Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Panettonee za Mico

Panettonee za Mico

Hej,Mica! Panettone se ze pelje proti Kranju. Racun in postnina sta notri v
paketu. Upam,da sta ti skatli za shranjevanje piskotov vsec.Ni bilo veliko
izbire,rdece nobene.Izbrala sem po svojem okusu – :))
Sporoci,ko dobis. Lep pozdrav Babi

Babi, hojla. Pravkar je poštar odšel skozi vrata. Obe škatli sta čudoviti. Ko sem jih odprla, je tudi lepo zadišalo. Takoj sem imela idejo; za darilo bo eno dobil moj dragi, ki ima tudi škatlitis, kot jaz. Ne morem se ti dovolj zahvaliti. Kadar boš ti kaj potrebovala iz našega konca, mi prosim javi, če bo možno ti bom z veseljem ustregla. Rekla si, da ti lahko vse plačam v tolarjih, prav. Poslala ti bom s čestitko in še enkrat hvala. Lep pozdrav Mica.

Hej,Mica! Zelo sem vesela,da ti je posilkja vsec. Ne vem,zakaj letos tega pri nas nimajo.Enkrat sem videla celo na bencinski crpalki.
Bilo mi je v veselje to narediti;sem imela vsaj izgovor,da sem skocila cez mejo. V slabi uri sem bila ze doma.Pa prosim, oprosti za tisto kracarijo na posti. V mislih sem imela,da ti bom napisala lepo cestitko,pa je bilo premalo casa.Zelela sem ze vceraj oddati. Hvala za ponudbo! Lepo se imej Babi

Veš kaj, tisto ni bila nič kracarija. Vse, kar je bilo potrebno povedat, si napisala. V petek pričakuj “mojega poštarja”. Lep pozdrav Mica

Hej,Mica! Danes vse dobila! Najlepsa hvala.Upam,da nisi izracunala sebi v skodo. Se mi zelo mudi. Lep soncen pozdrav tebi,Jelki in Luki Babi

Sem vesela, da si vse dobila. Mene je skrbelo, da nisem zračunala premalo, tako bo kar prav. Lepo praznovanje tebi, tvojim domačim, Bojki in njenim domačim, čakam še recept za sarmo z vrzoti – od Bojke. Lep pozdrav Mica.

Draga Mica!

Prej se mi je zelo mudilo.Se enkrat najlepsa hvala.Svak me je poklical in vprasal,katere sorodnike imamo v Skofji Loki. Sestre ni bilo doma.In dodal,joj,kako je to lepo!Ima izreden smisel za take stvari.Zna ceniti pletenje,vezenje,rezbarjenje …in je te dni ves zaposlen z izdelovanjem raznih okraskov za bliznje in dalnje sorodstvo.
Te dni so renovirali okna in je bila Bojka vsa v delu.Do ponedeljka dobis recept – castna taborniska!
Imam pa v Zeleznikih dobro prijateljico ,zato Skofjo Loko dobro poznam in Davco in Groharjevo Sorico.To so tako lepi kraji!

Imej lep vikend in se bereva v ponedeljek,ko dobis recept.
Lep pozdrav in hvala od naju obeh Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close