outlook express
živjo,
dobila sem nov računalnik v katerem so naloženi vsi programi, vključno z outlook expressom. Ampak jaz pa bi rada imela moj stari outlook iz prejšnjega računalnika, ker imam v njem cel kup pošte, ki je ne bi rada izgubila.
Ali mi lahko prosim kdo pove, ali je možno prenesti cel star outlook v nov računalnik preko kabla (torej iz enega hard diska na novega) oz. kakšen bi bil najpreprostejši način prenosa?
hvala,
Enkrat govoriš o Outlooku, drugič o Outlook Expressu.
Na novem računalu praviš, da imaš OE. Če si ga imela tudi na starem, potem najprej na novem zaženi OE, pojdi na menu Tools –> Options, klikni na jeziček Maintenance in nato pritisni gumb Store Folder. Tu boš videla mapo, v kateri se shranjujejo sporočila iz OE. Zdaj isto ponovi še na starem računalniku, da vidiš v katero mapo je OE v starem računalniku shranjeval sporočila. Iz te mape v starem računalniku prekopiraj vse datoteke v tisto mapo od novega računalnika in to je to.
Če si na starem računalniku imela Outlook, potem bo najlažje, da iz Outlooka izvoziš sporočila v datoteko, datoteko prekopiraš na nov računalnik in na novem sporočila iz datoteke uvoziš v OE.
Forum je zaprt za komentiranje.