Pa sem nazaj :)
Hojla!
No, pa sem spet doma, živa in zdrava :-)) Bilo je res super, naplesala sem se tako zeloooooo…podplati me ful bolijo in jim bom danes posvetila malo več pozornosti…popoldan sem hotla it tečt na stadion, pa ne vem če bo kaj iz tega….preveč boli 😉
Saj na srečo sem imela izjemno udobne čevlje, in čeprav sem imela visoko peto (7 cm), ki je drugače nikoli ne nosim, sem zdržala še najdlje od vseh punc…..pol pa je prišel čas ko sem se tudi jaz sezula in sem plesala kar bosa. Obleka je izpadla čudovito, in vse ostalo zraven tudi.
Hehe, moj plesalec je bil taka faca….če bi ga le poznali!
No, saj bom na naslednje srečanje (ne še zdaj) prinesla slike, kot sem že rekla, če bo le na tak termin da mi bo uspelo priti.
Nad nekaterimi sem bila ful presenečena,….ma kk so bili spremenjeni!
Domov sem prišla zjutraj malo čez sedem….ni bilo kaj dosti spanja, tk da bom še zvečer šla malo hitrej spat….Potem pa jutri zjutraj spet v šolo – z obleko! 🙂 Da še ostalim na šoli pokažemo kaj znamo 😮
Lep zasanjan pozdravček vsem, zala
Živjo!
Ja, si moram res odpočit…sej zdaj grem direkt spat! Na tem računalniku pišem, na drugem pa imam že slike iz matrurantskega in jih gledam, in oči in mami tudi…..in se smejita zraven –> (pst! moj plesalec je neki časa plesal s sončnimi očali :))))) Sma bila res tak impulzanten par 🙂
Staša, ja danes sem videla da si mi pislaa na kulinariki…Hvala ti!
O obleki res še nisme pisala, in tudi zelo težko opišem kakšna je bila….lahko pa samo rečem, da je bila v orientalsekm stilu. ALi si mogoče prebrala Alamuta? No, najbolj zanimiv komentar ki sem ga dobila je bil, da sem “deklica za Seiduno (oz. Hasan ibn saba, galvna oseba v knjigi)” :)))To sem se morala smejat!
Bom prinesla pokazat slike. Saj se bomo ziher slej kot prej videli, če ne na zdajšnjem, pa na naslednjem srečanju!
Ja, jutri imamo še v šoli ples, za ostale gimnazijce. Sicer v obleki ne gremo v šolo, ampak jo nesemo zarven in potems e tam spreoblečemo…..seveda so obleke zaželjene, ni pa nujno. Ampka jaz grem, ker se v njej dobro počutim in ker je požela veliko pohval 😉
Tako, zdaj pa res grem. Jutri vstajam že ob 6.00.
LP, zala
Forum je zaprt za komentiranje.