Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ozempic – za zmanjšanje apetita

Ozempic – za zmanjšanje apetita

Imam krepko preveč kil in me zanima ali je katera jemala Ozempic za zmanjšanje apetita le za kak mesec, dva.

Imam prevelik apetit in bi probala Ozempic kak mesec, dva, in istočasno začela z zdravo prehrano.

S koliko mg se začne? Je pomembno, da je z najmanjšo dozo ali lahko začneš tudi z največjo?

Hvala! (:

Jemala sem ga pol leta. Prva dva meseca pol, nato en miligram. Fora je ravno v tem, da si nič lačen. Ješ zelo malo in zato zelo shujsas.

Zdaj sem precej vitka in to težo vzdržujem, počutje je oa petkrat boljše.

Odgovor na objavo uporabnika
Ella181, 22.04.2025 ob 16:38

Jemala sem ga pol leta. Prva dva meseca pol, nato en miligram. Fora je ravno v tem, da si nič lačen. Ješ zelo malo in zato zelo shujsas.

Zdaj sem precej vitka in to težo vzdržujem, počutje je oa petkrat boljše.

Kje si ga dobila? Imam 25 kg preveč a mi ga moj zdravnik noče predpisati češ da ne sme ker nimam sladkorne.

Ozempic 2025, 22.04.2025 ob 16:05

Imam krepko preveč kil in me zanima ali je katera jemala Ozempic za zmanjšanje apetita le za kak mesec, dva.

Imam prevelik apetit in bi probala Ozempic kak mesec, dva, in istočasno začela z zdravo prehrano.

S koliko mg se začne? Je pomembno, da je z najmanjšo dozo ali lahko začneš tudi z največjo?

Hvala! (:

Najlepša hvala za tole! (:

Kje ste ga dobila, kupila, lepo prosim?

Če misliš shujšat 25 kg , se seveda z ozempicom da brez problema. Jih kar nekaj poznam, so pa žal videti zdaj dosti starejše. Preveč viseče kože

Ozempic vas tudi zelo postara, samo da veste.

obvezno moraš začet z najmanjšo dozo.

brez tega, da spremeniš način prehrane, ne bo šlo.

s kolegico sva obe dobili ozempic približno isti čas.

obe sva nekje v 9 mesecih izgubili cca 13 kil. jaz sem dobila še napotnico za zdravo hujšanje v zdravstvenem domu.

ona prehrambenih navad ni spremenila, pol leta po koncu kure ima že polovico izgubljene teže nazaj…

jaz sem konkretno obrnila mojo prehrano, pogruntala, kaj kje počnem narobe, dosti sem se še gibala poleg in sem izgubila do sedaj še 5 kil poleg tistih izhodiščnih 13 kil z ozempicom. sem na 18 minusa. ampak jem pa dosti manj in drugače, kot prej.

eno škatlo ozempica še imam na zalogi in si ga šparam za zadnjih 5 kil. pet jih moram shujšat še brez, potem pa bom 5 tednov na ozempicu in upam, da pridem na idealno težo.

drugače pa je zdaj na trgu tudi Mounjaro, ki ga menda predpisujejo tudi tistim, ki nimajo sladkorne. tak je vsaj v cajtngu, ki ga talajo v lekarnah pisalo…

Če kdo rabi Ozempic, mam 3 škatle, 1mg za prodat. Pusti mail tu, pa odpišem.

Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Požeruhi debeluhi bi požrli še zdravila za raka pravim bolnikom, če bi zaradi njih shujšali brez truda.

Če bi vam jih kdo dal in vam rekel: vzemi tole. Sicer bo en bolnik umrl zaradi tega, ti boš pa shujšal brez odrekanja. Ja, vzeli bi. Požeruhi eni. Vse bi zase. Hrano, zdravila. Vse.

pozdravljeni zanima me to zdravilo kako do vas in vašega kontakta ??lp

Čez 10 let pa vsi ozempic odvisniki bodo diabetiki s hudo okvaro jeter,želodca,demenca,…

telebajsek938, 21.08.2025 ob 11:19

pozdravljeni zanima me to zdravilo kako do vas in vašega kontakta ??lp

Pisi mi na 040237301

Proti Ozempicu tečejo številne tožbe zaradi poškodb, meddrugim tudi trajna slepota.

Od Ozempica pa hujšaš zato, ker ti je ves čas tako grozno slabo, da jesti ne moreš.
Trik pa tak! Če s sabo drek na pal’ci nosiš, je učinek enak.

Slabo pa ti je od kačjega strupa v Ozempicu.

penzionistka, 22.04.2025 ob 17:21

Kje si ga dobila? Imam 25 kg preveč a mi ga moj zdravnik noče predpisati češ da ne sme ker nimam sladkorne.

To je za sladkorne bolnike. Še pri teh so včasih težave. Moj svak ima povišan sladkor nekje 9 . Imel je zdravila, potem so mu dali Ozempic. Sploh ni bil debel, shujšal je precej, počutje slabše. Po par mesecih je na svojo željo šel nazaj na prejšnja zdravila. Sedaj je o.k. Aja, sladkor mu pri Ozempicu ni skoraj nič padel.

kje, 22.04.2025 ob 19:08

Kje ste ga dobila, kupila, lepo prosim?

imam ga se, lahko se zmeniva…040237301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close