Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Packanje tem – kaj nas žene

Packanje tem – kaj nas žene

v to, da v temah, ki imajo jasen naslov, opredeljeno izhodišče — potem zapackamo in preidemo v neka podtikanja, zaje*bavanja, … osebne diskvalifikacije … poniževanja …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lastne frustracije:
želja po biti opažen,
občutek pomembnosti v stilu: nobena tema ne more biti brez mene,
zdgolgočasenost: nimam se s kom menit pa komentiram vse teme po vrsti,
nezadovoljstvo s sabo: pa dajmo po drugih pljuvat, dejamo druge analizirat, dajmo razkriti kdo piše.

Vsak je prepričan v svoj prav in so mu stvari nekako logične, ko predstavi svoj pogled in poda argumente se vedno najde kdo, ki nasprotuje tem argumentom z nekimi svojimi argumenti, ki se pa komu tretjemu ne zdijo logični….itd
Potem se argumentira levo in desno in na koncu se več ne ve kaj je bilo izvorno vprašanje in zaradi česa je razprava zašla na stranpot……

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Na eni stopnji temo preprosto nehaš spremljat in je stvar rešena.

Argumentiranje, odgovarjanje me ne moti, moti me, ko stvar preide v osebno pecanje in žaljenje.

To pa zarad takih kretenov, ki te citirajo na vsakem koraku in hočjo neki iz tvojga zasebnga življenja vn potegnt, kljub temu jim ne uspeva lih najbolj. Vse jih zanima, za vsak glup stavek hoče, da mu ga posebi argumentiraš, zanaliziraš, natančno opredeliš, da bojo tisti njegovi zabiti možgančki dojel kaj si želel povedat že 3 strani nazaj. Ja vemo o kom teče beseda.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Različnost gledanja na temo, nič drugega. Vsak bi rad imel prav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Preprosto zaradi našega znanja. Ljudje počnemo tisto, kar znamo. In zaradi našega znanja se naša realnost in naša usoda premika v tej smeri.

Količino predsodkov lajf ni sposoben prebavit.

Jaz tudi tako mislim… Večina nas nima “slabih namenov” 😀

Ljudje bi radi izrazili, sfiltrirali svoja siceršnja nezadovoljstva, pa jih v realnem življenju ne znajo, ne morejo. Nekateri lahko v odprtju samostojne teme vidijo izpostavljanje, ‘klic na pomoč’ – stabilne osebe pa naj ne bi priznale, da imajo morebiti kdaj kakšne težave.

Skozi prebiranja razičnih načinov komunikacije se marsikdo v odgovoru prilagodi vzdušju do te mere, da povzame takšnega, ki ga sicer ne bi uporabljal. Ostanite zvesti sami sebi, zaupajte svoji intuiciji. Potem se boste ob morebitnih srečanjih lahko nasmehnili v sebi in si rekli: “Ja, to je on/ona.”

Se strinjam 🙂
A65 ti si stabilna ali samo neprilagodljiva? 😉 :))))))))
V dobrem pomenu besede!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se strinjam 🙂
A65 ti si stabilna ali samo neprilagodljiva? 😉 :))))))))
V dobrem pomenu besede![/quote]

A se res ne vidi, da sem stabilna glede na …. eeem, luno? 🙂

več kot pišeš, več mi ( ti ) manjka.
.
Packanje tem, kaj nas žene?
zavestno ali nezavestno zavedanje, da lahko napreduješ.

predlog:
naj si vsak par, trojica, … odprejo svojo temico – nicke v naslov
pa naj se tam prepucavajo kolikor hočejo … lahko tudi z linkanjem temic na kar se gredo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A lahko še kaj v to temo napišem al odprem novo?

Kaj se pa ti q****š sedaj?

Saj so to le neki binarni zapisi 0 in 1, kakšne nove teme, nesmisel!!!!!
Kaj pa ima veze kam nalimamo nekaj dodatnih vrstic binarne bode?….. O_o
Kaj je tvoja binarna koda užaljena, če se znajde v družbi naših binarnih kod ali je samo tako samovšečna, da si domišlja, da si lahko le ona dovoli pisat take nesmisle? :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close