pa to ni več normalno … prosim za razlago
Upam, da se bo kdo našel in mi pomagal …
Pred letom sem prekinil stike z meni nekdaj ljubo osebo ( na njeno željo ) … Problem je pa v tem, da skoz razmišljam o njej … tudi po parkrat na dan mi misli uhajajo k njej …
Zanima me a ta ženska tudi toliko razmišlja o meni … ali je to “zakon privlačnosti” njene misli pritegnejo mene in začnem razmišljat o njej in obratno moje misli pritegnejo njo in začne ona razmišljat o meni … začaran krog …. a je kak recept za to?
Hvala za vsak pameten odgovor
verjetno ona o tebi sploh ne razmišlja, saj je ona želela končat in sicer bi verjeno poiskala stik s tabo. Ne goji lažnega upanja in živi naprej, odprto za nove ljudi in sčasoma bo izginila s tvojijh misli. Doler pa boš intenzivno razmišljal o njej in gojil upanje, pa b samo še slabše. Ni fajn, samo zakaj bi si uničeval življenje, ona verjetno veselo živi naprej z drugim.
Zakaj takemu odnosu, ki je po prebranem nekaj posebnega, en daš nove priložnosti. Glej eno leto je od tedaj, spremenilo pa se je malo morje stvari. Življenje teče dalje, a ni škoda, da nas ne obkrožajo ljudje, ki so na ljubi in s katerimi se RES ujamemo.
Vzemi stvari v svoje roke in naredi prvi korak, ampka konkretnega in jasno povej kako in kaj.
Imam sama podobno izkušnjo in mi je vsak dan posebej hudo, da se je razdrlo prijateljstvo, ki je nekdaj veljal za dosmrtno.Žal je pri nasju še par drugih stvari.
ponavadi se v to prepričajo obsedenci, zalezovalci, skratka ljudje, ki imajo svoje misli fiksirane na eno osebo.
brcni se v rit in zavestno nehaj razmišljat o njej. se da, če hočeš. ko se spomniš nanjo zavestno preusmeri misli na kaj drugega.
ženska (ali moški), je izrazila željo, da nimata več stikov. ne si umišljat, da jo z močjo svojih misli lahko prepričaš ampak spoštuj njeno željo.
… ja verjamem, da ona o meni sploh ne razmišlja … včasih pa prijatelje povpraša o meni …
ni mi jasno, ker sem to zadevo že pred letom zaključil in res je bolelo od začetka … ampak tko pač je sem si rekel gremo naprej … zadnje čase pa je nekak skoz v moji podzavesti samo ona …. pa mi ni to jasno zakaj mi roji po glavi[/u[/u]] ….
sprašujem se a tudi ona razmišlja o meni … zakon privlačnosti … včasih razmišljam o prijatelju, ki ga dolgo nisem ne videl ne slišal pa zazvoni telefon in evo ti on …. a so moje misli oz. njene povezane ….
ja no najbrž bo minilo?
…. ja sem že vzel stvar v svoje roke naredil prvi korak in jo začel pozdravljat oz. še par stavkov sem ji namenil ampak je blo brez odzdrava in ostalo pri tem kar se je odločila … pa dobro to je njena želja in jo spoštujem in jo niti ne obremenjujem z mano … ženska živi naprej in tako je prav ….
sam vprašanje je pa ZAKAJ SE ZADNJI MESEC OBREMENJUJEM Z NJO OZ. RAZMIŠLJAM O NJEJ ? … skoz mi roji po glavi …
Jaz sem prekinila stike s svojo prijateljico. (si ti ta priajteljica?) Splet okoliščin je nanesel, da za mene druženje z njo ni bilo več zdravo. Zamerila sem ji nekaj stvari, verjetno jih je tudi ona meni. Nisva se kregali. Realno gledano, ni kriva nobena od naju. Tako je pač naneslo v življenju…
Seveda mislim na njo. Veliko. Bila mi je in mi je še vedno zelo draga oseba. Ampak za mene še vedno ni zdravo druženje z njo. Mogoče bo enkrat drugače…
Ne jemljem to kot konec prijateljstva. Kar sva dali ena drugi nama ne more nič vzeti. Še vedno bi za njo naredila vse, še vedno je del mene. Samo druživa se ne več…
Popolnoma enaka izkušnja, mogoče sem celo jaz druga stran,….. Saj verjetno nisem prava, ampak, glede nato, da smo anonimni,…mi lahko poveš, zakaj meniš, da ni bilo zdravo tvoje druženje z “njo”,….
Ker jaz sem doživela enako kot opisuješ za svojo drugo stran, da mi še danes ni jasno, kaj se je zgodilo. Kdo je kaj naredil, kdo je kriv, kaj je bilo narobe,…….
Prosim za odgovor, veliko mi boš pomagala. Hvala!
Popolnoma enaka izkušnja, mogoče sem celo jaz druga stran,….. Saj verjetno nisem prava, ampak, glede nato, da smo anonimni,…mi lahko poveš, zakaj meniš, da ni bilo zdravo tvoje druženje z “njo”,….
Ker jaz sem doživela enako kot opisuješ za svojo drugo stran, da mi še danes ni jasno, kaj se je zgodilo. Kdo je kaj naredil, kdo je kriv, kaj je bilo narobe,…….
Prosim za odgovor, veliko mi boš pomagala. Hvala![/quote]
Jaz sem prišla v neko življenjsko situacijo, ki me je spremenila in zaradi katere ob sebi nisem mogla imeti nekoga, ki je karakterno tak, kot je moja prijateljica. Pač njen način dojemanja in njen način pomoči je name vplival zelo slabo. Takrat sem tudi opazila nekaj njenih karakteristik, ki me do takrat niso motile (so pač del nje same), ampak v tisti situaciji so me pa motile.
Ampak realno gledano, nisva krivi ne jaz, ne ona. Tako pač je.
…. ja sem že vzel stvar v svoje roke naredil prvi korak in jo začel pozdravljat oz. še par stavkov sem ji namenil ampak je blo brez odzdrava in ostalo pri tem kar se je odločila … pa dobro to je njena želja in jo spoštujem in jo niti ne obremenjujem z mano … ženska živi naprej in tako je prav ….
sam vprašanje je pa ZAKAJ SE ZADNJI MESEC OBREMENJUJEM Z NJO OZ. RAZMIŠLJAM O NJEJ ? … skoz mi roji po glavi …[/quote]
glej, ženska noče imet nič s tabo. naredi si uslugo in se nehaj ukvarjat z njo.
zakaj pa misliš nanjo?
moraš ti vedet zakaj. mogoče te je kaka situacija spomnila nanjo, mogoče je kakšna druga oseba zbudila v tebi asociacije nanjo.
vsekakor pa je najslabše, kar lahko storiš to, da se prepričuješ, kako ona misli nate.
…. ne se ne sprašujem to, kako ona misli name … daleč od tega … ji privoščim vsak kanček sreče in zadovoljstva v življenju …
… pa nobene situacija me ne povezuje z njo, tud druga oseba ne zbudi asociacije na njo …
zanima me samo ZAKON PRIVLAČNOSTI a je možno, da bi ona razmišljala o meni in posledično mi pride v moje misli … no mogoče se ne znam izrazit kaj bi rad povedal …
včasih moraš pustiti, da ljudje odidejo iz tvojega življenja. jaz sem imela vedno probleme s tem, če me je kdo v nekem smislu zapustil. po dolgotrajnem brskanju po sebi, ugotovim, da zato ker so me doma vedno dajali na 2. mesto in ta znani občutek zapuščenosti mi ni dal miru.
včasih se pa res zgodi, da na 1 osebo misliš, ona pa komaj ve, da obstajaš. če misliš, da bi bil stik ok, da razhod ni bil ful v nekem smislu slab (zlorabe ipd) pa naveži stik. morda pa je le nek razlog, da se ne moreš sprijzanit, da te je en zapustil…
vse dobro
Prosim za odgovor, veliko mi boš pomagala. Hvala![/quote]
Jaz sem prišla v neko življenjsko situacijo, ki me je spremenila in zaradi katere ob sebi nisem mogla imeti nekoga, ki je karakterno tak, kot je moja prijateljica. Pač njen način dojemanja in njen način pomoči je name vplival zelo slabo. Takrat sem tudi opazila nekaj njenih karakteristik, ki me do takrat niso motile (so pač del nje same), ampak v tisti situaciji so me pa motile.
Ampak realno gledano, nisva krivi ne jaz, ne ona. Tako pač je.[/quote]
Uh, tole se mi bere pa precej sebično. Se tebi ne zdi, da si ravnala sebično. Da si imela osebo samo za čas, ko ti je bilo fajn. Ko nisi mogla črpat iz nje pa si jo odrinila od sebe?
Mi lah zaupaš katera karakteristika te je tako hudo zapekla?
Ampak realno gledano, nisva krivi ne jaz, ne ona. Tako pač je.[/quote]
Uh, tole se mi bere pa precej sebično. Se tebi ne zdi, da si ravnala sebično. Da si imela osebo samo za čas, ko ti je bilo fajn. Ko nisi mogla črpat iz nje pa si jo odrinila od sebe?
Mi lah zaupaš katera karakteristika te je tako hudo zapekla?[/quote]
Ko smo ljudje v stiski, ko potrebujemo vso energijo, da poberemo sami sebe in svoje življenje, je edina pot, da smo sebični in pogledamo samo sebe in samo na sebe. Se ti ne zdi?
Karakteristika? Ne morem reči, da ima slabe karakteristike ali da je slaba oseba. Samo v dani situaciji nisva bili skladni. Jaz sem potrebovala nekoga, da mi pomaga iz dreka, da me zvleče, da mi da moči, ona pa pač ni tip, ki bi to znala. Sočustvuje že, ampak na tak način, da se ti potem počutiš še slabše. V bistvu kar se tiče črpanja, sem bila jaz izčrpana… Ne znam ravno dobro opisat, ampa itak nima veze. Kar je, pač je.
Forum je zaprt za komentiranje.