Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?

Pove in argumentira slabosti in napake LDS-a.

Vse to so mu podtaknili,da bi ga odstavili.Preveč je po pravici povedal in govoril o napakah LDS-a.

Me je Žagar o tvoji 4 letni šoli prepričal!

sej to je glavna naloga opozicije Uroš!

Malo poglej “osebne kartone” SDS, SLS ipd. Presenečen boš kako zagreti partijci so “bili”.

Saj je minister za šolstvo iz vrst LDS.Koliko šol imam jaz je moja stvar,ne pa tvoje brezpredmetno nakladanje.Gre se katero stranko bomo volili in zakaj.

To ni pravično in še marsikaj ni odkar je na vladi LDS.

wtf????kaj ma pa zdej minister za šolstvo tle zraven, če si ti neizobražen,…ne no:))))))))))))))))

Ti pa očitno ne veš, da bi bilo obratno identično! Janša bi imel še hujšo nadvlado! Bivšemu strastnemu zagovorniku jugoslovanske armade bo to šlo zelo od rok.

Ma ne govori smešnih laži.

Spet ena, ki ne bo vedela zakaj glasuje!

življenje je pač tako – polno krivic,….:))))))

Čedalje bolj sem prepričan o tvojih “šolah”!

Obljubi, da ne boš volil! 🙂

Ma ti si neizobražena in komplicirana konfliktna oseba in žaljiva,tipična LDS-ovka.Minister za šolstvo je nesposoben in ima zgrešeno šolsko vizijo.

kren – dobr vem za koga bom glasovala in zakaj tudi(če men govoriš)-sem mislila, da Uroš krivi ministra za šolstvo, da je on neizobražen,….

Čudnp, da se ne zavedaš samega sebe! Ravno to kar si njej očital, si ti! Daj preberi si svoje poste parkrat, se boš bolje razumel!

Ne nism govoril tebi pač pa Urošu!

Volil bom stranko prenove in otimiznma.za boljši jutri SDS.

žaljiva, konfliktna???? jaz se samo smejim, ker pokaš take bedarije,…če bi bila pa žaljiva, bi ti pa rekla da si kaj drugega kot LOLEK!

Oh tebi ni pomoči.

Naredi nekaj za Slovenijo in NE pojdi na volišče!

Če bo na oblast prišla LDS se nam obeta še večja razlika med zelo bogatimi in revnimi.Zato pa ti kar veselo podpri svoje.

Volitve so dolžnost vsakega državljana.

ja, v tem se pa strinjama in tudi pravica so…to je demokracija!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close