Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
(Bom pa še tle copy-paste iz LDS JE PADEL!!!!)
PRED VOLITVAMI SEM NAPISAL
Moje mnenje je tako, vsi so sposobni vodit državo, vsi so barabe ampak nekoga potrebujemo.Sam sem na takem delovnem mestu da lahko vidim kaj vse se pokrade ker se je LDS zakoreninila na vse položaje.Zaradi tega bom volil SDS ker ima največ možnosti za zamenjavo vlade.Če uspe SDS sestaviti vlado in seveda s tem zamenjati tiste barabe ki sem jih zgoraj omenil s svojimi barabami čez štiri leta sigurno ne bom več volil SDS ampak nekoga drugega.BISTVO VSEGA JE DA SE VSAKE ŠTIRI LETA NAREDI PREPIH!!! in voli tistega ki ima možnost odpreti okno pa naj bo bel ali rdeč, partizan ali belogardist samo da se ne zakoreninijo.
Vesel sem rezultata in na smeh mi gre ko berem izjave ti so naši, ti so vaši pa belogardisti in rdečkari.Ogromno ljudem sploh ni jasno zakaj so volitve “naši” pa “vaši” in to politiki uspešno izkoriščajo.Za nekatere njihovo delo in nedelo sploh ni pomembno samo da je “naš”.
Zato vas vprašam kako pa veste da je “naš”?
Še enkrat povem vesel sem rezultata!!!
Mene pa zelo, zelo skrbi povezanost desnih strank s cerkvijo. V šetih mesecih “Bajukove vlade” so dali cerkvi precejšen del Slovenije.
A se je že kdo vprašal, kaj je v tem dobro za Slovenijo??
Cerkev ne plačuje davkov, ne daje svojim vernikom,…. večino gre v Rim.
Če ne bi bili tako povezanimi s temi, bi bil vesel, da so zmagali, tako pa mi ostane grenak priokus.
Pa od kod ti pa ideja, da so vse desne stranke povezane z cerkvijo. Kje si pa slišal, da je SDS ali pa SLS povezana z cerkvijo. Celo Janša ni bil za, da se uvedel verouk v šolo. Njegov predlog je bil naj se verouk poučuje v župnišču lahko pa ga bi upoštevali kod izbirni predmet tako kot se upošteva glasbeno šolo. Res ne vem kaj je tukaj slabega tudi jaz sem za ta predlog, ki se mi zdi dober.
Tanaja
Enostavno LDS volijo vsi ki so prišli do ogromnih privilegijev pol so podelili 180000 državljanstev bivšim generalom,ljudem,ki so zapustili slo med vojno,,,,,,,in še je tega.Saj vladajo že od leta 45 samo,da so leta 90-91 sestopli da so lahko nazaj stopli na oblast seveda.V večini držav so bivši gardi prepovedali ukvarjanje s politiko kaj pa pri nas vedno iste face.
Gdo je bil proti osamosvojitvi leta 91-kp-KUČAN DRNOVŠEK,,,in potem ti zasedejo vodilne položaje leta 94 izvedejo državni udar(padel Janša).
Zadeva ni tako rožnata kot izgleda v Mladini ali TV.Zato pa smo po demokraciji in korupciji skupaj z BURUNDIJEM he he.Ves čas od leta 90 so bili in so še na oblasti Milanovi kadri Gospodarstvo,Državne službe vseposod sami LDS kadri katerim se niol nič ne more dokazat SMELT ELAN SAFTI HIT MB OROŽJE… tudi z črno na belem ne.
Upam da se bo obračunalo za nazaj..
Ne vem, zakaj si ljudje uvedbo verouka razlagate kot izbirni predmet v srednji šoli. Saj sploh ne gre za tiste izbirne vsebine v srednji šoli! Za tam se tudi jaz strinjam, da se verouk prizna, tako kot vse ostalo (če kaj vem, itak ni ocenjeno). Ampak tukaj gre za uvedbo verouka v OSNOVNE šole. Tam so zdaj ocenjeni izbirni predmeti. In NIČ izvenšolskih dejavnosti se ne prizna (nobena glasbena itd…), ne vem zakaj bi se verouk. Problem je v ocenjevanju (kdo bi učil in ocenjeval). Ker potem bi morali priznat tudi glasbeno šolo, pa šport, pa izvenšolsko nemščino npr. Pa spet, kdo bi učil in ocenjeval in a mislite, da bi bile ocene primerljive? Da bi se pa samo verouk priznal, sem pa odločno proti. Prvič bi morala ko davkoplačevalec plačati duhovnika, ki bi učil druge otroke, svojim bi morala pa izvenšolske dejavnosti spet sama plačevati. Sory, ni glih tema, ampak tole me res razjezi.
Kako zanimivo, da vseh teh lastnosti, ki jih lepite Janši, ne vidite pri svojih LDS-ovcih, ki so iz takega početja ne samo diplomirali ampak doktorirali.
Mene pa le najbolj od vsega skrbi to, da še vedno toliko ljudi (ki so na oblasti od partijskih časov) občuje in odobrava početje zločinskih morilcev in največjih izdajalcev slovenije, jih javno ne označi in obsodi.
A LDS da nima monopola? Tak mora biti pa res naiven. Kja pa vsi nastavljeni direktorji in tisti na visokih položajih, kamor brez dvoma ne moreš, če nisi njihov. Bi me rad kdo prepričal, da strokovnost pomeni več, kot to, če si “naš”. LDS se delajo samo lepe in fok jim pač nasede v paranoji pred Janšem. Take škode Sloveniji pa Janša ne more nikoli narediti, ker nikoli ne bo imel takega monopola, kot so ga imeli LSD (pardon LDS).
Forum je zaprt za komentiranje.