Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
Gospe in gospodje, ko se boste malce spoznali na gospodarstvo in ekonomijo, boste vedeli, da to kar govorita gospoda Janša in Bajuk je totalna bedarija in nesmisel ter nimata pojma o gospodarstvu. In taki nesposobni ljudje ne morejo voditi vlade dobro. Še zdaleč da bi bil LDS dober, a je manj slab kot SDS in NSI.
Škoda, ker nam ni dano, da bi vsi videli, kaj se dogaja v zakulisju. Potem verjetno ne bi volili nikogar, ali pa najmanj škodljivega.
In dragi moji, voliti opozijo, ker se največ oglaša? Kaj pa je vloga opozicije, če ne ravno to? In kaj je vse to skupaj? Igra! Enkrat eni, drugič drugi. Kdor pač pride na vrsto.
Sem mnenja, da je treba voliti tisto stranko, ki je najbližje vašim/našim prepričanjem, in ne voliti človeka, ki se pač v času prevolilnega boja največ pojavlja v medijih, in vam je mogoče tako celo najbolj simpatičen. Volimo program stranke in ne posameznika.
Sem pa tudi mnenja, da ljudje, ki ne vedo za kaj gre, ne poznajo ozadja in sploh ne spremljajo politike, ne bi smeli voliti, ker ravno taki naredijo več škode kot koristi.
Za konec vam bo le še zaželela uspešen konec tedna, na dan volitev pa se le odločite po svoje in oddajte glas tisti stranki, ki vam je najbližje.
???,verjemi, da gledam vse prej kot na zunanji videz kar se tiče tega koga bom volila!Pri Ropu je to,da mi je že na videz antipatičen samo vrh ledene gore. Mislim, da je skrajni čas, da se vlada zamenja! Volila bom za SDS tko kot sem še vedno!
Najbolj mi gre pa na živce to, da majo vsi tok za povedat čez vlado, volijo pa še zmerom iste! Vem, tud Janša ni angelček in itak vsi nekaj obljubljajo. V politiki se itak gre vsem sam za lastno rit!
Ampak dajmo jim vsaj možnost!
Volila bom za LDS, razlogov za takšno odločitev pa je za malo morje. Začnimo samo z jumbo plakatom od SDS, na katerem ob Janši v prvi vrsti stoji Maša Merc! Si ne morem predstavljati, da bi v državnem zboru sedela ona, ki nima ne univerzitetne izobrazbe, ne življenjskih izkušenj, da ne govorim o tem, da nima pojma o gospodarstvu in mednarodnih odnosih, o govorniških sposobnostih pa raje ne bi… Sicer je lušna punca in nimam nič proti njej, za poslanko pa le ni…Sicer pa je res, da v predvolilnem obdobju vsi ogromno obljubljajo, ko pa pridejo na oblast, pa je druga zgodba. No, LDS se mi zdi še najbolj razumna stranka, komunikacija je na nivoju, pa tudi veliko dobrega so že naredili. Od nobenega pa ne moremo pričakovati, da bodo vsem dali stanovanja in službe- čas socializma je mimo!
Gdo bi si mislil, da je v Sloveniji toliko primitivnih ljudi, ki si dovolijo, da jim perejo sdsovci možgane. A ste res tolk naivni, da mislite da bo bolje. če oni zmagajo. Prvo kar se bo zgodilo, če pride sds na oblast se bodo z nsi skregal za stolčke, ker Janša hoče bit glaven petelin na kupu gnoja.
Forum je zaprt za komentiranje.