pa je spet tu…veseli december namreč
Kot vsako leto… sem ponovno pred eno in isto težavo…čez 14 dni imamo novoletno zabavo v firmi in seveda naj bi se je udeležili vsi, ker smo manjša firma.
Moje vprašanje je KAJ OBLEČI?????
Ker nas je malo pač vsak opazi kaj imaš oblečeno…predvsem naše fine gospe, ki imajo vsako leto novo večerno obleko…za kar se meni zdi škoda denarja,. Torej ima kdo idejo, kaj naj si kupim, oz kje. 14 dni imam še časa da vse nabavim. Naj povem da bi mogoče rada kaj kar bom lahko še kdaj oblekla, pa vseeno ne bi bila rada čisto vskadanja.
ofca…sorry ampak te ne razumem (tatiči in tatičke?????)
partika:
ne boš verjela tudi sama sem najprej premišljevala o kaki tuniki- samo kje jo dobiti / kupiti je pa naslednje vprašanje?
sicer sem bila kasneje v dvomih glede tunike zaradi škornjev, skoraj rajši bi imela lepe čevlje…ampak zdaj mi je to idejo pokvaril sneg….
Glede na to, da si omenjala večerne obleke, sem pričakovala res kaj konkretnega, ne pa večerjo z živo glasbo, pa tudi če gre za restavracijo malo višjega kakovostnega razreda.
V Ljubljani res ni problem poiskati dobrega outfita. Greš v Emporium v centru (bivši Centromerkur) ali pa Max Mara je malo višje, pa hitro najdeš kaj. Išči kaj v slogu črne oblekice recimo s 3/4 rokavi. Tudi kakšna obleka z bleščicami ali bolj zanimivim potiskom spada sem, ali pa rute, pasovi, da razbiješ monotonijo. Če niaš ravno tip top postave, se raje izogibaj kakšnim oblekam z vzorcem.
Če imaš omejen budget, pa lahko greš v BTC v Emporium, tam je v Top Shopu kar nekaj izbire, čez cesto imaš Zaro in Sdradivarius ali pa Pull and Bear (ok, samo tu res ne vem, morda imajo kaj pametnega). V cityju pojdi v Xanako.
Predvsem pa izberi oblačila, v katerih se boš počutila udobno in sproščeno, da boš lahko uživala.
V BTC v hali A spodaj je trgovina American. Notri imajo vse od zelo nobel večernih toalet do nobel navadnih toalet, hlače, krila, kavbojke, bluzice, tunike, legice, ni da ni, pa tudi cene so več kot ugodne. Moraš pa imeti vsaj normalno postavo. Kakšna kila ali dve preveč ne bo panike, če pa imaš precej na zalogi pa modeli ne bodo primerni zate.
Forum je zaprt za komentiranje.