Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pajkice za ns ”ta debele”?

Pajkice za ns ”ta debele”?

Ni hujšega kot videti žensko z debelimi stegno v pajkicah.po možnostih v živih barvah

Aja pa nisem suha

Ženske a se res ne znate obleči ali kako?oblacite se svoji postavi primerno.

Vsaj dolgo tuniko si oblecite.tako se namreč nosi pajkice.

Odgovor na objavo uporabnika
mimores, 02.02.2022 ob 06:30

Ni hujšega kot videti žensko z debelimi stegno v pajkicah.po možnostih v živih barvah

Aja pa nisem suha

Ženske a se res ne znate obleči ali kako?oblacite se svoji postavi primerno.

Vsaj dolgo tuniko si oblecite.tako se namreč nosi pajkice.

Zakaj že?? A sem kje omenila da bom taka v javnosti??Sicer pa tud če bi bila,če ti ne paše gledat debelih stegen in riti v pajkicah,pa magari v živih barvah,pol poglej kam drugam. A ste tle vsi ”fat fobic”??

Koliko žleht ljudi tu gor. Ženska je samo spraševala kje kupiti večje številke. Kaj bi radi da hodi naga na okrog?

Nihče ni popoln, tudi vi ne ki zmerjate neznanko na forumu. Pa kaj potem če ne paše v predalček vaših idealnih ljudi. Je vredna da živi točno taka kot je. Tudi ona je človek tako kot vi. Tako da zmerljivke kar prihranite zase.

Avtorica, na Ullo sem pozabila. Drugače ima večje cifre tudi Gerry Weber, samo je dražji pa pajkic nima.  Pa Punto Roma npr. Veš včasih sem bila tudi jaz širša (48-50) in zdaj brskam po spominu kje sem kupovala.

Hm ma plus size legice do 4xl, ampak smo na spletu

na netu boš veliko lažje našla kaj pametnega, poglej na ASOS plus size https://www.asos.com/women/trousers-leggings/cat/?cid=2640&currentpricerange=0-310&nlid=ww%7Cclothing%7Cshop%20by%20product%7Ctrousers%20%26%20leggings&refine=attribute_10155:7699

Nekaj dobrih blagovnih znamk izključno večjih konfekcijskih številk ima bestsecret. Vtipkaš leggings in ti vrže ven vse pajkice, ki jih imajo. Nato vneseš svojo konfekcijsko številko in ti presortira samo te. Zelo enostavno je. Cene so od smešno nizkih do ulala visokih, kakor želiš.

Veš kaj, naredi se mona in pošlji na IG kateri od teh naših fitneserk, ki imajo svoje kolekcije pajkic sporočilo. Opiši svoj problem, da pajkic ni za dobit nikjer in boš videla kaj bo. To je super tržna niša, one imajo že ulaufan biznis, samo dodajo še par številk pa je. Mogoče prednaročila in natisnejo omejeno količino, kaj pa vem.. na glas razmišljam. Tako dobijo nove redne stranke, s tem pa ti rešiš svoj problem in še kateri narediš uslugo, ki ima iste težave. Poskusi.

Litosroj se ukvarja z večjimi stvarmi

predlagam spletno stran SNAG TIGHTS- vrhunska kvaliteta, hitra dobava. Niso pa najbolj poceni.

Tudi sama se večkrat čudim koliko nesramnosti in žlehtnobe je v nekaterih ljudeh.  Saj ne sprašuje kako bi shujšala, ampak kje imajo pajkice v večjih številkah. Zakaj se nekateri sploh oglašate…

Andrejčka, 02.02.2022 ob 05:42

kaj pa ostalo?, 02.02.2022 ob 00:25

Andrejčka, 01.02.2022 ob 23:54

ime z vzdevkom, 01.02.2022 ob 22:02

Andrejčka, 01.02.2022 ob 20:48

Imam vprašanje za vse na tem forumu. Namreč zanima me kje bi lahko nabavila pajkice za svojo postavo? Številke ki jih najdeš po slovenskih trgovinah in spletu se končajo nekje pri 48,redko kje dobiš št. 50. Poskusla sem z manzaro,pa sem globoko razočarana nad kakovostjo in tudi številke tm so manjše kakor oglašujejo. Namreč mene je precej čez boke in tam nastane problem,do sredine stegen še normalno zvlečem gor,pol pa malo na silo in mi obstanejo na pol pasu,za počep lahko pozabim,spodnje perilo se vidi skoz. tko da če kdo ve kje se da nabavt kake pakice okoli 58 ali celo 60 št. naj mi pove.

1. Zakaj si dala “ta debele” v narekovaj, če SI debela?

2. Začni se zdravo prehranjevat in migat!

3. Za bolezni debelosti še nisi slišala?

4. Želim ti en “klik” v glavi in veliko uspeha na poti do zdrave telesne teže.

Spet en pameten da mu kar škodje,nisem vprašala o mojih prehranskih navadah in kaj naj počnem s sabo,jaz nosim kile ne ti teslo.

In ti se zelis lepo obleci, ne pa nosit moske trenirke 5xl!

Sori, stara, takole ti bom rekla: ce sem jaz lahko shujsala 45kg, lahko tudi ti!

Nosila sem stevilko 52, zdaj nosim 38!

Shujsaj vsaj toliko, da se lahko normalno obleces.

Te nic ne obsojam, tudi sama sem nosila ogromno kil in vem,kako to zgleda, meni se smilis in zal mi je zate.

Se ti ne rabim smilit,jaz z veseljem nosim toliko kil,moji boljši polovici se zelo dopade in je nora name,tud sama seb sem všeč taka.In zaenkrat nimam namena hujšat. Vprašala sem samo če kdo ve za pajkice velikih številk.

Uf, zenska, res si usmiljenja vredna!

Kaj si naredila iz sebe za moskega! Zaradi enega dedca! Zalostno, zelo zalostno.

Res so pajkice praktične in enostavne za oblečt, a je treba bit vseeno samokritičen in se pogledat še od zadaj, preden greste z njimi ven.

Enkrat sem skoraj zletela s ceste, ko sem se zagledala v najgršo obliko velike riti v pajkicah, kar sem jih kdaj videla.

Za ekstra velike številke se splača preko spleta naročit. npr.

https://m.aboutyou.si/c/zenske/oblacila/hlace/pajkice-101214?categoryShopFilterSizes=41145

Pa ne pozabi lepo kombinirat.

kaj pa ostalo?, 02.02.2022 ob 09:30

Uf, zenska, res si usmiljenja vredna!

Kaj si naredila iz sebe za moskega! Zaradi enega dedca! Zalostno, zelo zalostno.

Kdo je pa o tipu govoru?? Jst mam bejbo,za tipe mi dol visi in se lahk edin vsedem nanj . 🙂

ti kar s ponosom nosi svoje kg, pusti shiranke, široki boki in velika rit so sexy

Andrejčka, 02.02.2022 ob 12:12

Kdo je pa o tipu govoru?? Jst mam bejbo,za tipe mi dol visi in se lahk edin vsedem nanj . 🙂

Ne dojames poante…

jaz2019, 02.02.2022 ob 12:17

ti kar s ponosom nosi svoje kg, pusti shiranke, široki boki in velika rit so sexy

Morda v tvojem svetu…

[quot

https://www.google.com/search?q=ugly+ass+in+leggins&tbm=isch&ved=2ahUKEwjt8tLY9-D1AhXMF8AKHdeLCjQQ2-cCegQIABAC&oq=ugly+ass+in+leggins&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoKCCMQ7wMQ6gIQJzoHCCMQ7wMQJzoECAAQQzoFCAAQgARQigpYvHRg5XxoA3AAeACAAZUBiAGyD5IBBDE0LjaYAQCgAQGwAQXAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=nW36Ya2wD8yvgAbXl6qgAw&bih=775&biw=412&client=ms-android-samsung-ss&prmd=ivnx#imgrc=pbP0re3C7iFT_M&imgdii=Y7298qczj8H3vM

Na Bestsecret, kot je že ena omenila. Sem pogledala in imaš kar nekaj zadev v tvojih številkah na voljo.

VHA-T3Y-CZ8 je koda, da si naložiš aplikacijo. Kar je super, da je poštnina nad 20 ojru brezplačna (za manj mislim, da niti ne moreš naročit) + vračilo je brezplačno.

ajej, 02.02.2022 ob 01:17

Andrejčka, 02.02.2022 ob 00:14

Tkole za percepcijo,o čem govorim

https://i.redd.it/jwb1tahax7f81.jpg

In na tale špeh boš oblekla pajkice…..boš kot šunka.

Pa saj si že….

po tvojem naj naga hodi okoli ali kaj?

pa kaj vas briga, kaj drugi nosijo. ti nosi kar ti hočeš, ostale pa pri miru pusti

te kdo sili, da jo gledaš?

poglej proč, pa se brigaj zase. pitaj boga, koliko ljudem greš ti na živce zaradi vreščečega glasu in tega, ker se non stop vtikaš v druge.

Bajse zagovarjajo bajsaste.

Daj jih šivat šivilji. Al pa pokliči v trgovino od predilnice v Šk. loki, tam prodajajo moške pajkice, so kvalitetne in ziher majo tud večje številke.

hahaha307, 02.02.2022 ob 13:38

Bajse zagovarjajo bajsaste.

Ha Bajse smo zakon,težko nas je ugrabit,še težje nahrant,smo pa mehke:)

SHEIN …

Enkrat sem naročila M, velikost taka, da bi morala imet vsaj 10kg več .. pa 5 jih dobiš za ceno Manzare/Lelosi, kvaliteta je pa ista ?

Mantara je kura@

aboutyou

assos

shein

po takem vrstnem redu kakovost

dobiš vse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close