Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj vi res nikoli ne pošiljate sms-ov na vedeževanje?

Pa kaj vi res nikoli ne pošiljate sms-ov na vedeževanje?

Spodaj se zgražate nad prevarano zakaj pošilja smse kot da jih pa ve nikoli ne??
Jaz pošljem včasih al za vedeževenja al za tist ko moraš napisat svoje ime pa od moža pa ti pošljejo kako se ujemata.
Kaj sej ne stane spet tolko je pa mal popestritve 🙂

mene sms_jajo vedeževalci/ke ☺

Jaz nikoli, ker imamo ZELO slabo izkušnjo s svakinjo in vedeževalci.

Sicer pa je to metanje stran denarja, raj sebi kaj privoščim kot vedeževalcem. Če te zanima če te dec vara raj privat detektiva najemi, bo bolj zagotovo odgovoril kot en čučmuč Deni al pa Azra.

Nikoli, ker mi možgani za enkrat delujejo še v pravo smer !

dej dej same finoče ko je pa jon tuki vedeževal je bil pa tak naval kot v lidl, ko pripeljejo novo robo

Za razliko tebe znamo pač misliti s svojo glavo :)))))))))))))))))))))

p.s. Jon? Meni ste se zdele vse, ki ste moledovale za njegove “usluge”, pomilovanja vredne :-ppppp

Res nikoli. Pa verjamem, da obstajajo ljudje, ki imajo določene vpoglede, velika uganka mi je tarot in tudi resna interpretacija astrološke karte izkušenega astrologa lahko da neke uvide.
Te komercialne fore so pa živ nateg.

Se strinjam 🙂

Na kraj pameti mi ne pride, da bi eni xy ženski poslala sms v zvezi z vedeževanjem. Ne morem verjeti, da eni te usluge koristite. Od kje pa naj bi una babnica kaj vedela o meni, jasnovidna je glih toliko kot jaz. Jaz preberem kakšen horoskop za sprostitev in to je to. Poznam kar veliko ljudi, rojenih v mojem znamenju, pa so zelo drugačni od mene, tako da to vse skupaj nič ne šteje.

Ne, za reševanje težav imam drugačen pristop. Pa še denarnica ne trpi.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

men je bil pa jon super , prav fino je bilo prebrat njegove napovedi in komentarje , mora biti prav pozitivna oseba ker je za vsakega našel lepo besedo četudi so bili odgovori včasih zelo negativni za tistega, ki je spraševal.
predvsem pa je bilo brezplačno !

Men se pa zdi to skoraj neverejtno, da nekdo to res počne, sms, pol pa čaka na odgovor od ene xy osebe, ali avtomata, pa sej ajde malo tako za zezanje, samo to zezaneje zna izpaznit žep. misija nemogoče, za moje pojme.

Nikoli. Ta bedarija pa res ni popestritev?!?
Za popestritev si vzamem kako dobro knjigo, film al pa grem z otroci na koš metat, rolat. Če jih ni blizu, grem kako pito spečt. Vse drugo prej, kot da bom nekim žal večinoma pol pismenim sms-e pošiljala, da bodo odgovorili 🙂

Čisto zares ne.

Tarot in astrologija sta izjemna pripomočka, samo morata biti v rokah inteligentnega človeka. To je sistem simbolov, ki priča o človeški duši in iskanju in služi kot zemljevid zavesti, kar je prepoznal že Jung. Se sama s tem ukvarjam, tako da govorim iz prve roke – in me veseli, da so ljudje, ki to razumejo.

Vedeževalke na tv so pa zabavna popestritev – morda celo katera kaj vidi kdaj, a sms-i so pa res samo smeh:))) Kar zadeva pa vprašanje zastavljeno v začetnem postu: ne, RES nikoli ne posežem po tej ‘uslugi’, pa čeprav sama tudi znam vedeževati. Ravno zaradi tega znam ločiti zrnje od plevi.

Raje si pustim vedeževat v živo,če pa preko spleta pa zaupam tistim,ki rabijo ime,priimek,datum,rojstva,kraj rojstva.

SMS-slabe izkušnje.
V živo-dobre izkušnje

In ti vedeževalci preko spleta,niso vedeževalci ampak svetovalci.In svetovalce ne moreš tožit ali neki tržni inšpektorji da zaprejo,kot ena spodaj piše

mi na kraj pameti ne pade . takim se lahko le smejim

Se strinjam :)[/quote]

Tudi moj podpis pod tole.

Živi in pusti živeti

Meni je bolj čudno, da sploh kdo naseda takim traparijam kot to, da nekateri pač nismo tako trapasti.

recimo,da dam nekaj na te stvari…Verjamem recimo v bioenergijo, poznam tudi nekaj bioenergetikov….
bi šla tudi do astrologa…

na koncu pa bi se odločila po razumu in poslušala svoje srce!
Vedeževalci ne vidijo v prihodnost,oni samo pomagajo ljudem lažje skozi njo.

Vi ste pa res smešna,nič ne veste o astrologiji. Kar trdite ni popolnoma nič res.

Izračun horoskopa se dela vizualno vsako osebo posebej ,dve nista enaki. Ni toliko vazen horoskop kot ste že sami rekli da veste da niso enaki.Pa veste zakaj.? Ne pojma nimate. Ker  je tukaj bolj kot znak horoskopa pomenbna ura rojstva točna.Še dvojčki niso enaki. In tudi kje se nahaja določen element .Astrologija je veliko preračunavanja in to delaja zares dobro le ljudje z doktoratom.Študira se pa v tujini.. ker pri naš tega še ni .Veliko truda se vloži preden se za posamezno osebo izračuna res v nulo natačno.Ne na oko rekla kazala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close