Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

jaz jo imam ja..ma za tebe si to ne upam trdit…verjetno niti bereš ne dobro…cerkev je pri nas strogo ločena od države (ustava RS)…glede želja posameznikov pa se tukaj nimava zaenkrat kaj pogovarjat..vsekakor trenutno niso relevantne, vsaj kar se ustave tiče ne….problem lahko nastane v primeru vladavine koalicije Slovenije…

Kren je en filozof,ki nima pojma in v vse se vtakne.

Jasno, da si želi na obrambno ministrstvo. On že ve s kakšnimi sredstvi lahko pridobi (dejansko) oblast in vpliv. Verjetno je dobro preštudiral kakšne južnoameriške režime, Bajuk mu pa lahko nudi še kakšno informacijo iz prve roke.

Bajuk je še stokrat večji idiot kot Janša, kvazi dr. ekonomije iz Argentine, vsak študent ekonomije na ljubljanski EF ima več ekonomskega znanja kot on. Idiot stari, vse take starce bi morali dati na upokojitev in naj vnuke mirkajo.

Kaj pa je potem AnderliĆ. slovenec žagar

Žaljivo,nesramno,nekorektno liberalno obnašanje.LDS se preveč šopirijo in se borijo za svoje pozicije,v svojem programu je preveč napak katere bo popravila SDS.

Poudarek je na ekonomskem znanju Bajuka, ki pa ga nima niti za gram. Vsak študent ekonomije je boljši.

To je pokvarjenec,pa da še večjega Golobiča ne omenjam.Skratka lažnjivci in lopovi gredo skupaj.

To je seveda neresnica in smešna laž.

Ja, ti boš govoril osnovnošolec Uroš o ekonomskem znanju. Pejt se rajši igrat na peskovnik. kako se bo zanimivo smejat takšnim kot si ti po volitvah, tudi če zmaga SDS. Srečen boš v ponedeljek, potem pa soočenje s kruto vsakodnevno realnostjo, še naprej boš živel svoje bedno življenje, ker ti ga na žalost Janša ne bo polepšal.

To do “predvidevanja”, ne pa laži!

Ti ne kvasalj traparilj in se vpiši tečaj lepega bontona in vedenja.Raje se dodatno izobražuj in ne trosi svojih LDS-ovskih laži,natolcevanj.V besedah se ti vidi nesramno obnašanjeLDS-a.

Ni važno kdo bo zmagal zame, važno da sem mam jaz fleten toliko kolikor imam niti eden mi še ni nič dal nič. Da se bom jaz sekirala za janšo in ropa nazadnje bosta pa še skupaj v vladi in hodila skupaj na kavice če ne že.

Žaljivo in neargumentirano čvekanje tipično značilno za desnico!

Ti si zaslepljen od neizpolnjenih vizij LDSa.Enoumje ne pelje nikamor in čas je za spremembe,če ne bo življenje še dražje in težje.SDS je pozitivna prihodnost in upanje na uspeh.

Argumentiraj in ne otresaj jezika, kot ga otresa desnica! Daj saj ti malo s svojo glavo razmišljaj!

Bajuka da volim. Pa raje umrem. Tistega argentinca, ki se je zdaj po osamosvojivi prikazal tukaj. On da mi govori kaj je bolje za nas

Jaz sem svoje visokošolsko izobražebvanje že uspešno zaključil, zato tudi vem kateri politik kaj ve o gospdarstvu in kaj govori. Bajuk nima veze z realnostjo. Amapk dejstvo pa ostaja, po volitvah boš še naprej navaden usran državljan, Janša ti ne bo dal posla ali pa višje plače ali pa izobrazbe, sam se boš moral potruditi. Po štirih letih pa bo sprememba edino ta, da bo Janša nesramno bogat,ker si bo tudi on napolnil žepe, ti pa še vedno reven in neumen. Kako so bogi taki neizobraženi slovenclni kot si ti, ki mislijo, da jim bo politika (katerakoli že) polepšala osebno življenje.

Identično bi lahko primerjal tebe z desnico.

BO popravila?
Si mogoče ti kakšen videc prihodnosti kaj bo? Noben inteligenten človek ne spušča takih izjav, to je lahko samo nekdo z opranimi možgani.

Liberalec v komunistični obleki zopet laja in veselo sanja .

Koliko je takih pa bomo videli na volitvah!

Ti pa manj lagaj in nakladaj.Pojma nimaš o pojmu.

Sem že zgoraj vse lepo napisal in na to sploh nimaš odgovora, ker si zabit in zahojen kot q. Končaj rajše osnovno šolo, bo boljše zate, kot pa da govoriš o politiki.

Tipična leviška izmišljotina in neresnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close