Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Panični napad

Panični napad

Pozdravljeni!

Mene nekaj zanima v zvezi s paničnimi napadi in sicer, ali je to normalno, da jih jaz dozivljam en teden čisto vsak dan, včasih celo 2x na dan? Ob napadu izgubljam zavest, srce noro hitro bije, imam hladno telo, zelo me je strah in zelo tezko zaspim. Hodim tudi k psihiatrinji, ampak me zanimajo tudi vaše izkušnje, kako ste si pomagali s tem.

Najlepša hvala! 🙂

Odpravi se k psihoterapevtu. Psihiater s tabletami ne bo dovolj. Vso srečo.

Imela sem ga 2x v življenju, niti ne vem, če je bil panični napad, ampak mislila sem, da bom umrla. Če ti to doživljaš vsak dan, te bo to uničilo. Morda gre za panični napad, morda pa tudi za epileptični napad, ali pa je vzrok kaj drugega. Pogovori se z zdravnikom. Mislim pa, da bi bilo prav, da bi te napotili tudi h nevrologu, da bi opravili podrobnejše preiskave.

Srečno.

Ni normalno, najti moraš način nadzorovanja paničnega napada, ki najbolj ustreza tebi.

Najdi si psihologa in naj ti tq pomaga.

Panicnega napada ne nadzorujemo ampak z njim vzpostavimo odnos. Panični napad je messenger. Kaksno sporocilo prinasa, kaksen namen ima… pa mora ugotoviti posameznik.

Vec kot je kontrole, bolj intenzivni in pogostejsi so lahko panicni napadi.

Poslusujemo pa se lahko tehnik, ki nam pomagajo zdrzati. Tehnike groundinga, dihanje v vrecko…

Pa k zdravniku, da se izkljuci moznost drugih bolezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close