Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Palični mešalnik v pomivalcu?

Palični mešalnik v pomivalcu?

Snemljivi del paličnega mešalnika seveda dajem v pomivalca, sploh če miksam kakšno juho ali drugo stvar z maščobo. Po drugi strani sem razmišljala, da nožev pa ne smemo dajati v pomivalca, ker visoka vročina uničuje njihovo ostrino. Kaj pa ostrina noža pri paličnem mešalniku? In tista reč se sploh ne brusi – ali pač?
Samo na misel mi je prišlo, sedaj pa sem v dvomih, ali delam v redu ali ne?
Kako delate ve?
LP Mimi

Moj gre vedno v pomivalni stroj. Tudi nože dajem notri, je pa res, da se hitro “skrhajo”.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mimi, dva noza, taka res super, ne dajem v stroj; ostale pa in nisem niti opazila, da bi jim kaj skodilo. Rezila multipraktika tudi ne dajem v stroj, ceprav v navodilih pravi, da gre lahko vse v stroj in da ledene kocke celo noz brusijo:)

Lep pozdrav

Jaz itak vse perem v pomivalcu. S kakšno stvarjo sem se še obremenjevala ko je bila nova in jo prala na roke, konec koncev pa vse pristane v stroju :-)).

Jaz sem tudi vedno dala v pomivalca (1 leto) potem pa je zarjavelo in se nekaj odlomilo. Za palični mešalnik sem dala več kot 10 tisoč, tak da ni bil čist navaden. Priključki za mulitipraktik se pa še vedno držijo in ni videti, da bo kaj narobe.

Tega pa še nisem poskusila. Vedno ga takoj po uporabi operem pod tekočo vodo. Sem se pa že malo poboljšala – dobila priznanje od družinskih članov. Precej več stvari gre v pomivalni stroj kot v začetku, tako da sem na dobri poti, a ne, sonce rumeno?!
Lp

Vsekakor!
:-))

Veš jaz imam stroj že od samega začetka lastnega gospodinjstva in se ni bilo težko navaditi na boljše :-)).

Nožke tudi jaz takoj sperem, tako gre najlažje stran. Potem pa gam še v pomivalca, ker imam enostavno občutek, da na roke pomito ni dovolj pomito. Seveda je občutek brezvezen, ampak je tukaj :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close