Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pajkice za ns ”ta debele”?

Pajkice za ns ”ta debele”?

Imam vprašanje za vse na tem forumu. Namreč zanima me kje bi lahko nabavila pajkice za svojo postavo? Številke ki jih najdeš po slovenskih trgovinah in spletu se končajo nekje pri 48,redko kje dobiš št. 50. Poskusla sem z manzaro,pa sem globoko razočarana nad kakovostjo in tudi številke tm so manjše kakor oglašujejo. Namreč mene je precej čez boke in tam nastane problem,do sredine stegen še normalno zvlečem gor,pol pa malo na silo in mi obstanejo na pol pasu,za počep lahko pozabim,spodnje perilo se vidi skoz. tko da če kdo ve kje se da nabavt kake pakice okoli 58 ali celo 60 št. naj mi pove.

V Kiku. Roba za rajo, ki se baše s fast food-om.

Lelosi zelo udobne in mislim da imajo večje številke

mislim, da za takšno postavo pajkice niso najboljša izbira in jih zato v takih številkah marsikatera znamka niti ne dela?

Odgovor na objavo uporabnika
11, 01.02.2022 ob 20:58

Lelosi zelo udobne in mislim da imajo večje številke

A se hecate. Lelosi niso niti za npr.46, kaj šele za 56. To so res ogromne številke.

Tudi meni pride na misel kakšen Kik. Mogoče obstaja še kakšna specializirana trgovina za tako velike cifre. To ti pa ne znam pomagat.

Kje pa kupujes ostala oblacila? Nimajo pajkic?

V Kiku imajo ogromne stevilke, tudi pajkice.

Kaj pa prek spleta? Sigurno se da dobit take številke. Pajkice so super fajn, komot in uporabne za različne priložnosti. Upam, da najdeš..

Debele babe niso za pajkice, razen za spat.

Hhfdd, 01.02.2022 ob 21:31

Debele babe niso za pajkice, razen za spat.

Dej ne bluzi. Pajkice so za vse, ki si jih želijo. Gre se za udobje in praktičnost. Kaj si nek pinkopalinko misli o njenem izgledu je pa popolnoma nepomembno..

Andrejčka, 01.02.2022 ob 20:48

Imam vprašanje za vse na tem forumu. Namreč zanima me kje bi lahko nabavila pajkice za svojo postavo? Številke ki jih najdeš po slovenskih trgovinah in spletu se končajo nekje pri 48,redko kje dobiš št. 50. Poskusla sem z manzaro,pa sem globoko razočarana nad kakovostjo in tudi številke tm so manjše kakor oglašujejo. Namreč mene je precej čez boke in tam nastane problem,do sredine stegen še normalno zvlečem gor,pol pa malo na silo in mi obstanejo na pol pasu,za počep lahko pozabim,spodnje perilo se vidi skoz. tko da če kdo ve kje se da nabavt kake pakice okoli 58 ali celo 60 št. naj mi pove.

1. Zakaj si dala “ta debele” v narekovaj, če SI debela?

2. Začni se zdravo prehranjevat in migat!

3. Za bolezni debelosti še nisi slišala?

4. Želim ti en “klik” v glavi in veliko uspeha na poti do zdrave telesne teže.

Tam majo, 01.02.2022 ob 20:57

V Kiku. Roba za rajo, ki se baše s fast food-om.

nimajo 🙁

kaj pa ostalo?, 01.02.2022 ob 21:25

Kje pa kupujes ostala oblacila? Nimajo pajkic?

V Kiku imajo ogromne stevilke, tudi pajkice.

Uglavnem nosim trenirke(moške večje cifre),al pa s kakih sejmov zelo raztegljive hlače

ime z vzdevkom, 01.02.2022 ob 22:02

1. Zakaj si dala “ta debele” v narekovaj, če SI debela?

2. Začni se zdravo prehranjevat in migat!

3. Za bolezni debelosti še nisi slišala?

4. Želim ti en “klik” v glavi in veliko uspeha na poti do zdrave telesne teže.

Spet en pameten da mu kar škodje,nisem vprašala o mojih prehranskih navadah in kaj naj počnem s sabo,jaz nosim kile ne ti teslo.

M320, 01.02.2022 ob 21:33

Dej ne bluzi. Pajkice so za vse, ki si jih želijo. Gre se za udobje in praktičnost. Kaj si nek pinkopalinko misli o njenem izgledu je pa popolnoma nepomembno..

Tako je,you can kiss my fat ass

Uh kaj bi ti pomigala s to ritjo,pol bi se pa še vsedla nate,teslo neandretalsko. Glej raje suhljad ke po cest.

M320, 01.02.2022 ob 21:28

Kaj pa prek spleta? Sigurno se da dobit take številke. Pajkice so super fajn, komot in uporabne za različne priložnosti. Upam, da najdeš..

Neki gledam prek luže,sam nimam percepcije o njihovih številkah. Moram kako ameriško fattie na kakem instagramu zaslišat,hvala

Kik ni več kar je bil,dobr za modrce in gatke sem pogruntala eno spl. stran https://www.ewa-michalak.pl/main-eng.htmlpa lahk kombiniram s spodnjim perilom,drgač oblačm se pa ponavad v moške trenirke (večje št.),kaj elegantnega pa dam šivat.

Teh neb niti čez kolen spravla

Tkole za percepcijo,o čem govorim

https://i.redd.it/jwb1tahax7f81.jpg

Andrejčka, 01.02.2022 ob 23:54

Spet en pameten da mu kar škodje,nisem vprašala o mojih prehranskih navadah in kaj naj počnem s sabo,jaz nosim kile ne ti teslo.

In ti se zelis lepo obleci, ne pa nosit moske trenirke 5xl!

Sori, stara, takole ti bom rekla: ce sem jaz lahko shujsala 45kg, lahko tudi ti!

Nosila sem stevilko 52, zdaj nosim 38!

Shujsaj vsaj toliko, da se lahko normalno obleces.

Te nic ne obsojam, tudi sama sem nosila ogromno kil in vem,kako to zgleda, meni se smilis in zal mi je zate.

Tukaj najdeš lepe stvari v velikih številkah:

https://www.ullapopken.de/de/

Andrejčka, 02.02.2022 ob 00:14

Tkole za percepcijo,o čem govorim

https://i.redd.it/jwb1tahax7f81.jpg

In na tale špeh boš oblekla pajkice…..boš kot šunka.

Pa saj si že….

okrogla, 02.02.2022 ob 00:29

Tukaj najdeš lepe stvari v velikih številkah:

https://www.ullapopken.de/de/

hvala , bom pogledala

ajej, 02.02.2022 ob 01:17

In na tale špeh boš oblekla pajkice…..boš kot šunka.

Pa saj si že….

Ja,sej tko me velikokrat kdo pokliče,me ne prizadaneš

kaj pa ostalo?, 02.02.2022 ob 00:25

In ti se zelis lepo obleci, ne pa nosit moske trenirke 5xl!

Sori, stara, takole ti bom rekla: ce sem jaz lahko shujsala 45kg, lahko tudi ti!

Nosila sem stevilko 52, zdaj nosim 38!

Shujsaj vsaj toliko, da se lahko normalno obleces.

Te nic ne obsojam, tudi sama sem nosila ogromno kil in vem,kako to zgleda, meni se smilis in zal mi je zate.

Se ti ne rabim smilit,jaz z veseljem nosim toliko kil,moji boljši polovici se zelo dopade in je nora name,tud sama seb sem všeč taka.In zaenkrat nimam namena hujšat. Vprašala sem samo če kdo ve za pajkice velikih številk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close