Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa je jasno kdobje desperadodajka

Pa je jasno kdobje desperadodajka

Nihče drug kot nadležne kokoši. Poglejte v temo o Afganistanu, desperadodajka o pomankljivi podpori pri gejevskih pravicah in na plano potegne celo Svetlano. Kot bi kokoši pozabil menjati vzdevek.

Se strinjam!

Res. Si pa rabil 5 let za se tega zavedat! hehehehehehhe

Ja, ko začne težit z geji, potem veš, da je to kura. Kdo drug bi še v vsako temo privlekel geje?

Usekan do kraja. Pa ne zato, ker je gej, ampak kar non stop teži z gejevskimi forami in to v vsaki temi. Pa koga zanima to? Briga me njegovo spolno življenje. Na ta način pa seveda ljudem vzbuja odpor do gejev. Večini ljudi se fučka za geje, ampak ko naletiš na to vsiljivo kuro, ki ti non stop teži, ja, potem se ti začnejo geji gravžat.

Pa verjamem, da vsi geji niso tako vsiljivi, zblojena kot ta bebec.

Sploh ko je komentiral afganista. Je primerjal zenske in otroke v afganistanu z našimi geji. Loool…

Odgovor na objavo uporabnika
ja sem pogrutnala ja, 17.08.2021 ob 09:59

Ja, ko začne težit z geji, potem veš, da je to kura. Kdo drug bi še v vsako temo privlekel geje?

Usekan do kraja. Pa ne zato, ker je gej, ampak kar non stop teži z gejevskimi forami in to v vsaki temi. Pa koga zanima to? Briga me njegovo spolno življenje. Na ta način pa seveda ljudem vzbuja odpor do gejev. Večini ljudi se fučka za geje, ampak ko naletiš na to vsiljivo kuro, ki ti non stop teži, ja, potem se ti začnejo geji gravžat.

Pa verjamem, da vsi geji niso tako vsiljivi, zblojena kot ta bebec.

Drži. Pa še samooklicani gej, ki ne mara gejev.

Odgovor na objavo uporabnika
Monovina, 17.08.2021 ob 10:03

Sploh ko je komentiral afganista. Je primerjal zenske in otroke v afganistanu z našimi geji. Loool…

Absurd. Mehkužne gejčke, ki se porivajo v drekasto rit z nedolžnimi otročki. Povsem neprimerljivo. Meša vlak s skirojem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close