Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa da še tu rečemo kakšno o tem

Pa da še tu rečemo kakšno o tem

Da ne pišem še enkrat:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8984516

Take stvari nam krojijo “usodo”… ampak škoda besed :/

Še en volk v ovčji preobleki.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa ne še tukaj o politiki.

Tako se zdaj bojite za tisto Luko Koper, kot da imate kakšne njene delnice v lasti. A pred Mišičem je bilo pa tam vse v redu?

Dejmo se raj od zensk menit ; ))

Slovenija je perverzna država s perverzno miselnostjo, dežela malih in velikih lopov, …Bratuškova se spreneveda , da ne ve kaj se se je zgodilo, Janković namesto da bi bil v zaporu greje stol Ljubljanskega župana, Janša pa hodi na domobranske proslave….raja pa ko raja….je tiho in benti in se pusti strič… GGM pa bo haral po Luki dokler ga ne bodo nagnali čez par tednov skupaj z nadzorniki in na koncu še pobral odpravnino zaradi odpusta….že 1000 videno v slo….

a ni vse po PS (pravilu službe ☺)

najbolje se mi zdi, da politiki zganjajo štalo … pa so se sami opredelili, da ne bodo “kadrovali” ☺

nekdo pač mora zaslužit — in, ker se bo LLK širila, bo treba “urejati” parcele ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti bi rajš o klobasah, a ne? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti bi rajš o klobasah, a ne? :))))[/quote]

O tem smo že…dejmo o tebi:))).

Politika je kurba, kurbe me pa ne zanimajo…. 🙂

Ti bi rajš o klobasah, a ne? :))))[/quote]O tem smo že…dejmo o tebi:))).[/quote]Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. 😀

O tem smo že…dejmo o tebi:))).[/quote]Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]

Meni na čast? Spomni me katere?:))
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))

Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]

Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]

Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? 🙂

Čakaj deklica pa nisem ti jaz med zanimivejšimi osebki tu…. 🙂
Tebi na čast so neke temice odprli pred kratkim….. :D[/quote]Meni na čast? Spomni me katere?:))
Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))

drgač pa :
Tema o Goldfishovi

Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]

Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? :)[/quote]

Včeraj sem skoraj tebi:)). No dej nariši kaj lepega, razumljivega, enostavnega za blond ribico:)).

Čakaj fantek, če rečem, da dejmo o tebi, se ne sprašuj o tem ali si zanimiv ali ne…očitno si, naj spet rišem?:))[/quote]Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))

drgač pa :
Tema o Goldfishovi[/quote]

What? Ti si čuden:)).

Tista tema je pa kr neki, se vidi kdo je avtor posta:))….skratka kr neki:)).

Nooooooo malo več samospoštovanja prosim!

Ti pa rada rišeš… bi lahko tud jaz tebi kaj narisal? :)[/quote]

Včeraj sem skoraj tebi:)). No dej nariši kaj lepega, razumljivega, enostavnega za blond ribico:)).[/quote]

moja draga ribica… “skoraj” še ni zajca ulovil, v mislih sem pa imel risanje na zaroseno šipo… zarosila bi se pa zarad najinega dihanja 🙂

Nooooooo malo več samospoštovanja prosim![/quote]

Boža boža:).
Kakšna mularija dandanes, a ne…za nkamor:)).

Dokler samo rišeš (s prstom po zraku) je še ok, ko pa začneš otipavat pol pa jemlje vrag šalo…… :))))

drgač pa :
Tema o Goldfishovi[/quote]

What? Ti si čuden:)).

Tista tema je pa kr neki, se vidi kdo je avtor posta:))….skratka kr neki:)).[/quote]

Tista tema je prav super… men je všeč 🙂

Včeraj sem skoraj tebi:)). No dej nariši kaj lepega, razumljivega, enostavnega za blond ribico:)).[/quote]

moja draga ribica… “skoraj” še ni zajca ulovil, v mislih sem pa imel risanje na zaroseno šipo… zarosila bi se pa zarad najinega dihanja :)[/quote]

Vešda in potem je svizec zavil čokolado:)).

Mislim folk, to naj bi bila politična tema!

Pol se jih pa najde eno par nadušljivih in tolk dihajo, da se vse šipe orosijo….. :)))

moja draga ribica… “skoraj” še ni zajca ulovil, v mislih sem pa imel risanje na zaroseno šipo… zarosila bi se pa zarad najinega dihanja :)[/quote]

Vešda in potem je svizec zavil čokolado:)).[/quote]

itak da jo je… zdaj pa se delaj kot da nis videla tiste reklame… 🙂
risanje je kul 🙂

tolk kot v politiki dihajo, mi tukaj nikoli ne bomo… sploh če se vse MONOvke bojijo moških v živo 🙂

Lambada: svinčnik v anus pa ležeče osmice (omega znak) risat na steno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close