Panika na urgenci v UKC MB- pijanec razgrajal
Zvečer sem bil z otrokom na urgenci. Polno ljudi. En pijanec je začel preklinjat, kričat na vse, nam grozit, daga ne smemo gledat, dva Roma ali Albanca temnejše polti sta bila tam in ju je zmerjal s cifanoma, črnca, ju pošiljal nekam. Hvalabogu sta ostala mirna in sta šla stran. Začel je rabijati, metal voziček po hodniku, stole lomit, varnostnica pa nič. Umaknila se je oziroma skrila, poklicala policijo in čakala. Naenkrat se je ded vstal in proti nam. Medicinski brat nam je začel kričati, naj bežimo, se umaknemo. Pograbil sem otroka-poškodovanega in se zrinil v ambulanto.
Otrok je pričel jokati, se tresti, panika.
Ven nisva šla, dokler otroka niso pregledali, kar so seveda storili takoj.
Ko sva prišla v čakalnico, je ded odšel ven, nas pa so zakleni v urgenco. Razbijal je po vhodnih vratih, kar je bilo kasneje, ne vem, ker sva šla na rtg.
Bsje ga je policija odpeljala. Naj bi pred tem razbil policijsko postajo v Račah, si poškodoval roko, zato so ga pripeljali na urgenco.
Ne bi moral biti z njim na urgenci policaj, če je bil od tam prepeljan?
Upam, da ga sedaj v treske polomijo, pra.sca.
Drl se je sam, da ima tri otroke, enega šestmesečnega in da je on xxxxxx ali nekaj takega.
Upam, da mu socialna froce vzame, p.i.zda mu materna, pra.se, otroka mi je pošteno ustrašil. Še zdaj se otrok trese in je v šoku. Da crkne, da bog dal. Froce pa socialna naj vzame. Škoda kisika, kaj ga diha. Pfuj crkni xxxxxx ali kaj si že.
Forum je zaprt za komentiranje.