Pa sem izvedel resnico
Eno leto se spraseval, kaj sem naredil narobe, v cem je bila tezava. No danes pa sem ugotovil, da je lejzbika in ima punco. Tako, obcutki krivde iz moje strani so izginili, z njo pa sem se sprijaznil. Lahko bi mi povedala resnico, ne da sem bil iz danes na jutri odstranjen iz njenega zivljenja in me pustila zaprtih ust.
Anonimno 7872, 10.02.2022 ob 23:58
Ne veš česa vse so ženske zmožne he he.. verjetno si najedal, pa je razširila malo lažnih govoric okoli, da daš končno mir.
Ja, to vem, da nimajo vse v glavi. Ampak, to je po enem letu najine zveze, stikov vec nimava in je nekak najino razmerje ze zdavnj pozabljeno. Da ste pa lejzbe sem pa izvedel, ker skupaj zivite in se za roko drzite zunaj.
Matja8888, 11.02.2022 ob 00:09
Ja, to vem, da nimajo vse v glavi. Ampak, to je po enem letu najine zveze, stikov vec nimava in je nekak najino razmerje ze zdavnj pozabljeno. Da ste pa lejzbe sem pa izvedel, ker skupaj zivite in se za roko drzite zunaj.
Jaz sigurno ne??ravno sem prijela moža za mednožje, da se prepričam, da nisem ta prava lol.
Ja, verjamem da je marsikaj možno v teh časih. S takimi moškimi, ženskam ne preostane dosti izbire..
Forum je zaprt za komentiranje.