Najdi forum

Lepo prosim za informacijo in sicer me zanima, ali je že kdo dopustoval v novih RELAXOVIH apartmajih 4 * na Pagu. Zanima me ali je v naselju sploh trgovina in kakšna restavracija?
lpg

Zanima me če kdo pozna plažo Trinčel na Pagu in če ke gužva na tej plaži

Plaža trinčel – planjka je v Stari Novalji.Na plaži je kar gužva v tem času, sajnse vozijo,iz Novalje kopat tja. Je pa super za otroke, je zelo topla voda, imajo pedoline, miren zaliv ,ni valov. Malo manj je gneča na levem delu plaže ,vendar tam ni mivka ampak so drobni kamni. Je pa še bolj levo kar nekaj lepih plažic poleg te plaže.

Še vedno iščem informacijo, če kdo pozna nove Relaxove apartmaje na Pagu. Baje so jih odprli letos.

G. GAPO,

da bi se pa Dixi1 zahvalil za informacije, ti pa ni potegnilo? Itak, važno je samo, da ti info o apartmajih dobiš, ane? Ccc

Novi relaxovi apartmaji so od plaže oddaljeni cca 100m, so jih dokončali letos prvaga maja.
Zgradba je ozka in dolga v 3 nadstropjih.Super je če vprašaš pri rezervaciji da ti dajo prednji balkon obrnjen protI morju, takšni apartmaji so trije. Ostali imajo zeo majhne balkone ali pa so obrnjeni proti steni druge apartmajske hiše. Je pa treba prečkati glavno cesto v Stari Novalji da prideš na plažo, kar ma otroci brez spremstva staršev ne morejo.
Na plaži trinčel je mogoče dobiti kakšen hot dog, sendvič, krompirček. Je pa v bližini plaže tudi penzion Toni kjer imajo hrano in pice.Drugače je pa meni najboljša restavracija Porat, ki je na koncu Stare Novalje ( na starem trajektu ), ambient ob morju , hrana vedno sveža, solidne cene nekje 15 odstotkov več kot pri nas na štajerskem.
Jaz sem sedaj v Stari Novalji, če mi pustiš mail grem lahko jutri poslikat to zgradbo in pogled na morje iz zgradbe,ti pošljem. Na apartmajski zgradbi zunaj je obešen vek plakat relax

Aja sem pozabila napisat, trgovini sta dve, najbližja od te zgradbe 1 km, druga enkrat dlje.
Je pa kiosk z svežim kruhom cca 700 m oddaljen, pred planjko pa je stojnica s sadjem . Drugače je velik nakupovalni center v Novalji ,cca 4 km vstran kjer dobiš vse in sicer Novalis in Konzum. V Novalji je tudi trgovski center Plodine.
Mi smo tukaj peto leto in prinesemo s seboj sadje in zelenjavo, pa kakšno meso za žar, ostalo kupujemo v teh centrih, po kruh pa hodimo zjutraj v kiosk, ki je nam bližje ker smo ob morju cca 300m vstran od te zgradbe.

Ja najlepša hvala za zelo izčrpno informacijo.Ker si tako prijazna mi še prosim samo povej, ali je na najbližji plaži od apartmaja gužva. Pa slikice lahko pošlješ na e-mail gapo.kosir@gmail.com

Ali mi lahko kdo, da informacijo, če so na plaži Trinčel na Pagu kakšne animacije za otroke.
Hvala
lpf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close