebni papirnici ali tiskarni. Če boš kaj lepega našla, še nam sporoči…
Glede naprsnih šopkov pa takole. Nama jih bo delala prijateljica – cvetličarka, ki bo prevzela vso cvetje. Rožice pa kupiš v cvetličarni ali pa na tržnici (cenejša varianta), lahko pa tudi suho cvetje (zares velika izbira in ugodna cena – PROMAK, Ljubljana)
Pozdrav, BB
Ljubezen nikoli ne mine!
Forum je zaprt za komentiranje.