Najdi forum

Outlook Express

Ali mi lahko kdo razloži, kako si lahko svojo e-pošto nastavim na uporabo z Outlook-om? Rabil bi točna navodila v smislu “…za telebane” 🙂

pri kerem ponudniku pa imaš e-pošto.Odpreš Outlook Expres greš pod ”orodja” spodaj je RAČUNI potem na strani imaš DODAJ ”pošta” upišeš ime kateri se ti naj bi prikazal ko prejemnik dobi pošto potem naprej upišeš tvoj e-mail naslov katerega imaš greš naprej upišeš pod stržnike za prihajajočo pošto(POP3,IMAP)ime strežnika(pri siolu je-” pop.siol.net”)za odhajajočo pošto SMTP ime strežnika (pri siolu je-”mail.siol.net)

Ime strežnikov pri E-mail ponudniku pa je
POP3 (dohodna pošta) pop.email.si
SMTP (odhodna pošta) mail.emailsi

Hvala. Saj vse to sem imel že narejeno, pa mi ob pošiljanju pošte javi, da ne najde strežnika SMTP (imam pa pošto na email.si). Očitno je nekaj narobe nastavljeno… ampak kaj?

Naštimaš si takole:

Prihajajoča pošta (POP3): pop.email.si
Odhodna pošta (SMTP): mail.email.si

Na kartici “Server” pazi, da bo kljukica v kvadratku “Zahteva preverjanje gesla” in v Nastavitvah (gumb zraven) Uporabi enake nastavitve… , pa še čisto na prvi kartici “Splošno” daj spodaj kljukico v kvadratek.

NAPAKA!
Pri odhajajoči pošti moraš imeti nastavitev tvojega internetnega ponudnika; če delaš preko Arnesa recimo -mail.arnes.si-.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nikakor mi ne uspe…
Rad bi aktiviral dva računa, enega od siola in enega od email-a. Preko siolovega mi je celo uspelo poslati en mail, ampak sedaj spet ne deluje več. Preko email-ovega mi pa ne uspe. Očitno bom moral poiskati fizično pomoč…
Vseena hvala vsem za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close