Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika oživitev foruma

oživitev foruma

Ne vem, zakaj je tukaj tako slab obisk? Včasih je bil ta forum res dobro obiskan. Ni zanimanja? Objavljanje starih postov, se mi zdi, da malo “podpira lenobo”? ;). Ni bilo mišljeno nič zlonamernega. Samo razmišljam.

Čas nazaj je bil po moje največji problem v tem, da ni bilo moderatorja. Kot na vseh takih forumih so se teme spreminjale v kreg namesto v pogovore o prehrani. Posledično so vse tiste uporabnice, ki jim ni do krega forum zapustile. Na novo oživiti tak forum je pa zelo težko. Ampak recimo, da se vidi en majhen korak naprej. Moja zamisel je, da se za začetek, da malo na kup vse tiste dobre in uporabne teme, nekako posortira z neko logiko zato, da to ne bi bil več samo kraj kjer postavimo vprašanje ampak bi bil tudi kraj kamor lahko pridemo poiskati že napisane informacije o kuhi. Je pa to kar zamudno delo žal.

Če ima kdorkoli kakšno dobro idejo pa kar na plano z njo. Bom rade volje vzela vse na znanje, uresničila kar lahko sama uresničim in posredovala naprej, če česa ne morem. Se mi zdi res škoda, da bi en tak res uporaben forum šel v pozabo, ker že samo to kar je že napisano je prava zakladnica idej.

Preusmerjati kuharske teme iz ostalih forumov na tega. Seveda je tam treba označiti, kam je prestavljeno. Na sč opažem kar veliko tem o kuhanju. Če bi bile prestavljene sem (sem tudi pašejo), bi forum najbrž spet oživel ?

Žal forum trenutno ne omogoča selitve tem tako, da bi ostala sled. Se popači forum 🙁 Bom pa malo potečnarila, če bi se to dalo urediti. Mi je ideja všeč. Ta čas bom pa malo bolj pridno selila teme iz sč sem recimo zvečer. Se pa bojim, da to ne bo pomagalo brez sledi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close