Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
Mislim, da vas VEČINA nima pojma kaj dela in slepo sledi vzoru svojih staršev, prijateljev,…..nič novega,…
Volijo naj tisti, ki znajo razmišljati s svojo glavo, ki poznajo osnovna politična dejstva in tisti, ki znajo svojo odločitev dobro argumentirat!
Ostali boste naredili uslugo slovenstvu, če boste ostali doma!
Sam moje mnenje,….
Drugače pa ljudje bodite objektivni. Leta 1990 smo bili v Jugoslaviji, po 14 letih smo del EU in NATA, del najbolj razvitega sveta in vse kar gre zraven s tem. To ni majhen dosežek in največ je za to zaslužna LDS. Kakšno je bilo življenje leta 1990 in kakšno je danes pa lahko primerjajo tisti, ki so živeli v obeh obdobjih. Danes je veliko boljše in kvalitetnejše življenje.
Kljub temu, da je Janša hodil na govorne vaje, ker na začetku sploh ni znal govorit, mu še vedno primanjkuje veliko znanja o tem, da se moraš na položajih kot so predsednik republike in ministrski predsednik znat obnašat in bit diplomat. Janša pa temu še ni dorasel. Vse kar zna je drek mešat, da še bolj smrdi.
Prepričan sem, da bo z opozicijo bistveno slabše kot z LDSom. To so dokazali že v svojih prejšnjih 3 mesecih vladavine, dokazali so, da o gospodarstvu nimajo pojma, da ne znajo reagirati niti na dejanja LDSovcev, ki smo jih vsi obsodili, koalicije zapuščajo takrat, ko je najmanj treba in s tem trošijo denar davkoplačevalcev, sprejeli so odrtih rok Rupla in istočasno kritizirajo LDSovo zunanjo politiko, ki jo je Rupel vodil itd. itd. itd. Kar pa me najbolj moti, je njihova agresivna versko – politična ofenziva v šole oz. praktično vse dejavnike družbenega življenja. Pa še bi lahko našteval ampak nisem ravno plačan za to 🙂
Da , Žagar jaz se še kako zavedam, da mi ne bo nič bolje, če bo mandatar Janša. Ker JAZ se zavedam, da sem in bom odvisna le od sebe, od svojega dela in truda. Država mi nikoli še ni nič podarila.
Obenem pa trdim, da se oblast MORA menjati, tako jih je pred vsakimi volitvami mogoče vsaj malo strah, da ne bodo izvoljeni!!! Kar je dobro za nas davkoplačevalce. Tako jim vsaj malo poženemo strah v kosti. če boste razmišljali v stilu” ah, saj se ne bo nič spremenilo” pa bodo to državo še naprej vodili eni in isti, ki bodo vedno bolj korajžni in arogantni.Ali pa jim dajmo kar trajen mandat, pa naj delajo kar hočejo, tako kot so 50 let in še nadaljnih 12 do sedaj………………
volila bom SDS, ker so LDSovci že predolgo na oblasti in so si uspeli povsod zrihtat položajčke (vse več ali manj glavne firme v Slo), tko da je cajt da se to grabljenje denarja neha. Pa še vse je slabše: brezposelnost, plače,…PO OBDAVČITVI PLAČ SMO NAMREČ NAJVIŠJE MED DRŽAVAMI! Slabše menda ne more biti ? In zakaj bi morali sranje mešat samo eni in ne drugi? Noben ne reče da bo kaj presenetljivo boljše, ampak slabše pa vsekakor ne bo.
Vsekakor rabimo nove obraze. GREMO SDS !!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.