Pametna ženska se preda pravemu moškemu
Bi moral specificirat ali pa odpret dve (ali celo tri) temi. Dva v eno bo težka …
Ker eno je “pametna ženska”, drugo je “predati se”, tretje pa “pravi moški”.
Pa če pomaga temi, na kratko … mi pamet ni pomagala (takrat), ker so me v tistem obdobju življenja vodila čustva , tako da pravi moški na koncu sploh ni bil “pravi”. Ker pa sem zmožna predaje, je bila bolečina in poškodba veliko bolj globoka in resna, kot bi bila, če se ne bi predala (jaz sicer ne uporabljam tega izraza, ker nosi v sebi tudi negativen prizvok) ali raje odprla na vseh nivojih bivanja. Pač, napaka. Ki sem jo še enkrat ponovila. Ja, se posipam s pepelom. Naslednjič je ne bom več, menda ….
Pri nas ne kompliciramo kaj dosti okrog tega. Prej ali slej se vsaka tema razširi na vse mogoče in možne postranke pod-teme. 🙂
Mogoče pa si imela preveč idealno mnenje o svoji pameti ali sposobnostih, ki jo imamo bolj ali manj vsi, če smo na nekem področju premalo izkušeni.
Saj ne moremo tako grobo ločevati pameti in čustev. Vse je to del nas in naših nezavednih in zavestnih prepričanj, ki nas vodijo do pravih ali nepravih partnerjev.
Moja radovednost je neizmerna in brezkončna. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.