pag- hotel pagus
Julija gremo v hotel Pagus na Pagu.
Je kdo že bil letos ali lansko leto? Kakšne so izkušnje?
Predvsem me zanima kakšna je plaža pred hotelom,
-je primerna za majhne otroke (4do 8 let), se lahko delajo gradovi, potičke…
-je takoj globoka voda al gre lepo počasi
-so ježki
Še kakšen nasvet bo dobrodošel, npr. ste šli čez most ali s trajektom, jse dolgo čaka na trajekt, hrana in pijača v hotelu…
hvala za odgovore
Bila sva na koncu sezone lansko leto…hotel lep, hrana odlična, če imaš pogled na morje, še boljše, dol sva šla na most, nazaj pa s trajektom…meni je ljubše na most.
Za male otroke? Hm, plaža je peščena, tako, da mislim, da ne bo šlo.
Do centra je kakšnih 200m in je lep sprehod.
Vstop v vodo sta pa obe varianti…ježkov nisem videl…
Po AC boste prej, sploh ce je otrokom v avtu slabo.
Sobe so v novejsem delu veliko lepse in vecje. Super so balkoni, sploh na morsko stran, kjer so tudi sobe vecje.
Hrane je dovolj, a je topla le na zacetku. Ce boste sli na vecerjo bolj pozno, bo izbira klavrna, vse pa bolj ali manj hladno, vsega pa tudi ne refilirajo, zato recimo pozabi na sladoled in sadje. Pijaca ob obrokoih pa je za moje pojme draga.
Na plazi ni mivke, je samo geob pesek, torej poticke odpadejo. Direktne sence ni, lahko pa vsak dan spet in spet placate lezalnike in marelo.
V vode se gre lahko pocasi po kamnih ali pa skocis.
Problem bo parkiranje, saj nimajo dovolj mest za vse sobe.
Spancir do mesta je ob vodi, skozi gozdicek. V hotelu ali blizini ni otroskega igrisca, je pa v centeu ob rivi.
V mestu je ena vecja trgovina, v centru pa manjse, pekarnice in zelenjadar.
Tudi mi smo bili z majhnima otrokoma ( 4 in 5 let), vendar smo se v morju kopali samo dvakrat, ker nam dostop ni bil všeč.
Ves čas smo preživeli na hotelskem bazenu ( sladek), kjer je bila izredno čista voda, kakršne v Sloveniji še nismo nikjer videli. Bazen je zunanji in notranji.
Tudi mi smo šli na most v obe smeri.
Hotel nam je bil zelo všeč, vreden denarja katerega daš.
Hrana pa tudi v redu.
Dogajanje zvečer v mestu je zelo živahno, otrokom je všeč.
Mislim, da ne boste razočarani.
Mi se samo zaradi plaže ne vračamo, drugače “vse štima”.
Jaz ne vem česa ste vajeni po hotelih, ker ta hotel je katastrofa, sploh kar se hrane tiče.
Taka hrana si ne zasluži biti v hotelu 4 zvezdice in za to ceno. Je popolnoma brez okusa,enolična in če se ne drenjaš med prvimi, vsega zmanjka. Bog ne daj, da si dovoliš spati do 9.00 ker si potem obsojen na socialni kruh.
Večerje so enolične, da bolj ne morejo biti. Nobenih sestavljenih solat, kar neka vložena zelenjava.Pa ne, da smo mi tako izbirčni, ampak hodimo kar veliko po hotelih in vidimo razliko.
Osebje skrajno neprjiazno, varnost na minimumu. Smo recimo založili kartico, zaprosili za novo in jo dobili brez enega vprašanja. Torej bi na ta način dobili kartico katerekoli sobe.
Sobe so še solidne.
Mi se v ta hotel zagotovo ne bomo vrnili nikoli več.
Forum je zaprt za komentiranje.