Pa da še tu rečemo kakšno o tem
Da ne pišem še enkrat:
Slovenija je perverzna država s perverzno miselnostjo, dežela malih in velikih lopov, …Bratuškova se spreneveda , da ne ve kaj se se je zgodilo, Janković namesto da bi bil v zaporu greje stol Ljubljanskega župana, Janša pa hodi na domobranske proslave….raja pa ko raja….je tiho in benti in se pusti strič… GGM pa bo haral po Luki dokler ga ne bodo nagnali čez par tednov skupaj z nadzorniki in na koncu še pobral odpravnino zaradi odpusta….že 1000 videno v slo….
a ni vse po PS (pravilu službe ☺)
najbolje se mi zdi, da politiki zganjajo štalo … pa so se sami opredelili, da ne bodo “kadrovali” ☺
nekdo pač mora zaslužit — in, ker se bo LLK širila, bo treba “urejati” parcele ☺
Ti bi rajš o klobasah, a ne? :))))[/quote]O tem smo že…dejmo o tebi:))).[/quote]Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. 😀
O tem smo že…dejmo o tebi:))).[/quote]Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]
Meni na čast? Spomni me katere?:))
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))
Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]
Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? 🙂
Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]Meni na čast? Spomni me katere?:))
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))
drgač pa :
Tema o Goldfishovi
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]
Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? :)[/quote]
Včeraj sem skoraj tebi:)). No dej nariši kaj lepega, razumljivega, enostavnega za blond ribico:)).
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))
drgač pa :
Tema o Goldfishovi[/quote]
What? Ti si čuden:)).
Tista tema je pa kr neki, se vidi kdo je avtor posta:))….skratka kr neki:)).
Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? :)[/quote]
Včeraj sem skoraj tebi:)). No dej nariši kaj lepega, razumljivega, enostavnega za blond ribico:)).[/quote]
moja draga ribica… “skoraj” še ni zajca ulovil, v mislih sem pa imel risanje na zaroseno šipo… zarosila bi se pa zarad najinega dihanja 🙂
Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))
drgač pa :
Tema o Goldfishovi[/quote]
What? Ti si čuden:)).
Tista tema je pa kr neki, se vidi kdo je avtor posta:))….skratka kr neki:)).[/quote]
Tista tema je prav super… men je všeč 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.