Ozempic – za zmanjšanje apetita
Imam krepko preveč kil in me zanima ali je katera jemala Ozempic za zmanjšanje apetita le za kak mesec, dva.
Imam prevelik apetit in bi probala Ozempic kak mesec, dva, in istočasno začela z zdravo prehrano.
S koliko mg se začne? Je pomembno, da je z najmanjšo dozo ali lahko začneš tudi z največjo?
Hvala! (:
Ella181, 22.04.2025 ob 16:38
Jemala sem ga pol leta. Prva dva meseca pol, nato en miligram. Fora je ravno v tem, da si nič lačen. Ješ zelo malo in zato zelo shujsas.
Zdaj sem precej vitka in to težo vzdržujem, počutje je oa petkrat boljše.
Kje si ga dobila? Imam 25 kg preveč a mi ga moj zdravnik noče predpisati češ da ne sme ker nimam sladkorne.
Ozempic 2025, 22.04.2025 ob 16:05
Imam krepko preveč kil in me zanima ali je katera jemala Ozempic za zmanjšanje apetita le za kak mesec, dva.
Imam prevelik apetit in bi probala Ozempic kak mesec, dva, in istočasno začela z zdravo prehrano.
S koliko mg se začne? Je pomembno, da je z najmanjšo dozo ali lahko začneš tudi z največjo?
Hvala! (:
Najlepša hvala za tole! (:
obvezno moraš začet z najmanjšo dozo.
brez tega, da spremeniš način prehrane, ne bo šlo.
s kolegico sva obe dobili ozempic približno isti čas.
obe sva nekje v 9 mesecih izgubili cca 13 kil. jaz sem dobila še napotnico za zdravo hujšanje v zdravstvenem domu.
ona prehrambenih navad ni spremenila, pol leta po koncu kure ima že polovico izgubljene teže nazaj…
jaz sem konkretno obrnila mojo prehrano, pogruntala, kaj kje počnem narobe, dosti sem se še gibala poleg in sem izgubila do sedaj še 5 kil poleg tistih izhodiščnih 13 kil z ozempicom. sem na 18 minusa. ampak jem pa dosti manj in drugače, kot prej.
eno škatlo ozempica še imam na zalogi in si ga šparam za zadnjih 5 kil. pet jih moram shujšat še brez, potem pa bom 5 tednov na ozempicu in upam, da pridem na idealno težo.
drugače pa je zdaj na trgu tudi Mounjaro, ki ga menda predpisujejo tudi tistim, ki nimajo sladkorne. tak je vsaj v cajtngu, ki ga talajo v lekarnah pisalo…
Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
penzionistka, 22.04.2025 ob 17:21
Kje si ga dobila? Imam 25 kg preveč a mi ga moj zdravnik noče predpisati češ da ne sme ker nimam sladkorne.
To je za sladkorne bolnike. Še pri teh so včasih težave. Moj svak ima povišan sladkor nekje 9 . Imel je zdravila, potem so mu dali Ozempic. Sploh ni bil debel, shujšal je precej, počutje slabše. Po par mesecih je na svojo željo šel nazaj na prejšnja zdravila. Sedaj je o.k. Aja, sladkor mu pri Ozempicu ni skoraj nič padel.
Forum je zaprt za komentiranje.