Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
jaz jo imam ja..ma za tebe si to ne upam trdit…verjetno niti bereš ne dobro…cerkev je pri nas strogo ločena od države (ustava RS)…glede želja posameznikov pa se tukaj nimava zaenkrat kaj pogovarjat..vsekakor trenutno niso relevantne, vsaj kar se ustave tiče ne….problem lahko nastane v primeru vladavine koalicije Slovenije…
Ja, ti boš govoril osnovnošolec Uroš o ekonomskem znanju. Pejt se rajši igrat na peskovnik. kako se bo zanimivo smejat takšnim kot si ti po volitvah, tudi če zmaga SDS. Srečen boš v ponedeljek, potem pa soočenje s kruto vsakodnevno realnostjo, še naprej boš živel svoje bedno življenje, ker ti ga na žalost Janša ne bo polepšal.
Jaz sem svoje visokošolsko izobražebvanje že uspešno zaključil, zato tudi vem kateri politik kaj ve o gospdarstvu in kaj govori. Bajuk nima veze z realnostjo. Amapk dejstvo pa ostaja, po volitvah boš še naprej navaden usran državljan, Janša ti ne bo dal posla ali pa višje plače ali pa izobrazbe, sam se boš moral potruditi. Po štirih letih pa bo sprememba edino ta, da bo Janša nesramno bogat,ker si bo tudi on napolnil žepe, ti pa še vedno reven in neumen. Kako so bogi taki neizobraženi slovenclni kot si ti, ki mislijo, da jim bo politika (katerakoli že) polepšala osebno življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.