Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

No vsaj za nekaj se zavzemamo,kajne?

jaz vsekakor za demokracijo, ma SDS je ne bo izvajala!!!

Ravno obratno,Lds si bo še bolj polnila svoje žepe,ob obljubah,ki jih daje-s figo v žepu.Naivneži pa so in bodo nasedali.

BUDALA,l.p

…se je oglasila.

ermn zakaj bi volila nekoga ki krsi svoje zakone??
leplenje raznih letakov tja kamor ne pasejo

jst bom jelincica ajd model je res odstekam ampak edini bo k bo hrvaski pa ostalim dal vetra premal nacionalne pripadnosti mamo sami hlapci in mislm da je on edini k bo mal pozivil sceno

Jaz bi volila za vsakega drugega,le za LDS NEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

po mojem mnenju bi bil pa Janša dober novinar kakšne Nove ali pa Lady 🙂

pol pa svizec zavije čokolado v folijo 🙂

Ne jemat Uroša resno, ker v vseh temah kjer se pojavlja kr neki provocira, sam ne vem al zanalašč al je pa res bol nizko inteligenčen.

men se zdi, da Uroš hodi na ene tistih shodov, ki jih organizira SDS in potem to vestno širi naprej. Enga tacga sošolca sem imela (bil je *****, da ni bilo večje)Kar naprej smo morali poslušati hvale o Janšeti in o veri. Potem pa je “frajer” dobil punco in začel seksati. In sem ga vprašala, če seksa in je odgovoril, da ja. In sem ga malo spomnila o njegovem celibatu pred poroko. In potem sem imela mir.
Tisti, ki pa krivijo državo za svoje slabo stanje pa naj sami poskrbijo zase, zastonj ti ne bo nihče nič dal. Če mi da pa Janša dobro službo, dopust poleti, smučanje pozimi, da lahko na vsake štiri leta zamenjam avto… pa prihajam v njegov tabor. 🙂

se nisem misla spustit na njegov nivo, sam mu je uspel me sprovocirat,…lep dan:)

to, Uroš, to! povej jim, tem *********** ljudem, ki mislijo volit LDS!!!
še nekaj; poslušam enkrat ne dolgo tega dva moška na vlaku (nekaj čez 40 let, končana oš ali poklicna šola- vsaj sklepala sem, da nista glih neka veleuma), kako sta kritizirala današnjo politiko. tko na splošno vse povprek. od brezposelnosti, do mizernih plač, stroškov tu in tam… pa kako se odkar je slo samostojna še niiiič ni spremenilo na bolje… v glavnem sta pljuvala na naš politični sistem! sej to niti ni najbolj pomembno… potem pa en druzga vpraša: ej, katero stranko boš pa volu? pa ta dru reče: LDS!!! pa reče ta prvi nazaj- jaz tudi!
ja, halooooo??????? tam neki kritizira, pol, ko pa so končno volitve, bo pa spet iste volil!!!
KAJ JE TEM LJUDEM???
pa lep dan

Rdečkaste, hinavske, zavajajoče LDS čimprej skint iz oblasti!

SDS so pa tud za en k.urc, zato niso resna alternativa!

največ izobražencev in strokovnjakov ima ravno SDS, LDS pa same kretene, ki so gor samo zato, da vlečejo keš.

Mal poglejte stvari realno! Eni so fuuuul bogati, eni pa ful revni. Sociala je na vrhuncu kar ni nič pozitivnega, ampak kvečjemu ful narobe – sociale bi moralo biti čim manj in čim manj brezposelnih, pa bi bili tudi davki nižji…poleg tega pa še vsak po svoje krade, ne morete verjet kaj so si v 13 letih že nakradli..

Poglejte Forum21 pa vam bo vse jasno (kdo se tam združuje & zakaj se združuje)

Majda, kako pa veš da so kurc? saj še niso bili na vladi? Kako potem lahko rečeš da so LDS dobri, če pa ne moreš potegnit primerjave ?

TO JE ODRAZ NIZKE INTELIGENCE… (ker ne znaš objektivno razmišljat, ampak si napumpana partizanka)

janša je že bil minister, sem opisala nekaj njegovih del zgoraj; bila je tudi bajukova vlada…pa seveda cela zgodovina afer in prekrškov janše in njegovih priležnikov, ki res, hvalabogu, niso bili še v vladi, pa jih po vsem kar vemo tudi nočemo..

in SDS bo po tvojem mnenju rešil ekonomsko politiko Slovenije? janša je že dokazal, da tega ni sposoben, takisto bajuk..

Vse te množice mnenj se mi ne da brat (mogoče jutri v službi). 😉

Definitivno ne bom volila SDS, SLS ipd.
Janša je totalni kreten. Enkrat se mu je zgodila krivica (tisti slavni proces, ki to ni bil) in od takrat se mu kao dogaja stalno. Bogi revež. Videt ga ne morem.
Nova Slovenija prihaja iz Argentine in ubogi krščanarji so bolj nekrščansko usmerjeni kot sam hudič (že samo če upoštevamo deset božjih zapovedi).
SLS je totalno v razsulu. Pobrat se hočejo z izzivanji in incidenti kot je bil ta zadnji na meji. S tem se hočejo folku zasmilit in pridobiti njihov glas, kao borci za Slovenijo smo in poglejte kaj se nam godi.
Jelinčičevih tudi ne bom, hik hik, bum bum…

Ježeš marija, kaj bo, če pridejo na oblast. Vse bo šlo v ****. Same svoje riti si bodo nastavli na vse stolčke, samo jokali bodo. Le kdo jim bo takrat delal krivico?

Ne pravim, da bom volila LDS, tudi ne ZLSD, bom pa nekaj, kar me do zdaj še ni razočaralo.

točno tako! Kolikor denarja je on že pokradel državi, brez omenjanja orožarskih afer…. eeeeeeeeee………. samo ni še prišel tapravi, da bi ga pospravil tja kamor spada – za rešetke.

iste bo volil zaradi tega, ker se zaveda, da se lahko takšni problemi rešujejo le na dolgi rok….neumen je tisti, ki misli, da bo po volitvah, v primeru druge vlade, že naslednji dan na mizi kaviar…..pa vidim, da je veliko takšnih…

Volila bom LDS, ker so najboljša možna izbira med vsem sranjem, ki je v parlamentu.

Oblast se mora zamenjati iz dveh razlogov:
1. klientelizma, ki se je razpasel po lepi nam deželici;
2. gospodarske politike, ki jo je v preteklosti vodila LDS. Dejstvo je, da je SLovenija v zadnjih 12ih letih napredovala. Nič posebnega – tudi Albanija je. Vendar pa gospodarstvo ni raslo v takšni meri kot bi lahko. V začetku devetdesetih smo bili daleč spredaj pred vsemi vzhodnoevropskimi tranzicijskimi državami, danes pa nas te države pospešeno dohitevajo. Vse lepo in prav, naj napredujejo. Vprašanje je, zakaj mi napredujemo tako počasi. Pa ne sedaj začeti z razlago, da je v manj razvitih državah gospodarska rast praviloma hitrejša, kasneje pa se le ta upočasnjuje. Gre za to, da je 2,5% gospodarska rast, ki smo jo imeli lani odločno premalo in da bi se dalo s primerno gospodarsko politiko kaj spremeniti. Seveda pa se tega ne dela, če s tem pljuvaš v lastno skledo. Zakaj bi dopuščali velik priliv NTI, če bi to lahko pomenilo izgubo lastništva slovenske gospodarske elite v teh podjetjih? Gospodarska politika LDS je temeljila na interesih ljudi, ki so se (kako luškano) zbrali v Forumu 21, in je v škodo slovenskemu gospodarstvu, s tem pa je okrnjena tudi blaginja vseh Slovencev.

To je samo ena izmed stvari, ki me motijo v tej državi. O zdravstvu in zdravstveni reformi (Bela knjiga… zakaj je bela? Ker je “prazna”.) sploh ne bi razpravljal.

No, pa lepo nedeljo!

Če dobro premislim si lahko približno naslikam volilca, ki bo volil sedanjo opozicijo. Upam, da mi kdo ne bo zameril tega posta, ampak predvolilni boj je pač tu! 😉 Itak pa tole ni moja pogruntavščina in jo verjetno ima že večina v “spam pošti”. Torej:

– ima zelo malo oz. premalo šol za sedanji način življenja
– zelo verjetno, da ni zaposlen ali pa je zaposlen le začasno
– če je zaposlen ima majhno plačo in je praviloma v konfliktu z delodajalci
– razloge za svoje neuspehe išče drugje namesto, da bi jih iskal pri sebi
– če je slučajno “intelektualec” ima verjetno slabo zaznavanje realnosti
– zelo verjetno, da je bil v prejšnjem sistemu aktiven komunist
– v sodobni tehnološki družbi se ne znajde dovolj ker za to tudi nima potrebnega znanja
– zelo verjetno, da ne živi v mestu, še bolj verjetno je, da se v mesto na delo vozi
– rad posluša agresivne govore in rad glasno podpira take govornike
– zelo blizu mu je nestrpnost do drugače mislečih
– zelo verjetno je rimokatolik, vendar se ne drži predpisanih pravil te vere
– razkol med njegovo versko pripadnostjo in nepripadnostjo povečuje njegovo notranjo razcepljenost
– zelo verjetno, da se bo odločil za volitve “po priporočilu” prijateljev
– njegovo obnašanje mu oža krog prijateljev in znancev kar ga navdaja s strahom
– rad posluša obljube, ki v realnosti ne bodo mogle biti nikoli zrealizirane
– rad goji “pripadnost” določeni družbeni organizaciji in nima vodstvenih ambicij
– toži se mu po enostrankarskemu sistemu in bivšem planskem gospodarstvu
– preživlja relativno precej hudo nostalgijo po starih časih izpred l.90
– politiko si predstavlja kot “lepe sanje” in ne kot realnost

pa morda še kaj… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close