Najdi forum

pag-šotočnica

a je bil že gdo v potoćnici na pagu?kako je tam, kakšne so plaže in podobno?vsem hvala za odgovor
lp

Mi smo bili v Potočnici pred 3 leti. Bili smo v apartmaju sv. Marija. Nam je bilo všeč to, da je bilo morje zelo blizu apartmaja. Šel si po 10 stopnicah in si že bil na betonirani plaži. Če si šel malo naprej po plaži si prišel do zalivčka z mivko (samo bilo je umazano od katrana).
Prva slaba stran so Čehi. Bili so zelo glasni, so razbijali (ponoči skoraj nikoli ni bil mir, mi pa z 3 leta in nekaj mesecev starim otrokom).
Druga slaba stran pa je bilo to, da je vas zelo majhna – nimajo niti trgovine. Če hočeš v trgovino, si moral iti v Novaljo ali pa v eno mesto naprej, mislim da se mu reče Lun.
Če te to ne moti, je Potočnica v redu.
Lp, Mojca

NO da popravim… v potočnici je že trgovina 😉 Po novem imajo tudi vodovod…V zadnji treh letih se je kar razvila… 😉 Do novalje je 10 min z avtom..plaža “kukorino” primerna za male otroke-mivka..drugače pa je to čist mali zalivček, čeprav odkar so ga čehi odkrili si je treba skoraj rezervirat prostor 😉 So pa do tja naredili lani stopnice, tak da je lažji dostop 😉 Drugače pa druga plaža ni ravno nekaj…je pa blizu 😉 Večina hiš je v prvi ali drugi vrti ob morju….. Odvisno kdo gre tja…Mi hodimo že ful dolgo tja, pa nam je čist ok 😉 Čeprav gremo še pol za kakih 14 dni v novaljo..Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close