pafrum za fanta???? :)
vidim da se tu kr fejst spoznate na parfume 🙂 pa bi vas prosla za uslugo. meni je fant kupo parfuma: od cacharela amor amor in od naomi cambell cat deluxe in mu oba ful dišita, amor amor še posebej. kaj bi zaj lahko po tem kaj sklepale kateri moški parfum bi lahko njemu bil všeč, če sta mu ta2… npr po sestavinah, sladkobnosti itd. pa mi kr napišite keri bi lahko bil če bote mele kako idejo. hvala 🙂 papa
Joj, ful bi ti rada pomagala, vendar sem pri moskih parfumih bolj tako tako…..Meni so tudi pri moskih vsec lahkotni, svezi parfumi….
A si sigurna da so njemu vsec sladki parfumi, ali pa je le kupil tebi take, za katere ve, da so ti vsec?
Drugace sta meni od moskih vsec:
givenchy (rdec) ne vem kako se imenuje
zadnji od lacoste
farenheit (malo starejsega datuma)
Jill Sander – tudi ne vem kako se imenuje
Ma, najbolje je da gres v parfumerijo in vprasas “svetovalko”…….pa se ucka vrzi v njegovi kopalnici na obstojeco kolekcijo…. :-))
Lp!
He, he, Brihta, tudi meni je všeč Givenchyjev “rdeči”, tako zelo, da sem ga kupila dragemu (še sama ga kdaj uporabim, kadar sem sita svojih!)
Lepa plat te dišave je v tem, da ni ne sladkasta ne kiselkasta, ne mačo in ne izrazito nežna – skratka, to je vonj, s katerem boš težko “falila”.
Že tečem v kopalnico pogledat, kako se mu pravi, hm, piše samo Givenchy pour homme.
Evo, Aleksandra, tukaj že dve navijava za tega …
Pošlji oblikovano (10-11-06 17:11)
hvala za odgovore.. sem šla dans v mullerja in sem povedala tisti svetovalki al kaj je 🙂 da mu je zelo všeč od ženskih amor amor, pa kaki bi mu lahko bil moški všeč če mu je ta… pa je rekla da so mu te vrjetno všeč bolj sladki vonji pa mi jih je pokazala 3 od hugo bossa pa ta novega od calvin kleina in so vsi taaaak dobri. kupla pa še nisem nobenga ker se še nisem odločla keri pa je ta najbolši :).. Brihta men se zdi da ma rad sladke vonje, in da mi ni kupo ker je vedo, da mi bo všeč ampak ker je njemu blo všeč, sej takaltak je trofo tak da super 🙂 … kr sam je tud mel neki parfum, ki je bil en izmed slajših moških in sm mislila da je ženski 🙂 bom še te kar mi vi2 predlagata šla pogledat. sm pa že en× vohala Givenchy Pi pa mi taaak ni bil všeč, sicer ta tak ni isti givenchy ko vi2 pravita, bom šla še tega povohat, mogoče pa me prijetno preseneti 🙂 dijo
Forum je zaprt za komentiranje.