Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pahor in Kosorjeva

Pahor in Kosorjeva

Na tv je bilo zaslediti, kako je predsednik Pahor, povabil svojo “prijateljico” na obletnico “njunega” sporazuma o meji. Meni je to absurd.

Zanima me, zakaj moramo Slovenci imeti stroške zaradi Pahorjeve zabave in  njegove prijateljice? Zakaj smo morali porabljati denar v spomin, oziroma za “obletnico”, ki nam Slovencem ni prinesla nič dobrega, saj so nam Hrvati pokradli veliko ozemlja.

Menim, da bi se lahko Pahor zasebno srečeval s svojimi prjateljicami in jih tudi sam financiral.

Če bi Pahor deloval v korist naše države potem ne bi počel neumnosti

Odgovor na objavo uporabnika
tak582, 31.07.2021 ob 09:29

Na tv je bilo zaslediti, kako je predsednik Pahor, povabil svojo “prijateljico” na obletnico “njunega” sporazuma o meji. Meni je to absurd.

Zanima me, zakaj moramo Slovenci imeti stroške zaradi Pahorjeve zabave in  njegove prijateljice? Zakaj smo morali porabljati denar v spomin, oziroma za “obletnico”, ki nam Slovencem ni prinesla nič dobrega, saj so nam Hrvati pokradli veliko ozemlja.

Menim, da bi se lahko Pahor zasebno srečeval s svojimi prjateljicami in jih tudi sam financiral.

Mogoče je vesel, ker ga bo spet povabila na bivanje na Brionih (ki bi zgodovinsko gledano, lahko bili tudi slovenski)… ampak kaj je to našim politikom mar- sploh tistim, ki jim je na prvem mestu videz in samovšečnost…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5478, 31.07.2021 ob 23:39

Mogoče je vesel, ker ga bo spet povabila na bivanje na Brionih (ki bi zgodovinsko gledano, lahko bili tudi slovenski)… ampak kaj je to našim politikom mar- sploh tistim, ki jim je na prvem mestu videz in samovšečnost…

Megalomanija, kompleks pomembnosti – ker lahko; na davkoplačevalske prispevke.   Splošna tovrstna “rekreacija” na vodilnih stolčkih nekaterih, ne samo v določenem segmentu vlade v Sloveniji.

Ko jim stopi v glavo ego zasvojenost, možnost tega samostojnega odločanja, katero igračkanje se bodo šli.  V tujini se strokovnjaki s področja psihatrije ukvarjajo s tem in obravnavajo kot novodobna oblika zasvojenosti – zasvojenosti s položajem, nadvlado nad drugimi, odvisnost od položajnega stolčka. Pa naj se še tako zavija v celofan lepe medsosedske geste.

Spet se boste dol dala in potrdila arbitražo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close