pa kaj je z mano
Pa kaj je to z mano.. Ne morem spat, bedim cele noči, mam prisluhe, non-stop strah, da mi nekdo hoče prit v stanovanje, še mimo vhodnih vrat ne upam, ker so delno steklena, da me ne bi kdo videl. Slišim nekoga, da mi hodi po stanovanju, včasih se mi zdi, da vidim senco, pa se obrnem, pa nič.. Nonstop se mi dozdeva, da je še nekdo v istem prostoru kot jaz. Kot da nikoli nisem sama. Prejšnjikrat sem šla mimo ure, ko je normalno tiktakala – pa grem, pa slišim zvonenje. Par korakov nazaj naredim, tiho. Stopim do ure, zvonenje. Ura pa, logično, zvoni samo ob pol ali polni uri. Televizija se mi prižiga sama od sebe. Jaz pa sem že čisto fertik z živci.
Pa kaj sem že čisto nora ali kaj??
Prej sem ti odgovoril z ghos busters.
Doživljal nekaj podobnega,sicer ne tako hudega.To naredi hudo pomanjkanje spanca,izredno nizek nivo serotonina in visok nivo dopamina/adrenalina.Mene je bilo potem že strah samega strahu,spal sem po 2-3 ure slabega spance na noč,ampak sem vedel,da se mi blede.
Rešil me je 5-htp,je naravni prekurzor serotonina.
Po enem dnevu sem že takoj spal 7 ur tako,da sem se po pol leta prvič zbudil svež,strah je v dveh dneh izginil,visok stres pa po parih tednih.Zdaj sem vredu,ne jemljem nobenih tablet,spim normalno,funkcioniram normalno.Samo na pomirjevala ne idi,ker ti uničijo psiho in živce,na dolgi rok je no go.
mene je dobesedno že spat it strah, grem iz spalnice, pa nazaj, pa celo omare pregledam, če je vse ok, da ja ni kdo v njih – kar je v bistvu noro, ker imam kopalnico 5m po hodniku stran. Dlje kot do tja pa tako ne upam.Ta 5-HTP je mogoče naročit v sloveniji?
Pomirjevala nikakor ne pridejo v poštev.. bi šla k dohtaru, pa bi me psihiatru poslali, na koncu bi pa še bolj nora ven prišla.
mene je dobesedno že spat it strah, grem iz spalnice, pa nazaj, pa celo omare pregledam, če je vse ok, da ja ni kdo v njih – kar je v bistvu noro, ker imam kopalnico 5m po hodniku stran. Dlje kot do tja pa tako ne upam.Ta 5-HTP je mogoče naročit v sloveniji?
Pomirjevala nikakor ne pridejo v poštev.. bi šla k dohtaru, pa bi me psihiatru poslali, na koncu bi pa še bolj nora ven prišla.[/quote]
Takrat,pred štirimi leti ga nisi dobil v Sloveniji,danes ga tu pa tam dobiš.ampak je tako,da je tudi odvisno od prozivajalca.
VITALIA
Če imaš ebay/paypal pa si nabavi Pinealtonin.
PINEALTONIN
Ta je res najboljši,ker sem probal enih pet različnih 5-htp tablet.Efekt je že po 24-48h,meni je to res pomagalo.
Ignoriraj kar piše,da je sexual enhancer,namenjen je koregiranju hormonov za zdravljenje živcev.
Vzameš eno kapsulo zjutraj in eno po večerji.Tablete so life saviour in za tisti,ki imajo probleme s psiho in spanjem ni boljše zadeve na trgu 🙂
Imaš prisluhe in privide. Ne moreš spati. Mislim, da gre za depresijo, mogoče za kakšno motnjo ali nekaj podobnega. Takoj obišči psihiatra! Ne rabiš nobene napotnice. Pogovori se z njim in mu zaupaj, kaj se dogaja. Mogoče ti bo pomagal že pogovor, vsekakor pa rabiš ustrezno terapijo.
Če si tega ne boš pozdravila, pa se ti res lahko zmeša in boš končala v Idriji ali v Ljubljani Polje.
Zdravniki so zato, da nam pomagajo. Če imamo težave je prav, da jih obiščemo. Ni nor tisti, ki gre h psihiatru, nor je tisti, ki si misli, da se bo pozdravil sam in potem je samo še slabše!
Se je treba vprašat: je to prišlo iznenadoma; ste naredila kakšno spremmbo v življenju; ste se preselila; ste koga izgubila;….. je milijon razlogov.
Lahko da je psihično: stres, premalo spanca, depresija,……?
Lahko da se je nekdo naselil k vam. Sama verjamem v višje sile, pa me imajo ljudje za noro, včasih tudi sama pomislim na to.
A ključ je: naj bo psihično stanje ali naj bo dejansko spiritualno, če ne verjamete da lahko premagate karkoli, je vsak nasvet zaman. V sebi morate najt tisti kotiček, ki vam bo pomagal pregnat strahove tako, da vas ne bo strah. Verjemite, da če slabim silam ukažete da grejo, prižgete svečko, začutite moč svoje volje in svoje odločitve, vam nihče ne more nič. Pa naj bo to zgolj psihična odrešitev ali dejansko pregon slabih sil.
V obeh primerih je moč misli neprecenljiv in ko boste odločno odgnala te misli stran, bodo odšle. In ko jim ne boste dovolila da upravljajo vaš vsakdan, se boste počutila bolje.
Srečno!
v bistvu ni bila niti ena takšna sprememba v mojem življenju, vse poteka po ustaljenih tirnicah. Se mi kar precej dozdeva, da bi lahko bilo res pomanjkanje spanja – saj potem, čez dan, ko so drugi pokonci in me ni strah, takrat že zaspim za urico, dve. Ampak to ni to.
Tudi jaz verjamem v višje sile, bom poizkusila, hvala za te besede!
Glej jaz sem naročal vse povpreko,res,da čakaš ampak je vredno,jaz nisem mogel verjeti kakšna razlika je bila,pa sem tudi dolgo okleval,če se sploh splača naročiti.
Lahko pa probaš še ceneno varianto Melatonin kapsule od NOW,dobiš v Sloveniji.Vzameš pred spancem,enim pomagajo meni niso,ampak ne rešijo jedra problema tako kot Pinealtonin ampak je bolj hansaplast 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.