Pa kaj vi res nikoli ne pošiljate sms-ov na vedeževanje?
Na kraj pameti mi ne pride, da bi eni xy ženski poslala sms v zvezi z vedeževanjem. Ne morem verjeti, da eni te usluge koristite. Od kje pa naj bi una babnica kaj vedela o meni, jasnovidna je glih toliko kot jaz. Jaz preberem kakšen horoskop za sprostitev in to je to. Poznam kar veliko ljudi, rojenih v mojem znamenju, pa so zelo drugačni od mene, tako da to vse skupaj nič ne šteje.
Tarot in astrologija sta izjemna pripomočka, samo morata biti v rokah inteligentnega človeka. To je sistem simbolov, ki priča o človeški duši in iskanju in služi kot zemljevid zavesti, kar je prepoznal že Jung. Se sama s tem ukvarjam, tako da govorim iz prve roke – in me veseli, da so ljudje, ki to razumejo.
Vedeževalke na tv so pa zabavna popestritev – morda celo katera kaj vidi kdaj, a sms-i so pa res samo smeh:))) Kar zadeva pa vprašanje zastavljeno v začetnem postu: ne, RES nikoli ne posežem po tej ‘uslugi’, pa čeprav sama tudi znam vedeževati. Ravno zaradi tega znam ločiti zrnje od plevi.
Raje si pustim vedeževat v živo,če pa preko spleta pa zaupam tistim,ki rabijo ime,priimek,datum,rojstva,kraj rojstva.
SMS-slabe izkušnje.
V živo-dobre izkušnje
In ti vedeževalci preko spleta,niso vedeževalci ampak svetovalci.In svetovalce ne moreš tožit ali neki tržni inšpektorji da zaprejo,kot ena spodaj piše
Vi ste pa res smešna,nič ne veste o astrologiji. Kar trdite ni popolnoma nič res.
Izračun horoskopa se dela vizualno vsako osebo posebej ,dve nista enaki. Ni toliko vazen horoskop kot ste že sami rekli da veste da niso enaki.Pa veste zakaj.? Ne pojma nimate. Ker je tukaj bolj kot znak horoskopa pomenbna ura rojstva točna.Še dvojčki niso enaki. In tudi kje se nahaja določen element .Astrologija je veliko preračunavanja in to delaja zares dobro le ljudje z doktoratom.Študira se pa v tujini.. ker pri naš tega še ni .Veliko truda se vloži preden se za posamezno osebo izračuna res v nulo natačno.Ne na oko rekla kazala
Forum je zaprt za komentiranje.