pa take počitnice
Zagate z dopustom, ki sem ga drago plačal, so se začele že na letališču. Najprej smo čakali turističnega vodnika, mater mu študentsko, ker je imel na faksu izpit. Potem tri ure na polet, ker je sezona v zraku na vrhuncu. Med poletom vso uro na stevko, ki je ni in ni bilo blizu zaradi turbulence. Pa naj koza nešolana drugič vzame tableto ali pa ostane doma! V afriškem zalivu, menda nekje v Egiptu v Šarmu, kjer sem drago plačal 14-dnevne počitnice, je bilo vroče, da crkneš, česar nam na turistični agenciji v Ljubljani nobena od brhkih mladenk ni niti omenila! Na recepciji v hotelu mi je tip, oblečen v črno uniformo, že takoj ob vstopu hotel suniti kufer, pa sem ga prtegnu, da so vsi zijali. Na sobo sva z ženo čakala dve uri, ker so popravljali stranišče, ki so ga demolirali angleški neotesanci, mater jim pegasto. Soba je bila ledenica zaradi klime, žena je takoj morala vzeti tablete coldreks, pa je vseeno kašljala kot zmešana. Sem klimo ugasnil in zjutraj sva se zbudila oba čisto zabuhla, saj je bilo v sobi 42 stopinj, mater jim klimakterično. Vodnik lovil mlade mačke
Takoj sem se pritožil na recepciji in jim j…, mene že ne bodo j… kamele! In so mi takoj ponudili suite. Briga me za slaščice, saj jih sploh ne jem. Hrana totalno zanič, kava za prašiče, voda samo za drisko poplaknit… Voda v bazenu polna klora, bazen pa nepravilne oblike, da nisi vedel, kje bi šel sploh vanj. Žene ne bi več omenjal, ker ni šla iz sobe dva dni zaradi razžrte kože od bazenske vode, mater jim klorifersko. Ob bazenu je pa en tip v sivi uniformi ves čas hodil za nama in nama mahal brisače pod nos, dokler se nismo fejst stepli, mater mu žeparsko! Plažo sem našel šele po treh dneh ( a ne znate zraven voučerja priložiti kakšno mapo ali načrt? A naj se turist zaj… z arafati, ki ne zanjo nobenega od svetovnih jezikov, mater jim nešolano. Turističnega vodnika nisva z ženo videla tri dni, menda je mlade mačke lovil tam po Šarmu, mater mu pohotno. Potem je pa posiljeval z izletom po vroči mivki, da sem fasal opekline na podplatih, ker je žena pozabila superge doma na Fužinah. Še premalo jo je klor razžrl, mater ji pozabljivo! Pa še potapljanje na koralah nama je vsilil, da sem se urezal v roko. A ne zna nobena od vaših brhkih mladenk na šalterju v agenciji turistu povedati, da so korale ostre kot britev? Me bodo že še videle, lahko ga še fašejo… Šele zadnji dan dopusta sva z ženo izvedela, da sva imela vse olinkluziv. Hvala, ker sva si vseh 14 dni kupovala pijačo v hotelski trgovini, dragi kot žafran, sploh viski! Pa še tole: letalo za domov je spet zamujalo, menda zaradi vremena nad Grčijo. Bik pilotov, a ne zna leteti okoli Grčije do Slovenije, mater mu nešolano! Samo stevardese bi nažigal.”
Ta vic smo tudi ze tukaj na travel over brali :
http://www.travel.over.net/forum/read.php?f=17&i=1370&t=1370
Forum je zaprt za komentiranje.