Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PAG-STRAŠKO-MOBILNA HIŠICA

PAG-STRAŠKO-MOBILNA HIŠICA

Pozdravljeni,
letos greva z možem in otrokom, starim leto pa pol v Straško, v mobilno hišico. Zanimajo me vaše izkušnje, vtisi v hišici in v kampu. Ali je toplo v hišici? Vem da je klima, ampak vseeno me zanima. Plaža, ima senco?
Hvala za odgovore.

Ste si pogledali zemljevid? http://www.kampstrasko.com/pdf/CampStrasko-Map.pdf

Mobilne hisice so narisane rdece belo. Odvisno, v kateri del vas bodo dali in predvsem, v cigave hisice greste. Starejse hisice so na vzhodnem delu, manjse cisto na zahodu, lanskoletne pa pod levo trgovino. Vse imajo klimo le v dnevnem prostoru. Dovolj komot, sploh samo za tri. Imajo skoraj vse, kar potrebujete. Vse imajo pokrito teraso z garnituro. Redko katere imajo resno senco. Temperatura je odvisna od vremena. Senca je na plazi predvsem na sredini in starejsem delu, pod novimi hisicami sence ni, so pa na plazi tusi. Predlagam, da ima dete cevlje za v vodo.

Midva in nase tri punce so uzivale. Sploh v druzbih vseh otrok. Smo bili pa junija in septembra.

Tudi mi smo bili že velikokrat v mobilni hišici in to je res super luksuz za družinice z majhnimi otroki. Vse je na dosegu rok, kuhinja, hladilnik, kopalnica, običajno je tudi nadkrita terasa, ki daje dobro senco…potem pa še plaža in vse ostalo kar je običajno v kampih. Straško je pa tako ali tako zakon za mulce – veliko igrišč, super plaža, veliko sence.
Nekaj sem našel glede počitnic v mobilnih hišicah: www.avtokampi.si – dopust v mobilnih hišicah

118-135€/dan v sezoni !?????????????????????????????????????

Pozdravljeni,

mi jo oddajamo po kar nižji ceni, v glavni sezoni, vendar pa hišica ni locirana v kamp Straško.

Cena v glavni sezoni je se visja, pa imajo vse polno. Vsaj lani.

Kje jo imate pa vi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close