Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otrok pa res ni potrebno mešat v to covid svinjarijo

otrok pa res ni potrebno mešat v to covid svinjarijo

Odgovor na objavo uporabnika
razum, 09.08.2021 ob 12:30

Naj povem, da se do zdaj nisem vtikala v nikogar ali se je dal cepit ali ne. Tudi kot starš sem poskrbela, da je moj otrok v otroštvu prejel vsa potrebna in preizkušena cepiva in hvaležna sem bogu, da ni bilo nikoli nobenih negativnih stranskih učinkov.

Zdaj sem samo opazovalka in bi želela vsem staršem stopiti na njihovo vest. Starši ste dolžni poskrbet za svoje mladoletne otroke. Dolžni ste jim omogočit lepo in zdravo otroštvo. Pa kaj pri bogu vam je, da pustite, da jim tiščijo te palčke na pol glave in zdaj še cepljenje. Prosim vas lepo vklopite svoj razum, naj vam vest narekuje, da ste se dolžni postaviti za njih, za njihovo zdravje, za njihovo brezkrbno otroštvo, za njihovo dobrobit.

Ne bi rekla, da bi imeli enormne številke otrok, ki so pristali v bolnišnicah in na respiratorjih. Tega podatka nimamo. Kolikor nas mediji bombardirajo iz vseh strani, nikoli do zdaj ni bilo omenjeno, da so otroci v bolnišnicah. Torej kaj vam ni jasno? Ne nasedajte, da so otroci prenašalci, ne nasedajte, da otroci ogrožajo starejše, ne dovolite, da vaši otroci živijo z občutkom krivde, da je njihov dedek/babica umrl zaradi njih. Pa tudi če bi bili v bolnišnicah, tudi če bi ali prenašajo virus. A vi to resno? Boste jih cepili s TESTNIM CEPIVOM? Nisem medicenic, pa me beseda TEST z mojo kmečko pametjo ne pusti ravnodušne. Test zame pomeni, da se določena stvar še testira, da se sproti beležijo pozitivne in negativne lastnosti. Torej je logično, da se testna cepiva testirajo, da se zbirajo podatki o pozitivnih/negativnih učinkih. A bomo res dovolili in prevzeli odgovornost za naš mladi rod in morebitne posledice? Za njih, ki NIMAJO MOŽNOSTI IN PRAVICE SE SAMI ODLOČAT, ker so pod VAŠIM starševskih okriljem.

Avtorica BRAVO za napisan

Sem proti prisiljenemu cepljenju.

Imam 3 otroke, tamlaji je sresnjesolec, srednji gre studirat, tastarejsa je diplomirala.

Nobeden ni za cepljenje, zal bodo najprej posilili studente, pol pa gre po starosti navzdol. Nekateri molcite, ker mislite, da vasih majhnih otrok se to se ne tice.

Pa se, se kako se jih tice, je pa res, da bodo prvi na vrsti za posiljevanje studentje, nekaterim ze od dijaskih let kdadejo svobodo in spirajo mozgane.

Kje je meja pri letih za otroke, da se jih lahko posiljuje?

Je ni!!!!

Qiqqe, 09.08.2021 ob 12:50

Ne pametuj, ce nimas pojma. Otroci so najvecji prenasalci, pa tudi zbolijo lahko v tezji obliki.  Vsi nad 12 let bi se morali cepit.  Ce bo sola na daljavo  ne bo kriv niti Jj, niti minister, ampak butast folk.

A bejž no. Zakaj bi začeli s cepljenjem tako pozno, zakaj ne bi že kar novorojenčkov pocepili?

A zna kdo povedat, zakaj otrok dobi isto dozo kot odrasel clovek, ceprav ga je tudi di trikrat manj skupaj?

Ja, včasih so otroke obvezno cepili, nihče se ni upiral, nihče ni govoril javno o stranskih učinkih, vsi so bili pocepljeni in z večino je bilo vse ok. Danes smo ” liberarna” družba in je vse prostovoljno, še cepljenje, tako je to, vse izpade kaotično in so same teorije zarot. Če bi včasih tako potekalo cepljenje proti črnim kozam, jih ne bi nikoli zajezili, tako je to. Anticepilci so škodljivci zato, ker nočejo zajeziti virusa in ga še bolj pospešeno širijo!

Strokovnjaki, 09.08.2021 ob 23:26

A zna kdo povedat, zakaj otrok dobi isto dozo kot odrasel clovek, ceprav ga je tudi di trikrat manj skupaj?

Če primerjamo otročka z 20 kilami in dedca s 140 kilami, otroka ni samo 3x manj skupaj…

Vsebina in moč cepiva pa je za oba enaka.

Nehajte mesati drek in poslusajte stroko.  Odlocite se za cepljenje in veliko sranja vam bo prihranjeno.

Točno tako. Sem se ravnokar vrnil iz Izraela in te besede lahko samo potrdim…

Kakšni prenašalci? Potem razloži dejstvo zakaj so se okužbe in tudi smrti eksponentno širile ravno v obdobju, ko so bili otroci zaprti med 4 stene?

Anonimno 1853, 10.08.2021 ob 00:56

Ja, včasih so otroke obvezno cepili, nihče se ni upiral, nihče ni govoril javno o stranskih učinkih, vsi so bili pocepljeni in z večino je bilo vse ok. Danes smo ” liberarna” družba in je vse prostovoljno, še cepljenje, tako je to, vse izpade kaotično in so same teorije zarot. Če bi včasih tako potekalo cepljenje proti črnim kozam, jih ne bi nikoli zajezili, tako je to. Anticepilci so škodljivci zato, ker nočejo zajeziti virusa in ga še bolj pospešeno širijo!

Kaj ti ni jasno? Gre za CEPLENJE S TESTNIM CEPIVOM. Za mene je eno izgubljeno zdravo otroško življenje zaradi prisilnega cepljenja in negativnih stranskih učinkov velika groza. Pa če je smrt ali trajna poškodba 1:100000. Kaj če je to prav vaš otrok?

Anticepilci so škodljivci? Ma ne me basat. Anticepilci bi lahko isto trdili za cepilce in ne bo nikoli konec debate kdo je komu škodljiv. Naj se vsak polnoleten zase odloči ali se bo cepil ali ne in naj neha posiljevat vse okoli sebe zakaj je dobro eno ali drugo.

Uspešnoo so vas mediji nafopali s sovražnostjo en do drugega.

Seveda so jih prisilno cepili, ker jim je sicer grozila smrt ali invalidnost, butara butasta debilna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close