Padla sem v popolnoma absurdno sceno
Kaj hočemo. Slovenija se pospešeno srbizira. Tam so take navade vsakdanje.
Sem pred časom v Beogradu doživel eno situacijo, ko so me vozili naokrog. Ta, ki je vozil, je rohnel: “Vidi ga, vidi ga.” In me vpraša če se to tudi pri nas dogaja in je dovoljeno.
Sem mu lepo pojasnil, da bi pri nas on dobil kazen, pa mu ni bilo nič jasno.
Veselje166, 01.09.2025 ob 12:01
No, 01.09.2025 ob 11:23
Take stvari se dogajajo, ker se uvaza vse sorta golazen. Grem stavit, da niso bili Slovenci, taka primitivnost je znacilna za bolj juzno od nas.
Mislim, da živiš v iluzijah. Po mojih zadnjih izkušnjah so pa ravno Slovenci najhujši pri tem.
Veliko časa sem v tujini in vem o čem govorim. Standard slovencev vidno pada in s tem tudi njihovo potrpljenje. Nismo več dežela skromnih srečnih ljudi. Tisti pa ki še vedno smo pa boljše da se čim manj družiš.
In zakaj tocno pada standard? Zakaj pada standard Nemciji, Uk itd.? Ker se uvaza 3. svet. Tudi jaz sem veliko v tujini, celo zivim v tujini, in sorry, taki in podobni ekscesi, primitivnost bos tezko najdel pri npr. Nemcih, Skandinavcih itd, bos jo pa dobil pri, no saj vemo komu.
In toliko kot pada standard v Nemciji, v Slo se ni tako hudo. Bo pa, ce bo slo v tej smeri. Primitivni narodi pac niso dodana vrednost, raje gledam Filipince.
Anonimno 7352, 01.09.2025 ob 11:34
Kakšno pretiravanje no. Pač si imela smolo in naletela na dva neprilagojena, ampk kdaj se ti je pa nazadnje kaj takega zgodilo? Pa ostalim? Kdaj ste nazadnje imeli opravka s podobno hudimi bolniki? In kolikokrat v lajfu? Ja, jih je več, amak ni pa to vsakdanja situacija za nobenga od nas. To so ekscesi, ki se dogajajo, so se in se bodo. Poskrbite sam da ne boste vi kdaj na tej drugi strani pa bo okej.
Vsak dan! In vedno tudi na avtocesti kakšno tele v audiju ali BMWju blenda za mano, ko prehitevam (s 140 ali 145 km na uro). Kam naj se ti umaknem, cepec, in ZAKAJ?
avtocesta, 01.09.2025 ob 16:11
Vsak dan! In vedno tudi na avtocesti kakšno tele v audiju ali BMWju blenda za mano, ko prehitevam (s 140 ali 145 km na uro). Kam naj se ti umaknem, cepec, in ZAKAJ?
Jebi ga, mozganski maloposestniki pac. Ceprav, po mojih izkusnjah se za rit lepijo zenske, zenske so pa itak skregane z logiko.
adajdaj, 01.09.2025 ob 10:36
nič drugačna nisi, 27.08.2025 ob 23:28
No, to, da si se ti potem postavila za unim tipom in trobila, je samo pokazalo, da nisi nič drugačna od tistih, nad katerimi se zgražaš. Skrajno neumno in primitivno.
ne, teme se reče povračilo. Naj tip sproba svoje lastno zdravilo. Včasih je treba tudi karmi mal pomagat, ker pri vseh teh opičjakih, ki mislijo, da boga za jaj*a držijo, včasih mal traja. ta je pač takoj izkusil lepote svojega početja. Jaz ji dam prav.
Jaz tudi! Prav je naredila. Škoda, ker taki narcisi nimajo smisla za humor. “Pa si me,” bi lahko rekel in jo povabil na kavo. Ampak to bi se zgodilo v neki drugi dimenziji…
” Ostala sem brez besed. A se še komu to zdi absurdna scena ali je mogoče to nova normalnost, ki je jaz še nisem osvojila?”
NAVADI SE NA TO.
Prihajajo muslimani, (ki imajo popolnoma drugo kulturo do žensk, kot zahodnjaki,) in tam si kot nevernik ničvredna, kot ženska pa še toliko manj. Nasilje pa je normalno. Zaničevanje nevernikov je pa itak dolžnost po šariji…. sploh žensk.
Zato v islamskih soseskah po zahodu ženske hodijo z naglavno ruto, da ne “užalijo” muslimanov. Beri, da jih ne pljuvajo in nadlegujejo, celo posiljujejo… čeprav niso muslimanke. So se pač prilagodile.
TO JE NOVA kultura, pride z uvozom primatske kulture. To ni kultura zahoda.
Forum je zaprt za komentiranje.