Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pa je koncano…

Pa je koncano…

Z veseljem javljam, da so omare ” fertik”. Z vaso pomocjo je slo delo lazje od rok. Pospravljanje omar je zoprno delo; toliko oklevanja ( kaj za vedno odstraniti), toliko spominov in nostalgije, da je depresija skoraj na vratih:)

Ne vem, ce je tudi vam tako ob tem delu, ki ga kaksnih trikrat na leto moram opraviti…Drugace slaba vest:(

No, danes je bilo znosno, ker sem veckrat pokukala sem gor in mackona sta imela tudi svojo zabavo:) Ni lepsega kot presnjofati lepo pomite police:)

Hvala za pomoc Babi

Babi!
Kdo bi si mislil, da smo ti tako nevede pomagali :-))

Tudi meni gre v službi delo kar lažje od rok ko občasno odmor poiščem na tehle straneh :-)). Sicer sem zdaj že doma, sem malo prej ušla :-)). Včeraj je bilo 12 ur v službi še malo “na rezervo” za danes :-)).

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Ja, če je kaj bolj groznega, kot je pospravljanje omar. No ja, likanje.. To me danes še čaka. Je pa super občutek, ko dokončaš delo, kajne?

Uživajte še naprej..

Da se pohvalim. Že v nedeljo sem zlikala čisto vse. To mi že dolgo ni uspelo. A je bila taka vroča, lena nedelja. Že takoj po kosilu sem se dala lenarit. Malo sem se sončla, potem maska, kopel, depilacija, manikura, pedikura in vse kar spada zraven. Konec tega sem bila tako polna energije, da sem kar začela likat in zlikala celo grmado. Grmada pa je bila toliko večja prav na račun pospravljanja omar, ki je bilo na vrsti v četrtek (no,ja – končala sem šele v soboto – po obrokih). Zdaj pa uživam v zavesti, da so ta zoprna dela za menoj.

Babi bravo! Je fajn občutek, ne. Pa kako lepo pogledat je v omare, ko je vse “pošlihtano”!

Jaz pa priznam – uživam tako ob pospravljanju omar kot pri likanju!:)))) Res. Moja mama je vedno govorila, da sem malo čudna. Raje sem si zbrala likanje gore perila kot pa sesanja:))))

Mi je pa žal, ker nimam več pravega časa za te zadeve in se letevam po eno in eno omaro … Tako ni nikoli več vse lepo tako, kot jaz želim:(

:)))

Saj sem jaz tudi narobe svet! Likam rada, se posebno ob dobri glasbi.
Najraje likam lepe srajcke, bluzice, srajce – stvari, pri katerih moras malo paziti. Potem tako lepo zgleda na obesalniku.
Rjuhe in prti, ko samo avtomaticno vleces… dolgcas. Sestra pa obratno.

Jzst, to je pa bilo prijetno lenarjenje…Saj si zdaj prav vsa obnovljena in zreca:)

Lep pozdrav

:)))Babi, jaz si prevleke (rjuh ne likam, ker imam tiste “elastične”) vedno pustim za na koncu, ker je čist brez veze:) Dolgcajt:)))) Čeprav sem že bogato poenostavila, ker jih na minimum zložim in potem potegnem čez. Likalnik na paro to omogoča, juhu!:)))

Svoje čase sem likala pred TV – odkar imam “svojo” sobo, imam likalnik tam. Likam pa zelo rada ob prijetnem klepetanju po telefonu:)))) S sestrično velikokrat čvekava medtem, ko likava:)))

Pa likanje ob čveku na forumu je tudi prijetno:)))) ker imam računalnik zraven, vsake toliko časa skočim malo počvekat, pa neprej likat … To bom po moje delala danes, ker je kup primerno velik. Mene ne vleče majhen kupček. Tisti meter in še malo je zakon!!!!!! :)))))))))))))) Narobe svet, vem:)))

Sesati pa še vedno ne maram. Še dobro, da mali uživa v tem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close