Najdi forum

outlook express

živjo,
dobila sem nov računalnik v katerem so naloženi vsi programi, vključno z outlook expressom. Ampak jaz pa bi rada imela moj stari outlook iz prejšnjega računalnika, ker imam v njem cel kup pošte, ki je ne bi rada izgubila.
Ali mi lahko prosim kdo pove, ali je možno prenesti cel star outlook v nov računalnik preko kabla (torej iz enega hard diska na novega) oz. kakšen bi bil najpreprostejši način prenosa?

hvala,

Outlooka samega ne prenašamo, ampak ga ponovno inštaliramo. Maile pa lahko prenesemo. Kateri Outlook si uporabljala? Ali imaš inštalacijski CD od njega – ali “ti ga je kar namestil en kolega”?

Enkrat govoriš o Outlooku, drugič o Outlook Expressu.

Na novem računalu praviš, da imaš OE. Če si ga imela tudi na starem, potem najprej na novem zaženi OE, pojdi na menu Tools –> Options, klikni na jeziček Maintenance in nato pritisni gumb Store Folder. Tu boš videla mapo, v kateri se shranjujejo sporočila iz OE. Zdaj isto ponovi še na starem računalniku, da vidiš v katero mapo je OE v starem računalniku shranjeval sporočila. Iz te mape v starem računalniku prekopiraj vse datoteke v tisto mapo od novega računalnika in to je to.

Če si na starem računalniku imela Outlook, potem bo najlažje, da iz Outlooka izvoziš sporočila v datoteko, datoteko prekopiraš na nov računalnik in na novem sporočila iz datoteke uvoziš v OE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close