Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Panika na RTV

Panika na RTV

Po tistem ko je v četrkovih Odmevih strojnik razsul voditelja in političnega delavca cirmana je na RTV panika, ne more no strojnik argumentirano komentirati politike, to lahko delajo samo “kvalificirani” komentatorji tipa maksuti, milosavljević in podobni.

(https://pbs.twimg.com/media/FDZuTCbWYA490VO?format=jpg&name=medium)

Odgovor na objavo uporabnika
vse odvisno, 06.11.2021 ob 16:09

Po tistem ko je v četrkovih Odmevih strojnik razsul voditelja in političnega delavca cirmana je na RTV panika, ne more no strojnik argumentirano komentirati politike, to lahko delajo samo “kvalificirani” komentatorji tipa maksuti, milosavljević in podobni.

(https://pbs.twimg.com/media/FDZuTCbWYA490VO?format=jpg&name=medium)

Ma sej ze zupan Kocevja je bil na visjem nivoju konversacije, kot uni stirje, ki so se prerekal vceraj

Hvala bogu, da imamo v Sloveniji ljudi kot je kočevski župan. Vse štiri politike je lahko sram svojega obnašanja. In take politike, kot je bila tolpa četverice v studiu, volimo in jim zaupamo vodenje države. Ni čudno, da so ljudje razočarani in se vedno bolj brezupno obračajo proti novim instant strankam.

Odgovor na objavo uporabnika
TV glodavec, 06.11.2021 ob 16:49

Hvala bogu, da imamo v Sloveniji ljudi kot je kočevski župan. Vse štiri politike je lahko sram svojega obnašanja. In take politike, kot je bila tolpa četverice v studiu, volimo in jim zaupamo vodenje države. Ni čudno, da so ljudje razočarani in se vedno bolj brezupno obračajo proti novim instant strankam.

Kočevski župan je kar nekaj hodil v šole.

Kaj pa je bilo, lahko napišeš?

Prosim, kakšen link??

V Kočevju imamo najboljšega župana, dr.Prebiliča.

Tudi mene zanima, kaj je bilo.

To je bila četrtkova Tarča, link do oddaje si lahko najdete na rtvslo.si V studiu četverica politikov, ki so se obnašali kot otroci v peskovniku, na videozvezi župan Kočevja, ki se je obnašal kot pravi gospod.

Pri njih je vedno panika, ko je treba delat in nevtralno poročat. Najbolj srečni so na plačilni dan in direkt v bife. Plača za nič dela.

nekaj sem gledal .. se mi zdi, da županu Erika ni zmogla skakati v besedo, da bi ga utišala ☺☺
Se je pa “zgo.nila” na Hojsu ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close