Najdi forum

PAG ali ROVINJ

Prosim vse tiste, ki imate izkušnje s tema dvema destinacijama, da malček poročate.

Jaz sicer Istro ful dobro poznam (sploh okolico Pule), ampak konkretno v Rovinju še nisem letovala – bla sem tam na izletu z ladjico in mi je bil všeč, ampak me pa zanima kakšno je vzdušje nasploh.

hvala

Zdravo!

Bila že večkrat na obeh koncih. Rovinj je izredno lepo staro mesto, zvečer živahno, vendar drugega kot sprehod in kakšna pijača, sladoled skoraj ni. Plaže so vglavnem skalnate, kar mene moti. Pag pa ima izredno lepe plaže (primerne za otroke) s kristalno čisto vodo. Novalja je zvečer zelo živa in poleg sladoleda dobiš tudi nekaj zabave (skoraj vsak večer kakšna dalmatinska klapa na trgu, požiralci ognja, …). Da ne govorim o zabavah na Zrčah, če ste mlajši. Cene nastanitev na Pagu so bistveno nižje. Mi smo letovali vedno v apartmajih Trcol, ki so zelo urejeni in novi. Imajo tudi internetno stran.

Lepe počitnice.

hvala za informacije… jaz imam eno zelo ugodno ponudbo za rovinj in zato me mika… skalnata plaža me ne moti, zelo všeč mi je pa razgled na odprto morje in možnost “obiska” otočkov, ki jih je kar neki… za pag pa ne vem… mal sem gledala na zemljevidu in zahodni del je kar obetaven, medtem koje samo mesto pag tako kot na jezeru, kar me moti… me pa pag ful mika, saj vsi hvalijo lepe plaže…

ne vem, do 1.8. se bom že kak odločla – če ne, bom pa žrebala.

No ja, kristalno čiste vode Pag že dolgo nima več.

a ima še kdo kakšno mnenje? do ponedeljka bi rada rezervirala… pa se še vedno ne znam odločit…

Rovinj.

sem “nora” na počitnice in morje pa v okolici Rovinja (pa verjetno ne le Rovinja) ne želim preživeti prav veliko časa, me mine vse ob pogledu na to morje, skale itd. Že leta druge destinacije pa ne na hrvaškem !

mene skale ne motijo… bolj mi gre na živce kaka skomercializirana peščena plaža s kako plitvino

jaz bi se odločila za Rovinj. razen če ste mladi in vas mikajo Zrče.
tud v Rovinju se da najti lepo plažo, npr. pod Monte Mulinom ali v Vilas Rubin, pa še kje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close