Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroški zdravnik

otroški zdravnik

v Kranju, dr. Golob je šel v penzijo zdej je pa neka hrvaška zdravnica namesto njega. H komu lahko hčerko prepišem in kakšen je postopek??’ če kdo pozna? pa h komu?

Zakaj pa bi prepisala? Morda pa je tudi fajn. Sicer pa vem, da sestričnini otroci hodijo k dr. Vampelj, ne vem pa točno kje dela. Morda pokličeš in povprašaš. Prestop ni problem…samo poveš in podpišeš, kartoteko pošljejo oni.

Ali hrvaška zdravnica pa ni uredu? Medicinska fakulteta v ZG in Reki je enako dobra kot naša oz. čisto primerljiva.
Sicer pa morajo tujci v naši državi čez precej “sit”, da pridejo do svoje licence.

Ja ne vem sva bile tam pa lih nisem bila najbolj zadovoljna.

Še eno uprašanje, je rekla sestra, da dobim bolniško pri svojem zdravniku, ta pa ni vedel nič o tem, pri otroškem pa nisem dobila niti potrdila ali karkoli, da bi nesla k svojem!!!!!!!

Živjo, mi smo imeli pri prvem otroku dr. Paternostra,vendar smo ga zaradi določenih stvari po treh letih prepisali, zdaj sta oba otroka pri dr. Ješetovi (Ješe) in smo zelo zadovoljni. Je pa tudi še en amlada luštna zdravnica, hči od dr.paternostra, ne vem njenega drugega priimka. Smo bili že dvakrta pri njej in smo bili tudi zelo zadovolnji. Torej z njima zelo pozitivne izkušnje, tako po odnosu kot po strokovnosti. Ni pa mi všeč dr. Gizdavčičeva ali dr. Beleharjeva. Nič proti njima, ampka ko smo bili pri njima, mi odnos ni bil ravno všeč, lahko d asta super, ampak so le moje izkušnje in mnenje, če vam bo kaj v pomoč.

midva imava dr.Alenka Paternoster-Zadravec….z njo sem vec kot zadovoljna…res je ok, tudi tamalga je tko ocarala,da gre z najvecjim veseljem k njej :)..

Nama je ze ful pomagala in zarad njenje doslednosti in takojsnjih ukrepov je tamal danes ok…

Kakšno vezo ima, če zdravnik ni Slovenec.

Dr. Beleharjeva je že več kot eno leto v šolski ambulanti. Najprej je šla v pokoj, potem pa se je reaktivirala, ker primankuje zdravnikov.

Ta hrvaška zdravnica je pa že prej precej časa delala v Sloveniji.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close