Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroski rolerji

Otroski rolerji

Pozdravljeni, ali kdo pozna otroske rolarje Crazy creek? So vredu za zacetnika ali je bolje kupiti Roces in zakaj? Hvala.

Otroških ne poznam, jih pa imam jaz zase. To znamko prodaja intersport in jaz nimam prav nobenih pripomb. Kvalitetno.

Nastavljive Crazy creek rolerje ima moj sin – že tretjo sezono))
Nimam pripomb, on pa še manj.
Roces, hmmm, tukaj plačaš bolj ime znamke.

Imamo obojne nastavljive, en otrok ima roches, drugi ene hoferske…
roches so boljše, vzdržale so 2 otroka 3 sezone, hoferske to ne bodo. Ampak z veseljem kupim za 1/3 cene vsakemu svoje.Pri rolanju pa ni videt, ali so cenejše ali dražje, vsaj pri naših otrocih ne. Za odrasle pa je druga scena. Tam priporočam kvalitetnejše, da zdržijo vsaj par sezon. Otrok pa te 3 nastavljive številke preraste v dveh sezonah.
jaz se odločam pri nakupu glede na to, koliko denarja imam na razpolago. In ker smo letos že morali v nakup koles, nogometnih žog, itd… sem rolerje kupila kar v Hoferju.

lp

Od kod pa zdaj Hofer? A jih tam tudi prodajajo?

ja, ta poceni nastavljivi rolerji so zelo podobni, cena pribl. 28eur, imajo jih povsod (Intersport, Hofer, Lidl…) in tudi kvaliteta je približno enaka. Naše izkušnje vsaj…

lp

No, moji Crazy Creeki so bili 80 evrov, tako da ne vem če je ravno primerljivo …

sprašuje za otroške Crazy creek, ki stanejo v Intersportu 28eur (ne odrasle za 80).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close