Pacient pošilja pisma..
Replika54g1, 18.12.2021 ob 09:14
Premišljam, ali bi mu kaj pomenilo, ko bi mu vsak državljan poslal poziv za odstop.
Moj zaključek: požvižga se on na državljane.
da mu na domač naslov družno pošljemo pisma za odstop – da ga zasuje – vsi na isti dan… to bi blo zanimiv videt… ma to bi reskirala za tisto eno znamko
Anonimno 5237, 18.12.2021 ob 12:46
Popay130, 18.12.2021 ob 07:13
In prosi državljane Slovenije, da se cepimo/jo, sam pa ne odpira svojega poštnega kaselca…
Čudni so vatli in pota pacientov, ki jim celo rata priti na aaablast.. Je možno biti tako več ličen kot je ta model..
Ja. On lahko pošilja pisma, ker je pismen. Tebi pa še vedno ni jasno kako se napiše beseda oblast.
A jeba ne. Saj bo. Verjamem vate.
Vic leta, da je JJ pismen… toliko sramotnih napak kot je on naredil, vprašanj , če je že kdo. Saj smo se ja non stop režali neumnostim , ki jih zganja po twitterju.
Temne energije se hranijo z našim razmišljanjem o njih. Predlagam, da nas 1.500.000 somišljenikov to preizkusi v praksi. Ka? Čist sipl. Spomnite se kakšnega “pain in the ass” sošolca v osnovni šoli in nasveta učiteljice, da ga ignorirajte, ko izziva. Ukvarjajte se s pozitivnimi stvarmi, z dobrodelnostjo, mirno in prijetno energijo namenjajte prijaznim ljudem, svojim bližnjim, otrokom, ljudem v stiski in starejšim. Ta energija se vam bo vrnila kot bumrang. Skupj se raje veselimo poti, ki nas vodi v maj 2022. ;))
Kot že v eni drugi temi,
Jasno vprašanje, pošiljatelju pisem, zakaj se tako borijo za naše telo, da je cepljeno, ker za lačne otroke in za družine v revščini se ne..
Naj Prižgejo zjutraj Radio 1 in Radio Capris. Samo ta dva, te spreleti srh koliko je obubožanih družin. Sramota. In nekoga skrbi zame, ker se zdrava ne cepim. Pha.
Pozdrav soncu, 18.12.2021 ob 16:36
Kot že v eni drugi temi,
Jasno vprašanje, pošiljatelju pisem, zakaj se tako borijo za naše telo, da je cepljeno, ker za lačne otroke in za družine v revščini se ne..
Naj Prižgejo zjutraj Radio 1 in Radio Capris. Samo ta dva, te spreleti srh koliko je obubožanih družin. Sramota. In nekoga skrbi zame, ker se zdrava ne cepim. Pha.
Fašist janša se bori samo za svojo psihopatsko rit.
In zato tudi žrtvuje narod, katerega je prodal fašističnim korporacijam.
Koliko revnih družin bi rešili ali koliko medicinskih sester zaposlili za ta denar namenjen fašistični propagandi in nadlegovanju ljudi ?
https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/642464863548340/
hhm, 18.12.2021 ob 15:41
Popay npr, 18.12.2021 ob 15:13
hhm, 18.12.2021 ob 13:45
wd40a148, 18.12.2021 ob 13:17
si cepljen?, 18.12.2021 ob 12:29
wd40a148, 18.12.2021 ob 09:48
Hja, 18.12.2021 ob 07:44
Meni se zdi še vedno mnogo boljši od ostalih, kaj pa vem?
Zapravlja naš denar za svoj PR ?
Če nisi, bodi raje tiho! Pisma so poslana zaradi bedakov kot si ti.
Sem. In tudi če ne bi bil, se spelji nekam drugam buzerirat. Ne maram kriminalcev. Če podpiraš kriminalca si pred zakonom kriv tudi ti.
ti pa očitno veliko ljudi ne maraš:-)))
kaj pa Janšo, njega tudi ne maraš?
jih je kar veliko, ki mu v zadnjih štiridesetih letih hočejo naprtit kriminalno dejavnost, čeprav mu nimajo kaj dokazat.
dej ti men neki povej…, glede na tvoja leta.., se mi zdi da imaš vseeno nekaj humanega v sebi, nisi čist v rumenosrajčni s(d)s greznici..
Evo vprašanje.. Kaj ti misliš o človeku, ki drugemu človeku v ležečem položaju položi nogo na vrat in to ne z boso nogo ampak kar lepo obutim čevljem na tej nogi… To je tvoj pacient delal, ko je bil še v zsms in med komunisti, zdej 40 let po tem je bolj moderen, moderniziral se je za pljuva po ljudeh preko čivkov na tvitih.
Kaj se mu pa zdej dogaja, da tako vljudno prosi državljane Slovenije, da se cepijo, pa pitaj boga… Pokvarjen igralec, zjutraj daje roko s skritim srednjim iztegnjenim prstom, zvečer pa javno pokaže ta prst na ogled, zraven se pa hihita zaradi kretenov ki so mu omogočili to aaablast.
a je to počel v tistem času, ko je betoniral ploščo v svoji kliniki tam na južni polobli?
kaj vse ste mu že podtikali, saj tega približno normalen človek ne more verjet:-(((
@hhm..
ti si zelo neresen za svoja leta…. Tukej smo sami resni ljudje drugače. Jebe se men za Avstralijo. To sem jst prebral v intervjuju (priloga Dela konec 9o tih let, ali začetku novega tisočletja), ko sta bila ta ženska, ki je bila tudi politik in pacient oba člana zsms Slovenije konec 50 tih let, oba isti letnik in ji je ta kreten stopil na vrat na strelišču, ki je še zdaj na Rudniku. Vidiš kakšnega pacienta ti obožuješ..
On bi Hitlerja in Stalina scat peljal po krutosti, če bi živel v tistem obdobju, ker je ene 10 x večji manjak kot sta bila ona dva… Za tebe je vsako jutro, ko se zbudiš prva pomisel, v bodočnost s pacientom naprej pa makar do groba.., žalostno za vse ljudi tvoje generacije, ki ste doživljali 2 s.v. Boljš ti bi bilo geslo.., v bodočnost s Popajem naprej, pa te bi prišla še kakšna oliva malo obdelat….
Popay npr, 19.12.2021 ob 21:02
@hhm..
ti si zelo neresen za svoja leta…. Tukej smo sami resni ljudje drugače. Jebe se men za Avstralijo. To sem jst prebral v intervjuju (priloga Dela konec 9o tih let, ali začetku novega tisočletja), ko sta bila ta ženska, ki je bila tudi politik in pacient oba člana zsms Slovenije konec 50 tih let, oba isti letnik in ji je ta kreten stopil na vrat na strelišču, ki je še zdaj na Rudniku. Vidiš kakšnega pacienta ti obožuješ..
On bi Hitlerja in Stalina scat peljal po krutosti, če bi živel v tistem obdobju, ker je ene 10 x večji manjak kot sta bila ona dva… Za tebe je vsako jutro, ko se zbudiš prva pomisel, v bodočnost s pacientom naprej pa makar do groba.., žalostno za vse ljudi tvoje generacije, ki ste doživljali 2 s.v. Boljš ti bi bilo geslo.., v bodočnost s Popajem naprej, pa te bi prišla še kakšna oliva malo obdelat….
eh ja.
in ti vikini pravljici kar verjameš ?
sem te imel vseeno za bolj pametnega, saj navsezadnje pri teh letih nisi več v vrtcu.
Janez Janša zaposnite si, toliko kot je on zdaj naredil dobrega za ljudi nikoli več noben drug ne bo. Zapomnite si kar sem rekel, želel je povečanje plač ljudem, sindikati in levičarji nočejo, največ zaposlenih, brezhibno ptedsedovanje EU. Še kolcalo se vam bo po Janši, ko vam bodo KUL in Golob vmes kradli iz vaših denarnic.
Okoj, 19.12.2021 ob 21:41
Janez Janša zaposnite si, toliko kot je on zdaj naredil dobrega za ljudi nikoli več noben drug ne bo. Zapomnite si kar sem rekel, želel je povečanje plač ljudem, sindikati in levičarji nočejo, največ zaposlenih, brezhibno ptedsedovanje EU. Še kolcalo se vam bo po Janši, ko vam bodo KUL in Golob vmes kradli iz vaših denarnic.
Hehe, sej ne moreš verjet kaj troli pišejo…. Kolca se tebi v pijanem stanju, problem je ker se nam bruha zdej, ko ga vidimo… Pa kaj je v tem vašem pingo soku, da ste tako zadrogirani.
hhm.., Viki vse verjamem, pacientu pa niti ene besede ne, ki jo izgovori, ker je to največji lažnivec na politični sceni, češ primer.., izjava, da bi šel v penziji če bo gospodarska rast šla navzgor po letu 2014, ta je šla, pacient pa še naprej laže in celo s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank vodi državo…, to ni dobro.ko kaznjjvci in svercarji orožja vladajo državi, čista mafija je na aablasti, ki ima že en kup sodnikov pod kontrolo, takle mamo..
Uspešno predsedovanje EU, hehe.., ne me hecat, eni poslanci se tud slikat niso hoteli z njim, da si ne pokvarijo ugled. Ta van der layn Al kaj je že, je pa mogla bit prijazna na glas. V bistvu si je pa mislila, hvala bogu da smo se rešili tega norca.., troli jajohojsati..
Forum je zaprt za komentiranje.