…pa bomo spet skupaj :))
Miloš….hm…kako naj se ti predstavim ? Hitrostno ali bolj počas ?:)) Pač, čist povprečno bitje….z doooolgim jezikom, na katerem ni dlake….pa z realnimi pogledi na življenje…pa skoraj vedno dobre volje, ki jo trosim naokoli….pa ….tečna kot vsako babšče , hehe..
Lepo se imej…hm..kdo si pa ti ??
Moj prvi impulz je bil, da zapišem, da še ne vem prav dobro. (Pa sem le zapisal.) Sicer pa človek zmernih skrajnosti: po eni strani rezerviran, umaknjen, navadno pustim, da drugi poiščejo kontakt z mano. Tudi to, da izberem svoje ime na tem forumu namesto nicka kaže, da imam s seboj še ročno zavoro (čeprav to zmorem zracionalizirati). S tem sem se odrekel delu svoje spontanosti in se ne odzovem na kakšno sporočilo, ko bi se sicer. Po drugi strani znam bit tudi socialno razvrt, če je treba, pa s tem tudi ne pokurim preveč energije. Po eni strani previden, po drugi tudi predrzen, pa kdaj pokasiram tisto, kar sem v bistvu iskal. V grobem pa se vozim po avtocesti in včasih se ovire kar same odmikajo. Formalne. Na vsebinskem, notranjem, čustvenem nivoju pa mi ni nič prihranjeno. Komu pa konec koncev je?
Opazil sem, da zelo zgodaj puščaš sledove po netu.
LP, Miloš. 🙂
Ja , tudi mene preseneča, da je tvoj “nick” takšen kot je. To je tukaj prava redkost, saj ne le , da ljudje lahko pišejo, kadar so “skriti”pod drugimi imeni, mnogo jih je , ki si menjajo tudi ta imena, da bi bili še bolj neprepoznavni. To mene moti. Vedno se rada odzovem ljudem, s katerimi “govorim “dalj časa. Tako jih počasi spoznavam, čeprav jih osebno ne spoznam…toda ustvariš si sliko o določenem človeku, njegove želje….Meni so na tem forumu zelo dragi “chaterji”…to so mladi ljudje, zelo prijetni…tam so naša imena , tista taprava …potem , ko se malo bolje spoznamo…
Drugače pa…zgodnji sledovi tukaj gor…ja…ob kavici zjutraj malo pregledam časopise, malo ta forum….pa , hehe…zgodaj moram začet govorit, drugače …hm ….menda lahko zbolim:)))
Sedajle pa počasi “poking ” za v službo…in potem tam visim do poznega popoldneva…pa spet vsake toliko časa kakšno rečem…
Lep dan ti želim, naj se ti ovire še naprej odmikajo in naj jih bo čim manj na tvojih poteh…pa…hvala za prijaznost …
LP …Speedy
Veš, šlo je za to, da ko sem malo hodil po Tvojih poteh, sem opazil, kako so se Te sogovorniki vedno razveselili, ko si vstopila v pogovor, kar je dragocena redkost. Na nek način občudujem Tvojo toplino, ki jo izžarevajo Tvoja sporočila in spretnost, kako ljudem postavljaš meje, ko je to potrebno. Lep dan tudi Tebi, Miloš.
Forum je zaprt za komentiranje.