Najdi forum

Ker še nisem bila na Pagu, me zanima ali mi lahko kdo svetuje kje so lepe plaže (slišala sem za Zrče) za otroke, apartmaji, avtocampi,..?
V naprej hvala
karmen

Apartmaji za vsakim voglom, kampi pa Straško (senca) Šimuni tudi senca, Sveti Duh (bolj za žurerje in srfače, pa tiste, ki se radi pražijo na soncu (cel dan..;)

LP

Ps: Pag toplo priporočam, midva greva julija s polletnico dol..

Hvala za ifo., malo sem gledala apartmaje po internetu (kar visoke cene), našla sem tudi Camping ŠIMUNI, praviš, da je tam senca, kakšna je pa plaža ???
Koliko časa cca. traja vožnja z Lj. do Prizna (?), saj je tam trajekt, ne?
hvala za informacije,
pa lepo se imejte na dopustu.
karmen & miha

Voznja LJ-Prizna ti cez Pivko-Reko-Senj-Prizna pobere cca 4 ure (ce bo guzva se vec), ker moras upostevat, da prakticno ni avtoceste, po magistralah se pa vozi povprecno 60, ce mas pa sreco, pa tud mal hitreje.

Ce gres pa na Crnomelj-Genralski stol- Jezerane- Brinje-Senj-Prizna si ravnotko brez avtoceste in tud priblizno lih tolk casa vozis.

Racunaj se vsaj kako uro za trajekt, ce je guzva pa raje vec. (cena za 2 osebi + avto od 20.6. dalje stane 98kun, pred 20.6 je bil pa samo 82 kun).

Šimuni je zelo lep kamp, ze lani fajn porihtan, plaza je prodnata/pescena. Staško ima občutno več sence in letos ga na veliko urejajo – novi tusi na plazi, neke nove wc-je delajo…

Imas pa tudi ZELO veliko apratmajsko naselje GAJAC (ne vem kaksne so cene), plaza, pa tko kot povsod na otoku prodnata/pescena.

hvala

Poglejte tudi na plažo Caska.

lp

Pa plaža Čista, pa Krasna…povsot pa je žal potrebno plačati od 8-10 kun na avto. (lanska cena)

V Caski ni potrebno.

lp

Mi smo bili letos v kraju Mandre, na V delu Paga, zelo prijetno. Priporočam tudi apartmajsko naselje Mandrice. Plaža je vse živo, vsak si najde kaj zase, palža Zrče pa je itak zakon (lepo urejena, parking, cca 10-15 minut vožnje do tja iz Mander, ampak v sezoni je gužva in za plačat). V naselju Mandrice so očitno res mislili prav na vse, zunaj apartmajev imajo celo hišice za pse, he, he… Za trajekt (avto, 2 odrasla, 2 otroka in 1 otrok do 3. let zastonj) smo dali 108 kun. Ne priporočam vožnje po Jadranski magistrali ob vikendih. To nedeljo smo nazaj potovali kar sedem ur, od tega 3 ure v stoječi kolini pred Rijeko, tam kjer je odcep za most na Krk se je naredil zamašek. Cela Jadranska magistrala je bila polna policistov, ki so lovili prehitre voznike, tam, kjer pa smo 3 ure stali v koloni pa ni bilo nobenega. Grrrrr. Lahko greš tudi preko Kočevja, na Delice in avtocesto, kjer prideš ven malo ven iz Rijeke in se tako izogneš vožnji skozi mesto Rijeka in neskončni vožnji okoli reškega zaliva ter kraja Bakar, kjer se voziš po domače povedano “okoli rit v varžet”.

Če imaš majhne otroke poglej tudi v “trinčel” (letos: 8 kun / avto) – mivka in drobni pesek – raj za našo triletnico (prejšnji teden že poštena gužva na plaži). Sama plaža lepo urejena, čista, lokalček, malo sence – sicer pa so na posodo marele, zelo topla voda – za namakanje ne hlajenje… vendar popoldan voda v pesku ni več čista (kar je čisto razumljivo)
Včasih sva hodila pa v Straško, ki pa je zakon … bomo spet, ko bo naša pikica malo zrastla (letos smo poskusili vedar je voda neprimerno bolj hladna, dostop v vodo pa tudi bolj težak za majhna stopalca).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close