Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pag – kaj se da videt?

Pag – kaj se da videt?

Čez 14 dni se odpravljamo dopustovat na Pag – Stara Novalja, pa me zamina ali je v okolici kakšna lepa plaža (pa ne Zrče:)) ker ne maram gužve, ampak kakšna lep zalivček. Kako mnenje imate o plaži sv. Duh?
Poleg tega me zamina, če je kakšna znamenitost za si ogledat?

Plaža sv. Duh je zame in moje otročke fenomenalna…ravno za otroke, voda čista, mir…sicer je pa na Pagu toliko plaž, da si lahko vsak dan na drugi, pa ne boš zgrešila…
kar se tiče znamenitosti, hja, tu pa naj kdo drugi več pove…
aja, pa luštna plaža mi je tudi v Gajacu…

Paška sirarna, mala vasica Lun, pa še kaj…

Pa en lep dan želim, Joan

Na skrajnem severu otoka so pred vasjo Lun stoletne oljke, v mestu Pag je katedrala, ženske na ulicah izdelujejo paško čipko, Zrče so tudi zanimive za videti, kak dan, ko je bolj slabo vreme in tam ni gužve. V Novalji je star še od rimljanov vodovod – greš noter po teh rovih.
Plaže krasne, mirne in čiste so na tisti strani, kjer je Sveti Duh kar v vrsti ena za drugo – Pješčena, Čista, če se prav spomnim.

Uživajte in lp.

morje, plaža, pir pa sladoled.

ni nujno da v tem vrstnem redu…

Paški trikotnik

Če se boste na trajekt vkrcali v Prizni, boste pristali ravno pod hribom, kjer naj bi ta trikotnik bil. Nekje ob glavni cesti proti NOvalji je tudi tabla.
Ampak mi ga nismo našli. :)))) Ker tabla stoji samo ob glavni cesti, potem pa – snađi se. :))))

kamenje in kamenja ha,ha…. se ni treba bat požarov 🙂 sory malo heca, na pag hodim že 18 let, pa vsakič ko dobim obisk so vsi presenečeni nad količino kamenja :))

Jakišnica je taka mirna luštna vasica, mi že par let hodimo tja!
http://www.otok-pag.net/jakisnica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close