Pajkice z zadrgo spodaj na hlačnici
Claudya, 25.07.2021 ob 22:21
Kakšen pomen ima zadrga spodaj na hlačnicah? Nekatere imajo zadaj, nekatere ob strani. Zakaj imate vse ki take pajkice oblečete te zadrge odpete? In še nekaj, zakaj zraven športnih pajkic obujete visoke pete, npr natikače s polno visoko peto?
Zadrga spodaj na hlačnicah je verjetno zato, da grejo lažje čez gleženj. Pa če jih odpneš lažje nogavice spodaj spraviš. Odpete, pojma nimam zakaj, mogoče, da je manj vroče, manj tiščijo. Zakaj pa nebi obula natikačov z debelim podplatom zraven? Meni je to čisto OK kombinacija.
Se opravičujem, za narobe locirano zadrgo. Ko sem včeraj na hitro prebral se mi je v mislih naslikalo točno to.
Zadrge, ki se raztezajo od spodnjega roba hlačnic, do nekje tretjine poti proti kolenu so tam vetjetno zato, kot je že nekdo zgoraj napisal, da gredo lažje čez gleženj. Odpete ostajajo pa bodisi ker žensko drugače tiščijo robovi, ji je tako udobneje ali pa jo preprosto pozabi zapreti.
Glede mode in sloga oblačenja pa tako vemo, da je nekaj kar večina tako ali drugače ne razume, le toku smernic se prilagodi.
Forum je zaprt za komentiranje.