Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja

OZEMPIC,vase izkusnje v namen hujšanja

Živjo. Je še?

Ozempic (Rybelsus) brez recepta – https://topeuro-shop.com/buy-rybelsus-si.html?wm=11492&tr=8027 Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Odgovor na objavo uporabnika
Happyhippo, 11.04.2025 ob 18:36
    Živjo. Je še?

se imam, lahko pisete na 040237301

Imam Ozempic viška.

Piši na

ursaoblakcatakovic@gmail.com

Pozdrav imate se ozempic za prodat?

Pisite mi v zs hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3567, 16.05.2025 ob 21:44

Pozdrav imate se ozempic za prodat?

še da, lahko mi pisete na nejinha.007@gmail.com in vam povem vec

Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Meni ga je pred nekaj leti predpisala osebna zdravnica, za namen hujsanja. Vsaj 50kg sem imela prevec.

Prepisan je bil na bel recept seveda, takrat je bil to kar zajeten strosek mislim da okoli 80eur mesecno?

Sama nisem po 2m opazila prav nobene spremembe glede nicear, teze, apetita.. tako da sem opustila.

Srecnezi kateri jim pomaga..

Sama sem potem kilograme izgubila zelo preprosto.. 2l+ vode dnevno, nic sladkorja, sadja, mastnega, ocvrtega. 2 polovicna obroka dnevno.. kilogrami so odleteli.

Jaz jemljem ozempic, hujšam po 2 do 3 kg na mesec. Dobila sem ga na beli recept na spodnjem naslovu;

Ambulanta za zdravljenje debelosti

Vsem vse dobro.

Če pa koga zanima še kak prihodek;

https://h5.huntershoot.com/user/reg/79MV15

Vidim, da ta stran prav prosperira, da kar mrgoli pametnih ”nasvetov”, tako kot stran Kupim Ozempic – kar je direktna (nelegalna) reklama.

Človek bi od kvazi-znanstvenega foruma pričakoval kaj več, zato bom kar jaz nekaj povedal.

Poslušajte me zdajle dobro, vsi pošteni zdravniki so že zdavnaj razložili, da ta zdravila ne delujejo (tako, kot se obljublja), da, res boste shujšali in to precej, ker res močno zavirajo apetit, izgubite pa dosti več mišic kot pa maščob, potem pa po prenehanju jemanja – pridobite nazaj vso!! težo, toda imate več maščob kot prej in manj mišic. Skratka – zelo slab izkupiček. Razen, če boste jemali do konca življenja, pa tudi to ima veliko slabih plati… Zelo težko je shujšat, to veste… Že primerjati dve (sumljivi) zdravili, in se koncentrirati: le katero je močnejše, je očiten marketinški nateg, lahko to razumete? Sicer pa ni prvič, da imamo taka zdravila, spomnim se Reductila v zgodnjih 2000-ih, ko so tri Italijanke umrle in je prišlo vse na dan, je šlo pa zdravilo s trga… zdaj pa jovo na novo – evforija. Bližnjic ni v življenju, še dobro, da je tako. To je povedala endokrinologinja dr. Pfeiferjeva, to je povedal pato-fiziolog Pirkmajer, poiščite, kaj pravijo resnični strokovnjaki… to pove vsak, ki ni podkupljen. Mene te teme pač res zanimajo. Pozabite na vse lažnive in zavajajoče članke, na amerikansko butasto evforijo (gre samo zato, da je v cokakolji in ostalih sladkanih vodah lahko še naprej 100 g cukra na L – v tem je vsa poanta) in poglejte resnici v oči. Veliko boljša in trajnejša je sprememba življenjskega sloga. Treba bo precej športat, po 10.000 korakov vsak dan, aerobno in tudi nekaj uric anaerobno na teden, resno in zelo zmanjšati vnos sladkorjev – 0.00 sladkanih pijač. To vam jaz povem in da – lahko rečem, da se spoznam na zdravje. Morda se mi lahko kdaj zahvalite za dober nasvet. Na dolgi rok imam zagotovo prav. Kar pozabite na vse neverodostojne informacije oz. reklame. Poiščite raje resnico in se soočite z njo.

Zdravo. Jaz ga jemljem 4 mesece, izgubila sem 8kg. Celo zivljenje se borim s kg, v ta namen hodim tudi na psihoterapijo. To ni samo “manj jej in se gibaj”, stvari so veliko kompleksnejse kot menite tisti, ki se s to zadevo niste rabili nikoli ukvarjati. Zaradi povecanih kg, se mi je zacelo kazati na zdravju. Torej tehtala sem, kaj mi povzroca vec skode v telesu.. debelost ali zdravilo… in brez pomisleka sem se odlocila za drugo. In to je bila najboljsa odlocitev v mojem zivljenju!  Prvic v zivljenju ne razmisljam nonstop o hrani, brez tezav peljem zdravi lifestyle (ja, telovadim, zdrave obroke si kuham).. vglavnem priporocam. Nobenih stranskih ucinkov sama nisem imela.

Da se jaz podelim svojo izkušnjo.

Ko sem sem odločala ta Ozempic sem se resnično bala kaj in kako glede na to, kako so nekateri proti in o kakšnih stranskih ucinkih pišejo.

Uporabljam ga 3.mesece izgubila sem 7,6kg in vam povem, da je moje počutje FENOMELANO. V startu mi je bilo slabo, ampak malo slabo, to je trajalo cca 1 teden pol pa nič več. Tud te ki jih poznam, ki ga uporabljajo, niti ena nima nobenih stranskih učinkov.

Tako da te ki kolebate bi ne bi..pogumno!!!!

Ne moremo vedeti, koliko tukaj pišejo resnični ljudje, resnične bolnice, ali proizvajalci ali preprodajalci Ozempica in Mounjara…

Ga. Ozempic reklama (ali odlična izkušnja), načrtujete jemati to zdravilo do konca življenja? Kdo bo pa to plačeval? To je resno vprašanje.

Preprodajanje zdravil na recept je nevarno in kaznivo (to je sicer povedal nazadnje odvratni covidni dr. Degen Zupančič, a je prvič v življenju s tem povedal nekaj pametnega in pravilnega).

Jaz sem napisal strokovno, podprto s poštenimi strokovnjaki iz Slovenije, poslušal sem njihova predavanja in intervjuje, tema me zanima. Vsi govorijo zelo podobno. Preverite!

Naredite, kakor želite, samo povečati delež maščob in zmanjšati delež mišic – je slab napredek. Ne verjemite prodanim medijem in reklamam, no, saj verjetno to sami veste, ali ne?

Trudim se, da dvignem nivo medicinske debate tukaj in nivo znanja, z lastnim zgledom, je pa to večni boj na požiralniku…

Elon Musk je shujšal, kar precej. Zdaj ima odvečno koćo in operacija je draga. Menda je več bank zaprosil za kredit, in sedaj čaka na odobritev… bomo vidli

Še enkrat poudarjam, na strokovnih srečanjih sem poslušal različne strokovnjake, med drugim pato-fiziologa Pirkmajerja. Prav temo debelosti in teh zdravil je odlično razložil. Udeležil sem se strokovnega srečanja na temo debelosti na Biotehniški fakulteti. Že dolgo spremljam to temo. Zelo dobro poznam probleme zasvojenosti in pasti različnih industrij, seveda tukaj tudi farmacevstke industrije.

Dogodki

Simčičevi simpoziji – Slovensko prehransko društvo

Najbolj bi vas posvaril pred podkupljencem cocacolje ”svetovalcem” Ogrinom, njega se izogibajte v zelo dolgem loku.

Kar je bilo najslabše na srečanju, DA NITI EDEN OD VSEH, PA SMO VSI TO VEDELI, NI NA GLAS POVEDAL, DA JE TREBA TAKOJ ZDAJ !!! ZNIŽATI KOLIČINO SLADKORJEV V GAZIRANIH PIJAČAH IN BODO VSI PROBLEMI S SLADKORNO IN DEBELOSTJO na dolgi rok – počasi IZZVENELI.

Tudi Pfeiferjeva na strokovnih srečanjih govori kritično, v intervjujih za širšo javnost pa se opazi, da je kar malce dvoumna in ‘podmazana’, da jo obiskujejo razni prodajniki Novo Nordriska, ElyLjilji-ja (kot bi rekel Polimac, al kaj je že bil… hehehe). Skratka, seveda ni čudežnih zdravil, po mojem je kar pravilno, da so ta zdravila namenjena LE diabetikom, kdor pa še ni tam, in to je seveda veliko BOLJE, pa mora precej več storiti sam. Ne verjamem namreč, da boste ob jemanju teh zdravil in znižanem apetitu imeli dovolj energije za vaje za moč, da ne bi izgubili več mišic kot maščob. Ni realno.

Sicer pa – vsak po svoje, jaz sem že vse povedal.

Zanimam se za Ozempic 0,50 mg in pa 1 mg, ce ga kdo proda naj mi piše prosim na danjaaa@gmail.com. Hvala

V prvi objavi sem naredila napako pri navedenem e-mailu.

Zanimam se za Ozempic 0,50 mg in pa 1 mg, ce ga kdo proda naj mi piše prosim na danajaa@gmail.com. Hvala

Se ima kdo ozempic?

petrahribernik595@gmail.com

Ozempic 1mg za prodati maksine25@gmail.com

Rybelsus 14 mg ena škatlica na voljo. Mb okolica voliharji@gmail.com

Ce kdo rabi imam se nekaj ozempic in mounjaro.

Dubica1985@gmail.com

Ima kdo mounjaro mogoce?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close